اخبار ارزهای دیجیتالسایر اخبار

شرکت ویزا امکان مبادله مستقیم ارزهای دیجیتال با ارزهای فیات را در ۱۴۵ کشور جهان فراهم کرد

شرکت ویزا در تلاش است روش جدیدی را توسعه دهد که امکان مبادله مستقیم ارزهای دیجیتال با ارزهای فیات را در ۱۴۵ کشور فراهم می‌کند.

خلاصهٔ خبر

  • ویزا روش جدیدی را برای مبادله ارزهای دیجیتال با ارزهای فیات توسعه داده است که به واسطه‌هایی مثل صرافی‌های متمرکز نیاز ندارد.
  • این روش می‌تواند پذیرش ارزهای دیجیتال را دو برابر کند.

شرکت ویزا در ۳۰ ژانویه (۱۰ بهمن) اعلام کرد که با یک ارائه‌دهنده زیرساخت وب ۳ به اسم ترنسک (Transak) برای ارائه برداشت‌ها و پرداخت‌های ارزهای دیجیتال از طریق ویزا دایرکت (Visa Direct) همکاری خواهد کرد.

همکاری ویزا با ترنسک به کاربران آن اجازه می‌دهد تا ارزهای دیجیتالی مثل بیت کوین را مستقیماً از کیف پول‌هایی مثل متامسک (MetaMask) به کارت نقدی ویزا واریز کنند. این خدمات در حال حاضر هم در دسترس است و به افراد اجازه می‌دهد ارزهای دیجیتال را با ارزهای فیات مبادله کرده و پرداخت خود در ۱۳۰ میلیون مکان تجاری که ویزا از آن‌ها پشتیبانی می‌کند، انجام دهند. یانیلسا گونزالس اوره (Yanilsa Gonzalez Ore)، رییس آمریکای شمالی ویزا دایرکت، اعلام کرده است:

ثبت نام سریع در نوبیتکس

ترنسک با اضافه کردن برداشت‌های آنی از طریق ویزا دایرکت تجربه‌ای سریع‌، ساده‌ و کاربردی را برای کاربران خود ارائه کرده تا آن‌ها به راحتی ارزهای دیجیتال را به ارزهای فیات تبدیل کنند.

هارشیت گانگوار (Harshit Gangwar)، مدیر بازاریابی ترنسک، خاطرنشان کرد که این همکاری به طور قابل‌توجهی تبدیل ارزهای دیجیتال به ارزهای فیات را آسان می‌کند و نقطه عطف بزرگی در ادغام دنیای ارزهای دیجیتال و دنیای مالی سنتی محسوب می‌شود.

این سرویس به کاربران ۱۴۵ کشور اجازه می‌دهد تا مستقیماً حداقل ۴۰ ارز دیجیتال را بدون اتکا به صرافی‌های متمرکز به ارز فیات تبدیل کنند. از بین این کشورها برای مثال می‌توان به قبرس، مالت، سنگاپور، ترکیه، پرتغال و امارات متحده عربی اشاره کرد. گانگوار با اشاره به اینکه با ادغام مذکور تراکنش‌های ارزهای دیجیتال در دسترس‌تر و راحت‌تر می‌شود، ادامه داد:

این همکاری اهمیت زیادی در افزایش پذیرش و کاربردهای ارزهای دیجیتال دارد.

طبق گفته‌های گانگوار، این همکاری مزایای زیادی برای کاربران پلتفرم‌ها و کیف پول‌های غیرمتمرکز مثل متامسک، لجز (Ledger) و تراست ولت (Trust Wallet) دارد. او خاطرنشان کرد: 

کاربران متامسک می‌توانند مستقیماً از کیف پول خود به ویزا کارت بروند. این امر کاربرد و پذیرش دارایی‌های دیجیتال آن‌ها را افزایش می‌دهد.

لورنزو سانتوس (Lorenzo Santos)، مدیر محصول متامسک، هم اعلام کرد که همکاری ویزا و ترنسک امکانات قابل‌توجهی را در اختیار کاربران این کیف پول قرار می‌دهد. او ادامه داد:

ادغام ترنسک با ویزا امکانات جدیدی را برای کاربران متامسک در کل جهان به وجود می‌آورد و تبدیل مستقیم ارزهای دیجیتال به ارزهای فیات را انعطاف‌پذیرتر می‌کند.

گانگوار خاطرنشان کرد که این پلتفرم مجوز تمام کشورهای مذکور دارد و از سیاست‌های احراز هویت و قوانین مبارزه با پولشویی تبعیت می‌کند. او تاکید کرد که این سیاست‌ها به ترنسک اجازه می‌دهد هویت کاربران را تایید کرده و تراکنش‌های مذکور را به صورت قانونی انجام دهد.

شرکت ویزا در سال‌های اخیر به شدت تلاش کرده است پذیرش ارزهای دیجیتال را افزایش دهد. این شرکت در سال ۲۰۲۰ همکاری خود با شرکت سرکل (Circle) را آغاز کرد تا از استیبل کوین یواس‌دی کوین (USDC) پشتیبانی کند. ویزا در سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور) هم اعلام کرد که از USDC بومی سولانا پشتیبانی می‌کند و به حمایت از استیبل کوین‌ها ادامه می‌دهد.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *