اخبار آلت‌کوین‌هااخبار ارزهای دیجیتال

سولانا دوباره جلوی قطعی شبکه خود را گرفت

توسعه‌دهندگان سولانا یک آسیب‌پذیری بزرگ را در این شبکه پیدا کردند اما قبل از افشای آن، راهکارهای مورد نیاز را اجرا کرده و جلوی آن را گرفتند. این اتفاق انتقادات زیادی را در پی داشته‌ است.

خلاصه خبر

  • توسعه‌دهندگان سولانا یک آسیب‌پذیری امنیتی مهم را پیدا کرده‌اند.
  • این آسیب‌پذیری در حال حاضر رفع شده‌ است.

به گزارش کوین تلگراف، توسعه‌دهندگان سولانا در روز قبل اعلام کردند که یک آسیب‌پذیری امنیتی مهم را پیدا کرده و بعد از همکاری با اعتبارسنج‌ها آن را رفع کردند. به نظر می‌رسد این آسیب‌پذیری در ۷ اوت (۱۷ مرداد) کشف شده و یک پچ بحرانی برای حل آن منتشر شده است.

طبق اطلاعات موجود، این آسیب‌پذیری می‌توانست منجر به قطعی شبکه سولانا‌ شود. اعتبارسنج‌های سولانا تاکید کردند که خود پچ مذکور، این آسیب‌پذیری را حل می‌کند. شایان ذکر است که وقتی ۷۰ درصد از اعضای اکوسیستم سولانا پچ مذکور را اجرا کردند؛ این آسیب‌پذیری برای عموم منتشر شد.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

بعد از این اتفاق شبکه سولانا‌ با انتقادات زیادی مواجه شد. این شبکه بارها قطعی‌های زیادی را تجربه کرده و برای مثال ۶ فوریه (۱۷ بهمن) تولید بلاک آن بیش از ۵ ساعت متوقف شد. این امر حتی روی صرافی‌ها هم تاثیر گذاشت و برخی از آن‌ها سپرده‌‌گذاری و برداشت‌های توکن‌های مبتنی بر سولانا را به حالت تعلیق درآورند.

همین مسئله باعث شد بسیاری از کاربران از تنوع پایین کلاینت‌ها و وضعیت بتای شبکه سولانا‌ انتقاد کنند. منتقدان سولانا‌ باور دارند که متنوع نبودن‌ کلاینت‌ها باعث می‌شود این قطعی‌ها به وجود بیاید و توسعه‌دهندگان سولانا باید بیشتر به زمان مفید شبکه بپردازند. علاوه بر این بسیاری از منتقدان تاکید کردند که دلیلی ندارد چنین شبکه بزرگی در مرحله بتا بماند.

با این حال آستین فدرا (Austin Federa)، رهبر استراتژی بنیاد سولانا‌، در هفته قبل اعلام کرد که پروتکل سولانا در مرحله بتا باقی می‌ماند. او تاکید کرد که شبکه فعلی سولانا‌ هنوز به اهداف توسعه‌دهندگان آن نرسیده‌ است. فدرال حتی اعلام کرد بقیه شبکه‌های لایه ۱ و ۲ که هنوز فرآیند توسعه آن‌ها به پایان نرسیده‌، باید از برچست نسخه بتا استفاده کنند. شایان ذکر است که قیمت سولانا SOL: با افتی ۲ درصدی به محدوده ۱۵۴ دلار رسیده‌ است.

قیمت سولانا
قیمت سولانا

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *