تحلیل طلای H1: واکنش به مقاومت نشونه یک اصلاح سالم

۱ روز پیش

سلام، من کامیلا هستم.

با نگاه کردن به چارت H1، می‌بینم که طلا به یک منطقه مقاومت مشخص رسیده و الان داره واکنش نشون میده به جای اینکه با قدرت ازش رد بشه. به جای ادامه حرکت قوی، پرایس اکشن داره مکث نشون میده، با کندل‌های کوتاه‌تر و محدوده‌های همپوشان. این رفتار به من میگه که مومنتوم صعودی داره مکث می‌کنه، نه اینکه برعکس بشه؛ چون بازار بعد از اون حرکت اخیر داره ارزش رو دوباره بررسی می‌کنه.

از نظر ساختاری، چارچوب صعودی کلی همچنان دست‌نخورده باقی مونده. اون لگِ ایمپالس قبلی هنوز هم معتبره و هیچ مدرکی از شکست ساختار نزولی تایید شده وجود نداره. چیزی که الان داریم می‌بینیم یک پولبک کنترل‌شده است، که توی بازارهای رونددار معموله؛ جایی که قیمت یکم عقب‌نشینی می‌کنه تا ببینه تقاضای قبلی هنوز فعاله یا نه. توی روندهای صعودی سالم، این نوع اصلاح اغلب یک فرآیند لازمه تا سوخت برای حرکت بعدی به سمت بالا تامین بشه.

محدوده‌ای که من بیشتر از همه زیر نظر دارم حدود ۴,۴۵۰ هست، جایی که قیمت احتمالا دنبال نقدینگی می‌گرده و تعهد خریداران رو تست می‌کنه. اگه طلا به این محدوده پایین‌تر بچرخه و فشار فروش ادامه پیدا کنه، انتظار دارم علاقه به خرید دوباره زیاد بشه. چنین واکنشی روایت صعودی رو تقویت می‌کنه و راه رو برای برگشت قیمت به سمت باند مقاومت بالایی حدود ۴,۵۲۰ – ۴,۵۵۰ باز می‌کنه. فقط از دست دادن کامل این منطقه حمایتی من رو مجبور می‌کنه که جهت‌گیری صعودی فعلی رو دوباره ارزیابی کنم.

از نظر بنیادی، زمینه همچنان به نفع طلاست. ابهامات ژئوپلیتیکی مداوم و ریسک‌های اقتصاد کلان حل‌نشده، تقاضا برای دارایی‌های امن رو زنده نگه داشته. در همین حین، انتظارات از اینکه فدرال رزرو از یک تغییر بسیار تهاجمی جلوگیری می‌کنه، فشار صعودی روی دلار آمریکا و بازده اوراق خزانه‌داری رو محدود کرده. با چند خبر مهم اقتصادی آمریکا در پیش رو، انتظار دارم نوسانات نامنظم باقی بمونه، که احتمال یک محیط پولبک-سپس-ادامه رو تقویت می‌کنه تا یک حرکت یک‌طرفه.

خلاصه اینکه، من پرایس اکشن فعلی رو یک مکث در روند صعودی در حال انجام می‌بینم. تا زمانی که طلا بالای منطقه حمایتی کلیدی بمونه و مومنتوم نزولی کمتری نشون بده، مسیر کمترین مقاومت بعد از این فاز اصلاحی، همچنان به سمت بالاست.

براتون اجرایی آرام و تریدینگ منظم آرزو می‌کنم.

۱ روز پیش

توجه

طلا داره به محدوده مقاومت نزدیک میشه؛ اینجا دنبال موقعیت برای ورود میگردم.

۱ روز پیش

معامله فعال شد

۱ روز پیش

معامله بسته شد: تارگت خورد

فکر می‌کنم قیمت‌ها حتی بیشتر هم پایین میان.

منبع: تریدینگ ویو

مطالب موجود در این بخش توسط کاربران مجله نوبیتکس تولید می‌شود. مجله نوبیتکس هیچ مسئولیتی در قبال محتوای این مطالب ندارد.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌ها و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 2 =