چرا قیمت بیت کوین رشد نمیکند؟
قیمت بیت کوین از ماه مارس (اسفند) در یک رنج ۱۲٬۰۰۰ دلاری قرار دارد و بسیاری از هولدرهای خود را ناامید کرده است.
خلاصه تحلیل
- از نظر تحلیل تکنیکال روند بیت کوین شبیه به فاز تثبیت در بازار صعودی است.
- تثبیت فعلی بیت کوین با هاوینگ چهارم آن هم مطابقت دارد و شبیه به روند این ارز دیجیتال در حوالی هاوینگ سال ۲۰۲۰ است.
به گزارش کوین تلگراف، کف و سقف رنج بیت کوین به ترتیب در محدوده ۷۳٬۶۰۰ و ۵۹٬۶۰۰ دلار قرار دارد و نشان میدهد که معاملهگران هنوز نسبت به آینده BTC مردد هستند.
تثبیت در بازار گاوی
از نظر تحلیل تکنیکال روند بیت کوین شبیه به فاز تثبیت در بازار صعودی است. در این مرحله برخی از معاملهگران سود خود را برداشت کرده و برخی دیگر در انتظار سود بیشتر خرید میکنند. به عنوان مثال، تعداد آدرسهای بیت کوینی که بیش از ۱٬۰۰۰ یا ۱۰۰ یا ۱ میلیون BTC دارند، در این مدت افزایش یافته است.
با اینحال تعداد آدرسهای حاوی حداقل ۱۰ بیت کوین کاهش یافته است. این دادهها نشان میدهند که فشار فروش و فشار خرید بیت کوین در کوتاهمدت به تعادل رسیده است. جالب اینجا است که این رنج شبیه یک پرچم صعودی است.
پرچمهای صعودی معمولاً از سمت بالا شکسته شده و باعث میشوند قیمت ارزهای دیجیتال به اندازه ارتفاع روند صعودی قبلی خود رشد کند. در نتیجه هدف بعدی بیت کوین در سقف این الگو یعنی محدوده ۷۰٬۰۰۰ دلار قرار دارد و اگر BTC بتواند از مقاومت مذکور عبور کند، ممکن است به هدف الگوی پرچم صعودی در ۸۸٬۳۰۰ دلار برسد.
فراکتال هاوینگ ۲۰۲۰ و اوپن اینترست بیت کوین
تثبیت فعلی بیت کوین با هاوینگ چهارم آن مطابقت دارد و شبیه به روند این ارز دیجیتال در حوالی هاوینگ سال ۲۰۲۰ است. علاوه بر این در هر دو مورد، شاخص قدرت نسبی روزانه (RSI) در داخل منطقه خنثی (۳۰ تا ۷۰) قرار داشته است. این مسئله نشان میدهد بعد از هاوینگ احساسات صعودی یا نزولی شدیدی در بین هولدرهای بیت کوین وجود ندارد.
علاوه بر این شاخص اوپن اینترست که تعداد قراردادهای معوق بازار مشتقات را بررسی میکند، نسبت به اوج خود کاهش یافته و به نظر میرسد وارد فاز تثبیت شده است. به عبارت دقیقتر این شاخص از ۳۹ میلیارد دلار به ۳۰ میلیارد دلار رسیده است.
در همین حال فاندینگ ریت بیت کوین مثبت شده و به ۱.۹ درصد رسیده است.
شرایط اقتصادی آمریکا
رشد شاخص تولید ناخالص داخلی (GDP) آمریکا در سه ماهه اول ۲۰۲۴ به ۱.۶ درصد رسید که خیلی کمتر از پیشبینی تحلیلگران (حدود ۵۰ درصد) بود. این دادهها نشان دادند که شرایط اقتصادی این کشور در شرایط دشواری قرار گرفته است.
به عبارت دقیقتر با افزایش تورم و اقتصاد ضعیف، فدرال رزرو نمیتواند نرخ بهره را کاهش دهد زیرا تورم سر به فلک میکشد. علاوه بر این امکان افزایش نرخ بهره هم وجود ندارد چون شرایط اقتصادی بدتر میشود. حال دادههای FedWatch Tool گروه CME نشان میدهد که احتمال کاهش نرخ بهره در ۱ مه (۱۲ اردیبهشت) فقط ۶.۳ درصد است.