تحلیل ارز‌های دیجیتالتحلیل تکنیکال

تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین؛ ریزش BTC تا کجا ادامه دارد؟

بیت کوین پس از رسیدن به رکورد ۷۲٬۰۰۰ دلار، تا محدوده ۶۶٬۲۶۰ دلار کاهش یافت. اما سوال اصلی تحلیلگران این است که آیا ریزش قیمت بیت کوین ادامه دارد و نقاط احتمالی برای ورود به بازار در کجا قرار دارد؟

خلاصه تحلیل

  • رکت کپیتال و مایکل ون دپوپه از تحلیلگران مطرح بازار پیش‌بینی می‌کنند که قیمت بیت کوین تا چند هفته آینده همچنان در محدوده ۶۰٬۰۰۰ تا ۷۰٬۰۰۰ دلار نوسان داشته باشد.
  • تحلیلگران معتقدند حمایت‌های کلیدی بیت کوین در سطوح بین ۶۴٬۸۳۸ دلار تا ۶۶٬۰۰۰ دلار و پس از آن محدوده ۶۱٬۰۰۰ تا ۶۳٬۰۰۰ دلار قرار دارد.

به گزارش کوین تلگراف، کاهش قیمت بیت کوین پس از اخبار مثبت تایید ETFهای اتریوم توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) باعث شد تا تحلیلگران به این مساله بپردازند که قیمت BTC تا کجا کاهش می‌یابد و نقاط ورود مناسب در کجا قرار دارند.

کف ۶٬۵۰۰۰ دلاری یا پایین‌تر؟

مگز (Mags)، تحلیلگر بازار ارزهای دیجیتال، معتقد است بیت کوین با مقاومت بزرگی در نزدیکی رکورد تاریخی خود (در ۷۳٬۸۳۵ دلار) برخورد کرده و این احتمال وجود دارد که پیش از یک حرکت صعودی دیگر، در نزدیکی سطح ۶۵٬۰۰۰ دلار (محدوده میانی رنج بیت کوین در تصویر زیر) برای مدتی نوسان کند.

ثبت نام سریع در نوبیتکس
نمودار قیمت بیت کوین
نمودار روزانه قیمت بیت کوین

تحلیلگر دیگری به نام جورج (George) سعی کرده با مقایسه ریزش قیمت بیت کوین پس از ثبت ATH خود در اواسط مارس (اسفند)، تارگتی برای کف بعدی‌اش مشخص کند. جورج معتقد است:

کف قیمت یا در اینجا قرار دارد یا در مستطیل آبی رنگ؛ به همین سادگی!

نمودار ۶ ساعته قیمت بیت کوین
نمودار ۶ ساعته قیمت بیت کوین

مایکل ون دپوپه (Michaël van de Poppe) معتقد است نوسانان قیمت بیت کوین بعد از هاوینگ آن در یک رنج خاص قرار دارد. به نظر او استراتژی میانگین هزینه دلاری (DCA) و انتقال سرمایه از بیت کوین به اتریوم این رنج را به وجود آورده‌ است. او در تحلیل خود گفته‌ است:

احتمالاً این نوسان قیمت برای مدت زمان بیشتری در جریان باشد و حدس می‌زنم که حتی قیمت محدوده ۶۱٬۰۰۰ تا ۶۳٬۰۰۰ دلار را ببیند.

نمودار روزانه قیمت بیت کوین
نمودار روزانه قیمت بیت کوین

فاز انباشت مجدد در سطح ۶۰٬۰۰۰ دلار

فاز انباشت مجدد بیت کوین چند هفته قبل از هاوینگ شروع شد و چند هفته بعد با شکست رو به بالا مواجه شد. تحلیلگر معروفی به نام رکت کپیتال (Rekt Capital) معتقد است این فاز انباشت می‌تواند تا ۱۵۰ روز ادامه داشته باشد.

رکت کپیتال پس از آنکه قیمت بیت کوین به سقف این فاز در محدوده ۷۱٬۵۰۰ دلار برخورد کرد و کاهش یافت، اعلام کرد که BTC احتمالاً تا چند هفته آینده در محدوده ۶۰٬۰۰۰ دلار تا ۷۰٬۰۰۰ دلار به نوسان خود ادامه دهد. وی ادامه داد:

رشد شدید بیت کوین زمانی آغاز می‌شود که این محدوده به سمت بالا شکسته شود. هدف فعلی بیت کوین این است که مدتی به نوسان خود ادامه دهد تا بازار پس از عملکرد دیدنی قبل از هاوینگ، نفسی تازه کند (هیجانات قبلی فروکش کند).

نمودار هفتگی قیمت بیت کوین
نمودار هفتگی قیمت بیت کوین

بررسی حمایت‌های کلیدی در صورت ریزش قیمت بیت کوین

از نظر تحلیل تکنیکال، اولین حمایت کلیدی بیت کوین در محدوده ۶۶٬۰۰۰ دلار قرار دارد. از دست دادن این حمایت باعث می‌شود تا قیمت به سمت میانگین متحرک نمایی ۵۰ روزه (موج زرد رنگ، ۶۴٬۸۳۸ دلار) کند. با این حال در این محدوده احتمالاً تقاضای BTC رشد می‌کند.

نمودار روزانه قیمت بیت کوین
نمودار روزانه قیمت بیت کوین

در چند هفته گذشته میانگین متحرک نمایی ۵۰ روزه در محدوده ۶۴٬۰۰۰ تا ۶۶٬۱۲۰ دلار قرار داشته‌ است. این موج در ماه مارس (اسفند) به رشد ۱۷٪ قیمت بیت کوین تا رسیدن آن به رکورد جدید کمک کرد.

داده‌های سایت اینتو دبلاک (IntoTheBlock) از شاخص IOMAP نشان می‌دهد که بیش از ۸۷۰٬۰۰۰ بیت کوین توسط ۱.۴۲ میلیون آدرس در این محدوده خریداری شده است. از آنجایی که این ناحیه قدرت زیادی دارد، می‌تواند در کوتاه‌مدت از کاهش بیشتر قیمت بیت کوین جلوگیری کند.

ریزش قیمت بیت کوین
شاخص IOMAP بیت کوین

مطالب تحلیلی منتشرشده در نوبیتکس صرفا جنبهٔ آموزشی و ارائهٔ اطلاعات دارد و به هیچ‌ عنوان توصیه سرمایه‌گذاری و سیگنال خرید و فروش نیست. سرمایه‌گذاری در بازار ارزهای دیجیتال با ریسک بالایی همراه است و کاربر موظف است قبل از هرگونه سرمایه‌گذاری، مطالعه و تحلیل شخصی خود در رابطه با دارایی موردنظر را انجام دهد.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

احمد محمدیان

من فعالیتم در حوزه بلاکچین رو از تولید محتوا به صورت فریلنسری شروع کردم و کم کم با علاقه‌ای که به ریاضیات داشتم به این حوزه هم علاقه‌مند شدم. دوست دارم تو این حوزه تا جای ممکن تحقیق کنم و منطق پروژه‌های بلاکچینی رو متوجه بشم و معتقدم این موضوع میتونه به تحلیل‌های ما کمک بیشتری کنه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *