اخبار آلت‌کوین‌هااخبار ارزهای دیجیتال

آیا ETFهای اسپات سولانا تا سال آینده تایید می‌شوند؟

این روزها که سولانا عملکرد خیره‌کننده‌ای دارد و شرایط نظارتی آمریکا بهبود یافته‌ است؛ بسیاری از معامله‌گران امیدوارند که ETFهای اسپات آن هم تایید شود. این اتفاق بی‌شک می‌تواند تاثیر بسیار مثبتی روی قیمت سولانا بگذارد.

خلاصه خبر

  • شرکت‌های بزرگی مثل بیت‌وایز (Bitwise) درخواست خود برای راه‌اندازی ETFهای اسپات سولانا را ارائه کرده‌اند.
  • گری گنسلر روز پنجشنبه اعلام کرد که در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ (۱ بهمن) یعنی در روز تحلیف ترامپ از سِمت خود به عنوان رئیس SEC کناره‌گیری می‌کند.

به گزارش دبلاک، خیلی از معامله‌گران دوست دارند بدانند که آیا ETFهای اسپات سولانا تا پایان سال ۲۰۲۵ تایید می‌شوند یا خیر.

احتمال تایید ETFهای اسپات سولانا

بورس اوراق بهادار Cboe BZX در روز پنجشنبه چهار درخواست برای ETFهای اسپات سولانا را از طرف شرکت‌های بیت وایز اسِت منیجمنت (Bitwise Asset Management)، ۲۱شیرز (21Shares)، ون‌اک (VanEck) و کنری کپیتال (Canary Capital) ارائه کرد. طبق گزارش‌های موجود، کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) در حال بررسی فرم S-1 این درخواست‌ها است. به گفته جیمز سیفارت، تحلیلگر ETF بلومبرگ، آخرین ضرب‌الاجل SEC برای تایید یا رد این صندوق‌ها، اوایل آگوست ۲۰۲۵ (مرداد ۱۴۰۴) خواهد بود.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

چشم‌انداز نظارتی آمریکا از روز انتخابات ریاست جمهوری آن تغییر کرده است. با پیروزی دونالد ترامپ، رییس جمهور منتخب آمریکا که طرفدار ارزهای دیجیتال است، بسیاری از معامله‌گران به تایید ETFهای آلت کوین‌ها امیدوار شده‌اند. علاوه بر این، استعفای گری گنسلر نیز این احساسات را تقویت کرده است. نیت گراچی، مدیرعامل ETF Store، تاکید کرده است:

من معتقدم که به احتمال زیاد ETFهای سولانا حداکثر تا پایان سال آینده تایید خواهند شد.

با توجه به اینکه شرکت‌های بزرگی مثل بیت‌وایز (Bitwise) قبلاً درخواست خود برای راه‌اندازی ETF سولانا ارائه کرده بودند؛ الکساندر بلوم، مدیرعامل Two Prime Digital Assets، با گراچی موافق است. او خاطرنشان کرده است:

این شرکت‌ها اگر فکر نمی‌کردند موفق خواهند شد، وقت و هزینه خود را برای انجام چنین کاری تلف نمی‌کردند. موفقیت ETFهای اسپات بیت کوین و اتریوم همراه با محیط نظارتی جدید آمریکا باعث می‌شود یک ETF سولانا سال آینده تایید شود. توانایی موسسات و سرمایه‌گذاران خرد برای دسترسی به ارزهای دیجیتال از طریق ETFها و کانال‌های مالی قانونی و سنتی در بانک‌ها و صرافی‌های مختفل، سرمایه‌هایی را وارد بازار می‌کند که قبلاً وجود نداشتند. این اتفاق شبیه این است که شلنگ استخر را با شلنگ آتش نشانی عوض کنیم.

تاثیر ETFهای اسپات روی قیمت سولانا

در هفته گذشته، ارزش دارایی‌های ETFهای اسپات بیت کوین برای اولین بار از زمان عرضه آن‌ها در ماه ژانویه (دی ۱۴۰۲) به بیش از ۳۰ میلیارد دلار رسید. مجموع جریان کل ETFهای مذکور اخیراً از مرز ۹۱۳ میلیارد دلار عبور کرده و تمام رکوردهای قبلی را شکسته‌ است. متیو سیگل، رئیس تحقیقات دارایی‌های دیجیتال VanEck، تاکید کرد:

این SEC گری گنسلر بود که مدام از شرکت‌های متخلف شکایت می‌کرد و به بازار کریپتو فشار وارد می‌کرد. با خروج او زمینه لازم برای نوآوری بیشتر در این فضا ایجاد می‌شود. من فکر می‌کنم احتمال اینکه ETFهای اسپات سولانا تا پایان سال آینده تایید شوند؛ زیاد است.

گری گنسلر روز پنجشنبه اعلام کرد که در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ (۱ بهمن) یعنی در روز تحلیف ترامپ از سِمت خود به عنوان رئیس SEC کناره‌گیری می‌کند. این خبر تاثیر زیادی روی بازار گذاشت و قیمت بیت کوین را به نقطه عطف ۱۰۰٬۰۰۰ دلار نزدیک کرد.

در همین حال قیمت سولانا در اوایل این هفته از بالاترین رکورد قبلی خود یعنی ۲۵۹.۹۶ دلار که در اواخر سال ۲۰۲۱ به دست آورده‌ بود، عبور کرد. آستین رید، رئیس درآمد جهانی کارگزاری FalconX، خاطرنشان کرد:

راه‌اندازی ETF‌های اسپات سولانا عطف بزرگی برای اکوسیستم سولانا خواهد بود. علاوه بر این، این اتفاق نشان‌دهنده یک تغییر بزرگ برای کل صنعت کریپتو است. جدا از صندوق‌های تک دارایی، وضوح نظارتی راه را برای محصولات مدیریت‌شده و ETFهای جدید هموار می‌کند. همه این مسائل نقدینگی‌های جدیدی را از سَمت سرمایه‌گذاران نهادی وارد بازار کریپتو می‌کند.

گفتنی است که قیمت سولانا در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۰.۵ درصد کاهش یافته‌ و به محدوده ۲۵۶ دلار رسیده‌ است.

نمودار قیمت سولانا
نمودار قیمت سولانا

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *