دلیل خروج 232 میلیون دلار سرمایه از بازار ارزهای دیجیتال چیست؟
سرمایهگذاران نهادی 232 میلیون دلار از سرمایهگذاریهای خود در ارزهای دیجیتال را خارج میکنند. خروج از بیتکوین ادامه دارد و عملکرد آلتکوینها هم از الگوی مشخصی پیروی نمیکند. ETFهای بلاکچین نیز جریان خروجی جزئی را تجربه میکنند. این در حالیست که تتر سرمایهگذاری قابل توجهی در بیتکوین دارد.
خلاصهی خبر
- سرمایهگذاران نهادی برای پنجمین هفتهی متوالی، سرمایههای خود در ارزهای دیجیتال را خارج میکنند که نشاندهندهی کاهش 0.7 درصدی در کل داراییهای تحت مدیریت است.
- بیتکوین خروجی 33 میلیون دلاری را تجربه میکند که به احساسات منفی مشاهده شده در پنج هفتهی گذشته کمک میکند. این در حالیست که آلتکوینها در بحبوحه رکود عملکرد متفاوتی از خود نشان میدهند.
در هفتهی گذشته، سرمایهگذاران نهادی به خروج سرمایههای خود از ارزهای دیجیتال ادامه دادهاند.
برای پنج هفتهی متوالی خروجیهایی بالغ بر 232 میلیون دلار انجام شده است. این نشاندهندهی کاهش 0.7 درصدی در کل داراییهای تحت مدیریت است.
بر اساس آخرین گزارش CoinShares در مورد جریانهای صندوق دارایی دیجیتال، حجم تراکنشها در محصولات سرمایهگذاری ارزهای دیجیتال در هفتهی گذشته به 900 میلیون دلار رسید که در مقایسه با میانگین سالانه کاهش قابل توجه 40 درصدی را نشان میدهد.
حجم معاملات در صرافیهای مورد اعتماد نیز به پایینترین حد خود رسید و تنها 20 میلیارد دلار در هفته بود.
بیتکوین، گل سرسبد ارزهای دیجیتال، نقطه کانونی احساسات منفی بوده است و طی پنج هفتهی گذشته 33 میلیون دلار خروجی داشته است.
با کمال تعجب، در این میان خروجیهای جزئی 1.3 میلیون دلاری از Short-bitcoin هم وجود داشت. یک استراتژی سرمایهگذاری که از کاهش قیمت بیتکوین سود میبرد.
مجموع این دو نوع سرمایهگذاری در پنج هفتهی گذشته مجموعاً 235 میلیون دلار خروجی داشته است.
دلایل این احساسات منفی نسبت به محصولات سرمایهگذاری بلندمدت و کوتاهمدت همچنان مشخص نیست و در حد گمانهزنی باقی مانده است.
برخی تحلیلگران آن را به نگرانیهای نظارتی مداوم و نوسانات بازار نسبت میدهند، در حالی که برخی دیگر به عوامل کلان اقتصادی گستردهتر که بر احساسات سرمایهگذاران تاثیر میگذارد اشاره میکنند.
روند متفاوت آلتکوینها؛ از افزایش خروجی اتریوم تا افزایش ورود آوالانچ و لایتکوین
جالب اینجاست که آلتکوینها (رمزارزهای غیر از بیتکوین) به جز اتریوم توانستهاند از این روند سرپیچی کنند.
اتریوم، دومین ارز دیجیتال بزرگ از نظر ارزش بازار، خروجی یک میلیون دلاری را تجربه کرد.
با این حال، آلتکوینهای دیگر مانند آوالانچ و لایتکوین به ترتیب 700,000 و 300,000 دلار ورودی داشتند.
ETFهای سهام بلاکچین، که سهام شرکتهای مبتنی بر بلاکچین را ردیابی میکنند، برای دومین هفتهی متوالی خروجی جزئی خود را با ضرر 2 میلیون دلاری در هفتهی گذشته ثبت کردند.
بر اساس گزارش CryptoGlobe، مایک مکگلون، استراتژیست ارشد کلان در بلومبرگ اینتلیجنس، اخیراً احتمال رکود قابل توجه بیتکوین را بیان کرده است که میتواند منجر به کاهش قیمت این ارز دیجیتال به 7000 دلار شود.
در همین حال، تتر، شرکت پشتیبان استیبلکوین USDC، تصمیمی استراتژیک گرفته است تا بخش قابل توجهی از سود عملیاتی خود را در بیتکوین سرمایه گذاری کند.
طبق اعلام تتر، آنها قصد دارند تا 15 درصد از سود عملیاتی خالص تحقق یافته خود را به طور مداوم به خرید بیتکوین (BTC) اختصاص دهند.