XAU/USD | طلا حسابی قوی مونده – اگه ساپورت رو نگه داره، میره بالاتر!

با تحلیل چارت #طلا تو تایم‌فریم ۴ ساعته، می‌بینیم که بعد یه پولبک، قیمت دوباره تا ۴۱۱۲ دلار بالا رفت قبل اینکه یه اصلاح کوچیک داشته باشه. الان حدود ۴۰۷۸ دلار معامله میشه. اگه طلا بتونه بالای ۴۰۴۸ دلار بمونه، می‌تونیم انتظار یه حرکت دیگه رو به بالا داشته باشیم. تارگت‌های بعدی که احتمالش هست: ۴۱۰۶، ۴۱۱۲، ۴۱۳۳ و ۴۱۵۹ دلار. لطفاً با لایک و کامنت‌هاتون ازم حمایت کنید تا انگیزه داشته باشم تحلیل‌های بیشتری رو باهاتون به اشتراک بذارم و نظر خودتون رو هم درباره روند احتمالی این چارت بهم بگید! با بهترین آرزوها، آرمان شعبان

منبع: تریدینگ ویو

مطالب موجود در این بخش توسط کاربران مجله نوبیتکس تولید می‌شود. مجله نوبیتکس هیچ مسئولیتی در قبال محتوای این مطالب ندارد.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌ها و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × سه =