بیت کوین: بالا رفتن بیت کوین نشونه برگشت روند نیست

🚫 بالا رفتن بیت کوین نشونه برگشت روند نیست

اینجا دلیل اینکه حرکت فعلی بیشتر شبیه تله نقدینگیه تا یه برگشت صعودی واقعی:

– مومنتوم کمه — برگشت قیمت با قدرت حمایت نمیشه.
– افزایش‌های ناگهانی نقدینگی بیشتر شبیه برنامه‌ریزی شده‌ان تا موقعیت‌های شورت رو تحت فشار بذارن، نه اینکه از طرف خریداران واقعی باشن.
– ETF ها دارن میفروشن در حالی که BTC داره پامپ میشه ← رفتار کلاسیک نقدینگی خروج.
– ما تو یه روند نزولی موندیم، و الگوی پرچم فعلی نزدیکه که بشکنه. از نظر آماری، این الگوها به سمت پایین میشکنن، با اهدافی برابر با اندازه پای قبلی.
– قیمت داره بالا میره در حالی که حجم داره کم میشه ← این یه واگرایی نزولی پنهانه رو حجم.

🎯 چیزی که من دارم میبینم

به نظر میاد خیلی از موسسات از عمق این روند نزولی غافلگیر شدن، و الان دارن سعی میکنن ریسکشون رو کم کنن.

به نظر میرسه دارن یه بالا رفتن قیمت رو مهندسی میکنن تا فوموی خریداران خُرد رو جذب کنن، تا بتونن با ضررهای کمتر خارج بشن — یه حرکت کلاسیک برای استخراج نقدینگی.

همونطور که قبلاً چند بار اشاره کردم:
👉 روند اصلی تا سه ماهه دوم سال ۲۰۲۶ نزولی باقی میمونه، اگرچه باید انتظار بالا رفتن‌ها و حرکت‌های دستکاری‌شده رو در طول مسیر داشته باشیم.

⚠️ توصیه من

تمام سرمایه‌تون رو تو یه رالی فوموی ساختگی وارد نکنین و تبدیل به نقدینگی خروج موسسات نشین.
منتظر یه تایید کف واقعی باشین، مثل:

یه الگوی W، که بعدش یه ریتست موفق با یه کف بالاتر بیاد.

ابطال

این تحلیل فقط در صورتی باطل میشه که الگوی فعلی با حجم زیاد به سمت بالا بشکنه.

خودتون تحقیق کنین

منبع: تریدینگ ویو

مطالب موجود در این بخش توسط کاربران مجله نوبیتکس تولید می‌شود. مجله نوبیتکس هیچ مسئولیتی در قبال محتوای این مطالب ندارد.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌ها و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + هشت =