تحلیل ارز‌های دیجیتالتحلیل تکنیکال

تحلیل بیت کوین؛ آیا BTC دوباره تا محدوده ۴۹٬۵۰۰ دلار سقوط می‌کند؟

تثبیت سیاست‌های بانک مرکزی ژاپن باعث شده‌ است بازارهای مالی کمی رشد کنند. با این حال تحلیل بیت کوین نشان می‌دهد که این ارز دیجیتال معمولاً بعد از سقوط‌های سنگین، تمایل دارد که دنباله کندل نزولی خود را پر کند.

خلاصه تحلیل

  • برخی تحلیلگران انتظار دارند بیت کوین دوباره نزولی شده‌ و دنباله بلند کندل اخیر را پر کند.
  • با توجه به ریزش‌ اخیر بازارهای مالی، تحلیلگران منتظر شفافیت‌های بیشتر از سوی فدرال رزرو آمریکا و بانک مرکزی ژاپن هستند.

به گزارش کوین تلگراف، تحلیلگران معتقدند پس از ثبت کندل روزانه نزولی BTC در ۵ اوت (۱۵ مرداد)، قیمت بیت کوین BTC: می‌تواند به زیر ۵۰٬۰۰۰ دلار سقوط کند.

تحلیلگری به اسم کریپنیوو (CrypNuevo) در پستی در توییتر هشدار داد که نوسان اخیر بیت کوین ممکن است آن را به کف ۶ ماه گذشته برساند.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

دنباله کندل‌ها بعد از چند روز پر می‌شود

بیت کوین توانسته‌ است پس از ثبت کف ۴۹٬۵۰۰ دلاری در ۵ اوت (۱۵ مرداد)، بیش از ۵۰۰۰ دلار رشد کند. تحلیلگران در مورد اینکه حرکت بعدی بیت کوین به کدام سمت است، به نظر مشترکی دست نیافته‌اند و با آرام‌تر شدن اوضاع نظرات مختلفی در حال شکل گرفتن است.

از نظر CrypNuevo دلایلی برای نگرانی وجود دارد. او اظهار داشت که بیت کوین در اکثر مواقع دوباره به دنباله‌های بلند کندل‌هایی می‌رسد که از نوسانات شدید شکل گرفته‌اند. او با انتشار نمودار زیر توضیح داد که این فرآیند در گذشته معمولاً چند روز بیشتر طول نکشیده است. CrypNuevo توضیح داد:

من برای آنکه نظرم را بهتر توضیح بدهم تمام دنباله‌های بلند کندل‌هایی که از اوایل مارس (اسفند) در این سناریو مطابقت داشته‌اند را در نمودار زیر نشان داده‌ام. دقیقا مشخص نیست که دنباله بلند کندل جدید BTC چه زمانی پر می‌شود، اما دیر یا زود پر می‌شود.

نمودار روزانه قیمت بیت کوین
نمودار روزانه قیمت بیت کوین

او در پست دیگری به سطح بازگشت قیمت بیت کوین اشاره کرد و گفت:

بیت کوین دقیقاً بعد از رسیدن‌ به سطح ۵۰ درصدی دنباله یک کندل قدیمی رشد کرد.

نمودار روزانه قیمت بیت کوین
نمودار روزانه قیمت بیت کوین

زمان خرید بیت کوین و اتریوم فرا رسیده‌ است؟

سایر فعالان بازار محتاطانه در مورد اینکه کف قیمت بیت کوین و اتریوم ETH: شکل گرفته است، صحبت می‌کنند. یکی از آن‌ها شرکت QCP Capital است که اهرم‌زدایی بزرگ بازار را قدم مهمی برای معامله‌گران صعودی شمرده‌ است. این شرکت در کانال تلگرام خود نوشته است:

ریزش بازار بخش بزرگی از اهرم‌ها را از بازار خارج کرد. با سقوط شدید قیمت‌ها، احتمالاً زمان آن رسیده است که به خرید و انباشت بیت کوین و اتریوم فکر کنیم.

علاوه بر آن شرکت QCP به چشم‌انداز اقتصاد کلان خوشبین است. این شرکت در کانال خود عنوان داشت که بعید است فدرال رزرو آمریکا به صورت اضطراری نرخ بهره را کاهش دهد زیرا این عمل باعث ایجاد هرج و مرج و ترس بیشتر در بازارها خواهد شد. در ادامه این تحلیل آمده‌ است:

بازارهای مالی احتمالاً تا زمانی که سیاست‌های فدرال رزرو و بانک مرکزی ژاپن شفاف‌تر شود، آشفته می‌مانند و به نوسانات فعلی‌شان ادامه می‌دهند. انتظار می‌رود این شفافیت در سخنرانی‌های کلیدی شینیچی اوچیدا (Shinichi Uchida)، معاون رئیس بانک مرکزی ژاپن، در روز چهارشنبه و کنفرانس جکسون هول از ۲۲ تا ۲۴ اوت (۱ تا ۳ شهریور) ایجاد شود.

شایان ذکر است که شینیچی اوچیدا اعلام کرد در شرایط فعلی بازارهای مالی، نرخ بهره را افزایش نخواهد داد. همان طور که پیش از این گفتیم، رشد نرخ بهره این کشور یکی از دلایل اصلی ریزش بازارهای مالی بود.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

احمد محمدیان

من فعالیتم در حوزه بلاکچین رو از تولید محتوا به صورت فریلنسری شروع کردم و کم کم با علاقه‌ای که به ریاضیات داشتم به این حوزه هم علاقه‌مند شدم. دوست دارم تو این حوزه تا جای ممکن تحقیق کنم و منطق پروژه‌های بلاکچینی رو متوجه بشم و معتقدم این موضوع میتونه به تحلیل‌های ما کمک بیشتری کنه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *