تحلیل ارز‌های دیجیتالتحلیل آنچین

چرا ارتقای پکترا به رشد قابل توجه اتریوم کمک نکرد؟

بعد از اجرای ارتقای پکترا قیمت اتریوم خیلی رشد نکرد. اکثر رشد آن هم به لطف رشد بیت کوین به دست آمد.

خلاصه تحلیل

  • شاخص پریمیوم قراردادهای آتی ۳۰ روزه اتر زیر سطح خنثی ۵ درصد باقی ماند.
  • از ابتدای سال ۲۰۲۵، اتریوم در مقایسه با سایر رمزارزها عملکرد ضعیف‌تری داشت.

به گزارش کوین تلگراف، ارتقای پکترا (Pectra) در شبکه اتریوم که در تاریخ ۷ مه (۱۷ اردیبهشت) انجام شد؛ ویژگی‌های جدید و مهمی را به این بلاک‌ چین افزود. با این حال قیمت اتریوم واکنش چندانی به این تغییر نشان نداد. در حالی که برخی تحلیل‌گران انتظار داشتند این ارتقا باعث جهش قیمت شود؛ اتریوم همچنان در محدوده ۱۹۵٬۰ دلار باقی مانده و هنوز نتوانسته به سطح ۲٬۲۰۰ دلار بازگردد.

شاخص پریمیوم قراردادهای آتی ۳۰ روزه اتر زیر سطح خنثی ۵ درصد باقی مانده و حتی پس از ارتقا نیز در ۳ ردصد ثابت ماند که نشان‌دهنده نبود اشتیاق از سوی سرمایه‌گذاران اهرمی است. تمرکز سرمایه‌گذاران بر نگرانی‌های اقتصاد کلان و احتمال رکود جهانی نیز یکی از دلایل این واکنش ضعیف است.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

از ابتدای سال ۲۰۲۵، اتریوم در مقایسه با سایر رمزارزها عملکرد ضعیف‌تری داشته و ۲۸ درصد عقب مانده است. در همین حال، بلاک‌ چین‌های رقیبی مانند سولانا و ترون در حوزه‌هایی نظیر دیفای، صرافی‌های غیرمتمرکز و استیبل‌ کوین‌ها عملکرد بهتری داشته‌اند. برای مثال، سولانا بیش از ۸۲ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد در حالی‌که Base، راهکار لایه‌ ۲ اتریوم، تنها ۱۰.۳ میلیون کاربر دارد.

آدرس‌های فعال شبکه‌های مختلف اتریوم
آدرس‌های فعال شبکه‌های مختلف

با اینکه اتریوم همچنان در ارزش کل قفل‌شده (TVL) پیشتاز است، کارمزدهای شبکه آن طی ۳۰ روز گذشته تنها ۱۹ میلیون دلار بوده است. این در حالی است که ترون ۵۱.۸ میلیون و سولانا ۳۹.۴ میلیون دلار کارمزد جمع‌آوری کرده‌اند.

کارمزد شبکه‌های مختلف
کارمزد شبکه‌های مختلف

به گفته نوآم هورویتز از شرکت Alchemy، موفقیت اتریوم وابسته به بهبود مقیاس‌پذیری لایه پایه و تجربه کاربری بهتر است. تا زمانی که این بهبودها به افزایش درآمد، سود بیشتر از استیکینگ و رشد واقعی استفاده از DAppها منجر نشود؛ انتظار رشد چشمگیر قیمت ETH بعید به نظر می‌رسد.

شروع معامله‌گری در نوبیتکس

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *