اخبار آلت‌کوین‌هااخبار ارزهای دیجیتال

تلاش سولانا برای رفع تراکم شبکه؛ نسخه‌ جدید نرم‌افزار کلاینت اعتبارسنج‌ها منتشر شد

توسعه‌دهندگان سولانا نسخه‌ جدید نرم‌افزار کلاینت اعتبارسنج را برای مقابله با مشکلات مربوط به تراکم شبکه آن منتشر کردند. آن‌ها علاوه بر این از اعتبارسنج‌ها خواستند تا نرم‌افزارهای خود را فوراً به این نسخه ارتقا دهند و آن را در شبکه آزمایشی بررسی کنند.

خلاصه خبر

  • توسعه‌دهندگان نسخه‌ ۱.۱۸.۱۱ را با هدف کاهش تراکم شبکه سولانا منتشر کرده‌اند.
  • حال اعتبارسنج‌ها باید این نسخه را در شبکه‌های آزمایشی بررسی کنند.

به گزارش کریپتواسلیت، آنانزا (Anza) که یک شرکت مستقل از سولانا لبز (Solana Labs) است، پیشگام این توسعه بوده و نسخه‌ ۱.۱۸.۱۱ را با هدف کاهش تراکم شبکه آن منتشر کرده است. کلاینت‌های اعتبارسنج جزء جدایی‌ناپذیر بلاک‌ چین‌های اثبات سهامی مثل سولانا‌ هستند و تراکنش‌ها را برای اطمینان از مطابقت با قوانین شبکه و کافی بودن موجودی فرستنده قبل از الحاق بلاک‌های جدید تایید می‌کنند.

اخیراً تراکنش‌های اسپم سولانا به طور قابل‌توجهی زمان پردازش سولانا را کند کرده و نرخ شکست تراکنش‌های بدون رای (Non-vote transactions) این شبکه افزایش داده‌ است. این نوع تراکنش‌ها به رای‌گیری توسط اعتبارسنج‌ها نیاز ندارند و به طور کلی برای وظایف ساده‌ای مثل انتقال توکن SOL یا به‌روزرسانی اطلاعات حساب کاربری استفاده می‌شوند.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

آنانزا ابتدا نسخه‌ به‌روزرسانی‌شده‌ ۱.۱۸.۱۱ را روی یک شبکه‌ توسعه (Devnet) راه‌اندازی کرد. این شبکه به طور خاص برای توسعه‌دهندگان طراحی شده‌ تا قبل از استقرار به‌روزرسانی‌ها مختلف در شبکه اصلی سولانا آن‌ها را آزمایش و بررسی کنند. آنانزا اکنون از اعتبارسنج‌های شبکه‌ آزمایشی خواسته‌ است تا این اصلاحات را آزمایش کنند. پلتفرم مذکور تاکید کرده است:

نسخه‌ ۱.۱۸.۱۱ اکنون روی شبکه‌ توسعه راه‌اندازی شده است. ما به اعتبارسنج‌ها توصیه می‌کنیم از آن در شبکه‌ آزمایشی استفاده کنند. لطفاً برای کمک به ما در اسرع وقت نرم‌افزارهای خود را ارتقا دهید.

علاوه بر این توسعه‌دهندگان سولانا در حال بررسی استراتژی‌های مختلف برای بهبود کارایی شبکه خود هستند. از بین این استراتژی‌ها می‌توان به بهینه‌سازی واحدهای محاسباتی، اجرای کارمزدهای اولویت‌دار و توسعه‌ کیفیت سرویس در شبکه (QoS) اشاره کرد.

سولانا اهمیت زیادی در بخش دیفای دارد اما با افزایش تقاضای خود، با تراکم زیادی مواجه شده‌ است. آستین فدرا (Austin Federa)، رییس استراتژی بنیاد سولانا، اعلام کرده است:

مشکلات سولانا به خاطر پیاده‌سازی پروتکل QUIC به وجود آمده و به خاطر تقاضای بی‌سابقه این شبکه بدتر شده است.

تیم‌های آنانزا، فایردانسر (Firedancer)، جیتو (Jito) و سایر مشارکت‌کنندگان اصلی شبکه سولانا‌ هم در حال تقویت زیرساخت‌های آن هستند. حال باید دید که آیا این استراتژی‌ها به حل مشکلات شبکه سولانا‌ کمک خواهد کرد یا خیر. قیمت سولانا هم در روز گذشته ۷ درصد کاهش یافته‌ و به ۱۵۱ دلار رسیده‌ است.

آپدیت ۲۷ فروردین ۱۴۰۳

توسعه‌دهندگان سولانا طبق وعده‌های خود، در ۱۵ آوریل (۲۷ فروردین) به‌روزرسانی جدیدی به اسم 1.17.31 را منتشر کردند و از اعتبارسنج‌های آن خواستند تا این ارتقا را در شبکه اصلی بتا اجرا کنند. این به‌روزرسانی به مشکلاتی مثل نحوه مدیریت و بهینه‌سازی بسته‌های داده و نحوه طبقه‌بندی گره‌ها می‌پردازد تا ازدحام شبکه خود را کاهش دهد. البته این پایان کار توسعه‌دهندگان سولانا نیست و آن‌ها در آینده به‌روزرسانی‌های بیشتری منتشر خواهند کرد.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *