اخبار آلت‌کوین‌هااخبار ارزهای دیجیتال

جزییات ادغام فچ ای‌آی، سینگولاریتی نت و اوشن پروتکل منتشر شد

پروژه‌های فچ ای‌آی (Fetch.ai)، سینگیولاریتی نت (SingularityNET) و اوشن پروتکل (Ocean Protocol) که در زمینه هوش مصنوعی در فضای بلاک چین فعالیت می‌کنند، زمان ادغام نهایی و تبدیل توکن‌های خود به توکن جدید ASI را اعلام کردند.

خلاصه خبر

  • توکن‌های فچ ای‌آی, سینگولاریتی نت و اوشن پروتکل در تاریخ ۲۰ خرداد ماه به توکن جدید ASI تبدیل می‌شوند.
  • این ادغام می‌تواند شرکت‌های بزرگ هوش مصنوعی را به چالش بکشد.

به گزارش کریپتو اسلیت، این ادغام، توکن‌های بومی این ۳ پروتکل هوش مصنوعی را به یک توکن واحد به نام ASI تبدیل می‌کند. میزان عرضه کل توکن ASI معادل ۲.۶۳۰۵۵ میلیارد خواهد بود. با این ادغام پروژه ASI به بزرگ‌ترین پروژه هوش مصنوعی که هم متن باز و هم غیرمتمرکز است، تبدیل می‌شود.

هولدرهای توکن FET در تاریخ ۱۱ ژوين (۲۱ خرداد) می‌توانند با استفاده از یک قرارداد هوشمند، به توکن ASI مهاجرت کنند. همچنین هولدرهای توکن‌های AGIX و OCEAN نیز در ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد) می‌توانند توکن‌های خود را به توکن جدید ASI تبدیل کنند.

این ادغام برای ۳ ماه پس از پروپوزال اولیه برنامه‌ریزی شده بود. هدف از این همکاری این است که رشد این حوزه تقویت شود، سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی عمومی (AGI) تسریع پیدا کند و تسلط شرکت‌های بزرگ هوش مصنوعی در توسعه و تجاری‌سازی AI کاهش پیدا کند.

ادغام این ۳ پروژه به دنبال شتاب بخشیدن به رشد زیرساخت‌های هوش مصنوعی غیرمتمرکز در مقیاس بالا است تا به دنبال آن اکوسیستم AI متن باز بتواند با بهره‌گیری از فضای بلاک چین، فضا را برای توسعه و عرضه محصولات جدید، قابل اعتماد و اخلاق مدارانه‌ای را مهیا کند.

بن گورتزل (Ben Goertzel)، مدیرعامل اتحاد ASI، این همکاری را نقطه عطف بزرگی برای صنعت هوش مصنوعی دانست و تاکید کرد:

این تنها آغاز راهی برای حرکت به سمت هوش مصنوعی عمومی غیرمتمرکز و فوق هوشمند است. توکن ASI به عنوان ابزاری کاربردی هدف مشترک ما عمل می‌کند تا همه بتوانیم از هوش مصنوعی پیشرفته، بلاک چین و حاکمیت غیرمتمرکز برای آینده‌ای بهتر بهره ببریم.

همایون شیخ (Humayun Sheikh) مدیرعامل توکن فچ ای‌آی و رییس هیيت مدیره اتحاد ASI، نیز اضافه کرد:

با وجود این اقتصاد نوظهور در مقیاس بزرگ، این اتحاد می‌تواند نحوه کنترل و احاطه شرکت‌های بزرگ بر کنترل مسیر هوش مصنوعی را به چالش بکشد. ما راه درازی در پیش داریم اما اولین قدم می‌تواند زیرساختی برای دیگران ایجاد کند که دغدغه‌ای مشابه دارند.

احمد محمدیان

من فعالیتم در حوزه بلاکچین رو از تولید محتوا به صورت فریلنسری شروع کردم و کم کم با علاقه‌ای که به ریاضیات داشتم به این حوزه هم علاقه‌مند شدم. دوست دارم تو این حوزه تا جای ممکن تحقیق کنم و منطق پروژه‌های بلاکچینی رو متوجه بشم و معتقدم این موضوع میتونه به تحلیل‌های ما کمک بیشتری کنه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *