خرید بیت کوین با 50 هزارتومان
اخبار اتریوماخبار ارزهای دیجیتال

کودتا در اتریوم؛ هارد فورک جدیدی در راه است؟

بنیانگذار پروتکل لیدو یعنی کنستانتین لوماشوک (Konstantin Lomashuk) یک حساب کاربری در شبکه اجتماعی X (توییتر سابق) به نام Second Foundation را راه‌انداری کرد. او تاکید کرد که بنیاد اتریوم ۲ را راه‌اندازی نکرده و می‌خواهد در این حساب دیدگاه‌هایش را درباره بنیاد اتریوم به اشتراک بگذارد.

خلاصه خبر

  • انتقادات مربوط به بنیاد اتر‌یوم در هفته‌های اخیر به شدت زیاد شده‌ است.
  • لوماشوک تایید کرد که بنیان‌گذار Second Foundation نیست، اما بسیاری از او برای راه‌اندازی یک نهاد متمرکز بر اتریوم حمایت کردند.

به گزارش کریپتواسلیت، لوماشوک توضیح داد که بنیاد اتر‌یوم دوم ایجاد نشده و او به زودی دیدگاه‌های خود را درباره خود بنیاد اتریوم به اشتراک خواهد گذاشت. این تحولات پس از آن صورت گرفت که ویتالیک بوترین، یکی از بنیان‌گذاران اتریوم، اعلام کرد که آینده بلاک چین غیرمتمرکز است و EF تنها بخشی از آن است. او افزود:

EF نباید در مسیر میان‌مدار گیر بیفتد، بلکه باید جنبه‌هایی از اتریوم را که می‌تواند به طور مؤثر نمایندگی کند، با اطمینان نمایندگی کند و فضایی باز برای سایر سازمان‌ها ایجاد کرده و پرورش دهد تا جنبه‌های دیگر اتریوم را نمایندگی کنند. برخی از این جنبه‌های دیگر شاید حتی در قالب سودمحور منطقی‌تر باشند.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

انتقادات مربوط به بنیاد اتریوم در هفته‌های اخیر به شدت زیاد شده‌ است. بسیاری از کاربران از آیا میاگوچی، مدیر اجرای بنیاد مذکور، خواستند که استعفا بدهد. با یان حال بوترین با تمام این درخواست‌ها مختلف کرد. منتقدان برای مثال اعلام کردند که گزینه‌هایی مثل استیکینگ یا کاهش حجم تراکنش‌ها می‌توانند در رشد شبکه اتریوم تاثیر بگذارند.

بوترین حتی از فشار افرادی مانند کوین‌مامبا، تترانود و ایوان ون نس در شبکه‌های اجتماعی نقد و تاکید کرد که این اقدامات به فرهنگ اتر‌یوم و حفظ استعدادهای موجود آن آسیب می‌رساند. البته بوترین چند روز قبل نیاز به تغییرات بنیاد اتریوم را تایید کرد، اما به تغییرات فوری اشاره‌ای نکرد. او همچنین اعلام کرد که تصمیم‌گیری درباره نقش‌های رهبری EF بر عهده او است.

حمایت کاربران از تنوع‌بخشی اتریوم!

متیو سیگل ()، رییس تحقیقات دارایی‌های دیجیتال در VanEck، اظهار داشت که دلیلی وجود ندارد EF تنها نهادی باشد که مسئول هدایت آینده اتریوم است. دیفای مایسترو، حامی پروژه Mantle، بیان کرد که ایجاد Second Foundation فشار بر EF را به سطحی کاملاً جدید می‌رساند. او همچنین احتمال وقوع یک هارد فورک دیگر (مثل اتر‌یوم کلاسیک) مطرح کرد.

لوماشوک تایید کرد که بنیان‌گذار Second Foundation نیست، اما بسیاری از او برای راه‌اندازی یک نهاد متمرکز بر اتریوم حمایت کردند. گابریل شاپیرو، بنیان‌گذار MetaLeX Labs، لوماشوک را یکی از صادق‌ترین بنیان‌گذاران/سرمایه‌گذاران بازار کریپتو و یکی از هولدرهای قدیمی ETH نامید. به نظر او نهادی که با حمایت لوماشوک توسعه اکوسیستم اتر‌یوم را پیش ببرد، به طرز غیرقابل تصوری تاثیرگذار خواهد بود.

خوزه ماریا ماسدو، هم‌بنیان‌گذار Delphi Labs، اظهار داشت که رهبر مؤثرتری برای یک بنیاد دیگر متمرکز بر اتریوم به جز لوماشوک نمی‌بیند. او افزود:

اگر ویتالیک پیامبر است، کنستانتین شاهزاده است. یک متفکر که عمیقاً کریپتو را درک می‌کند و بی‌وقفه آن اجرا می‌کند. همچنین همواره استعدادهای درجه یک را جذب خود می‌کند.

در همین حال استانی کولچوف، بنیان‌گذار Avara Labs، خواستار مسیری «بهتر، سریع‌تر و قوی‌تر» برای EF شد. او گفت که باید کمتر به سیاست‌های داخلی یا بی‌طرفی اهمیت داده شود و تلاش‌ها باید به سمت پیشرفت سریع‌تر فناوری هدایت شوند.

توییت حساب کاربری بنیاد اتریوم ۲
توییت حساب کاربری بنیاد اتریوم ۲

شروع معامله‌گری در نوبیتکس

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *