اخبار ارز دیجیتالاخبار کوتاه ارزهای دیجیتال

دونالد ترامپ: رییس بعدی فدرال رزرو را خیلی زود معرفی می‌کنم!

به گزارش یاهو فایننس، دونالد ترامپ اعلام کرد که تصمیم خود درباره رئیس بعدی فدرال رزرو را به‌زودی اعلام خواهد کرد. او تأکید کرد که رئیس فدرال باید نرخ بهره را کاهش دهد. ترامپ از کوین وارش، عضو پیشین هیئت‌مدیره فدرال رزرو، به‌عنوان گزینه‌ای «بسیار محترم» یاد کرد. او همچنین خواستار کاهش یک‌ درصدی نرخ بهره شد و بار دیگر از عملکرد جروم پاول، رئیس فعلی فدرال رزرو، انتقاد کرد. ترامپ معتقد است پاول در کاهش نرخ‌های بهره بسیار کند عمل کرده و هفته گذشته در دیدار با او این انتقاد را مستقیم مطرح کرده است.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

شروع معامله‌گری در نوبیتکس

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *