اخبارسایر اخبار

بررسی شایعات مربوط به استیبل کوین جدید بایننس؛ مراقب توکن‌های تقلبی باشید!

شایعاتی در روز قبل منتشر شد که ادعا می‌کرد بایننس استیبل کوین جدیدی به اسم BFUSD را راه‌اندازی کرده است. کلاهبرداران خیلی سریع توکن‌های مشابه BFUSD را راه‌اندازی کردند اما بایننس‌ اعلام کرد که BFUSD نه استیبل کوین است و نه راه‌اندازی شده است.

خلاصه خبر

  • شایعات منتشرشده‌ در روز قبل ادعا می‌کردند که بایننس استیبل کوین BFUSD را با بازده سالانه ۱۹.۵۵ درصدی راه‌اندازی می‌کند.
  • با این حال BFUSD هنوز راه‌اندازی شده‌ است.

به گزارش کوین تلگراف، صرافی بایننس‌ تلاش کرده است تا شایعات مربوط به توکن جدید خود یعنی BFUSD را کاهش دهد. پلتفرم Zoomerfied روز قبل اعلام کرد که بایننس استیبل کوین BFUSD را با بازده سالانه ۱۹.۵۵ درصدی راه‌اندازی می‌کند. بسیاری از معامله‌گران پس از انتشار این خبر BFUSD را با استیبل کوین الگوریتمی شکست‌خورده‌ شبکه ترا یعنی دلار ترا کلاسیک مقایسه کرده و به شدت از آن انتقاد کردند. با این حال بایننس اعلام کرد:

BFUSD هنوز راه‌اندازی شده‌ است.
علاوه بر این BFUSD استیبل کوین نیست؛ یک دارایی مارجین برای پاداش دادن در معاملات فیوچرز است.
خوشحالیم که توجه جامعه کریپتو را به خود جلب کرده و جزییات مربوط به آن از جمله بازده‌ سالانه‌اش را به زودی اعلام می‌کنیم.

وب سایت رسمی بایننس نشان می‌دهد که معامله‌گران می توانند BFUSD را به عنوان وثیقه استفاده کنند. در نتیجه آن‌ها دیگر نیاز ندارند که وجوه خود را استیک یا قفل کنند.

در عوض، معامله‌گران دارایی BFUSD را در یک «کیف پول UM» نگه می‌دارند و ایردراپ‌های روزانه آن را در «کیف پول UM» خود را بر اساس اسنپ‌ شات‌ها دریافت می‌کنند. کاربران سهمیه محدودی از BFUSD را بر اساس رتبه‌ خود خواهند داشت که «سطح VIP» نامیده می‌شود. هنوز ارتباط BFUSD با بایننس‌ کوین مشخص نیست.

علاوه بر این خیلی سریع توکن‌های کلاهبرداری زیادی مشابهی BFUSD راه‌اندازی شد. کاربران بهتر است مراقب این توکن‌ها باشند و به این نکته هم توجه داشته‌ باشند که فعالیت در بایننس نیاز به احراز هویت دارد.



نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا