خرید بیت کوین با 50 هزارتومان
اخبار ارزهای دیجیتال

اینفلوئنسر NFT قربانی حمله‌ی سایبری شد : بیش از ۳۰۰ هزار دلار ضرر در کریپتو‌پانک‌ها

به نظر می‌رسد هکرها از DAppهایی مخرب برای انتقال توکن‌هایشان استفاده کرده‌اند و دارایی‌هایشان را به سرعت تخلیه کرده‌اند.

اینفلوئنسر حوزه‌ی توکن‌های غیرمثلی‌ | NFT روز چهارم ژانویه اعلام کرد که قربانی حمله‌ای سایبری شده و دو عدد از کریپتوپانک‌های خود را از دست داده است. او در توئیترش نوشت:

 

ثبت نام سریع در نوبیتکس

 

«مثل این که هک شدم! شوخیتون گرفته؟»

 

همزمان با این توئیت، او اسکرین‌شاتی از Open Sea منتشر کرده که نشان می‌دهد دو تا از کریپتوپانک‌های او به آدرس دیگری منتقل شده‌اند.

 

هردوی کریپتوپانک‌های منتقل شده به سرعت توسط هکرها به فروش رفتند؛ یکی به مبلغ ۷۰ اتر (حین نگارش این مقاله یعنی چیزی در حدود ۸۸۴۳۴ دلار) و دیگری به مبلغ ۱۹۹ اتر (حین نگارش این مقاله یعنی چیزی در حدود ۲۵۱۴۰۴ دلار). درنتیجه در مجموع کریپتوپانک‌هایی که کریپتو ناوو | Crypto Novo از دست داده ارزشی بیش از ۳۰۰ هزار دلار داشته‌اند.

به نظر می‌رسد که توکن‌های غیرمثلی دیگری مانند «میت‌بیتس»؛ «کلون ایکس»؛‌ «میوتانت ایپ یات کلاب» و «بورد ایپ یات کلاب» نیز از این اینفلوئنسر دزدیده شده است.

البته توکن نمادین «گرین بینی ورینگ‌» یا پانک شماره‌ی ۳۷۰۶ گویا از این حمله مصون مانده؛ گرچه به نظر می‌رسد که خود کریپتو ناوو این توکن را فروخته است. او قبلا اشاره کرده بود که ان‌اف‌تی‌ها به آدرس فیشینگ شناخته‌شده‌ای منتقل شده بودند؛‌ اما کریپتوپانک شماره‌ی ۳۷۰۶ کاملا به آدرس دیگری رفته و ۷۵ اتر (تقریبا معادل ۹۴۷۵۱ دلار) به فروش رفته است. دریافتی‌های این آدرس فقط به همین هم محدود نمی‌شود؛ این آدرس آیتم‌هایی از جانب Thenovoverse.eth نیز دریافت کرده که دامنه‌ی ENSای است که پیش‌تر آیتم‌هایی را مستقیما خود کریپتو ناوو از والت شخصی خودش به آن‌جا منتقل کرده بود. با در نظر گرفتن همه‌ی چیزهای گفته شده، احتمالا فروش کریپتو پانک شماره‌ی ۳۷۰۶ کاملا ارادی انجام شده و هکرها به آن دسترسی نداشتند.

کریپتو ناوو، اینفلوئنسری است که در توییتر ۱۸هزار دنبال‌کننده دارد و به خاطر پوشیدن ماسکی شبیه به اولین کریپتوپانکی که در سال ۲۰۲۰ خریداری کرد شهرت دارد.

شروع معامله‌گری در نوبیتکس

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *