قیمت طلا

قیمت طلا امروز ۱ مرداد ۱۴۰۵ – طلا گران شد

قیمت طلا ۱۸ عیار با افزایش ۳.۰۳ درصدی نسبت به روز گذشته، از ۱۸٬۴۴۵٬۲۰۰ تومان به ۱۹٬۰۰۳٬۴۰۰ تومان رسید.

قیمت اونس طلا

قیمت اونس طلا با کاهش ۰.۲۶ درصدی از ۴٬۱۳۳ به ۴٬۱۲۲ دلار رسید.

معامله سریع و آسان در نوبیتکس خرید پکس‌گلد

قیمت طلای ۱۸ عیار

قیمت طلای ۱۸ عیار با افزایش ۳.۰۳ درصدی از ۱۸٬۴۴۵٬۲۰۰ به ۱۹٬۰۰۳٬۴۰۰ تومان رسید.

قیمت طلای ۲۴ عیار

قیمت طلای ۲۴ عیار با افزایش ۳.۰۳ درصدی از ۲۴٬۵۹۳٬۴۰۰ به ۲۵٬۳۳۷٬۶۰۰ تومان رسید.

کانال بله مجله نوبیتکس

قیمت سکه بهار آزادی

قیمت سکه بهار آزادی با افزایش ۲.۲۲ درصدی از ۱۸۰٬۹۸۰٬۰۰۰ به ۱۸۵٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان رسید.

قیمت سکه امامی

قیمت سکه امامی با افزایش ۱.۶۲ درصدی از ۱۸۵٬۹۹۰٬۰۰۰ به ۱۸۹٬۰۱۰٬۰۰۰ تومان رسید.

برای کسانی که به دنبال خرید آنلاین طلا هستند اما نمی‌خواهند درگیر نگهداری طلای فیزیکی شوند، ارزهای دیجیتال با پشتوانه طلا گزینه مناسبی محسوب می‌شوند. تتر گلد (XAUT) و پکس گلد (PAXG) از معروف‌ترین نمونه‌ها هستند که امکان خرید و فروش ۲۴ ساعته و نقدشوندگی بالا را برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌کنند. در صرافی نوبیتکس می‌توانید این ارزهای دیجیتال طلا را بدون اجرت، مالیات و حباب قیمتی خریداری کنید و با خیال راحت‌تر سرمایه‌گذاری کنید.

قیمت نیم سکه

قیمت نیم سکه با افزایش ۲.۱۲ درصدی از ۹۴٬۵۰۰٬۰۰۰ به ۹۶٬۵۰۰٬۰۰۰ تومان رسید.

قیمت ربع سکه

قیمت ربع سکه با افزایش ۲.۸۶ درصدی از ۵۲٬۵۰۰٬۰۰۰ به ۵۴٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان رسید.

قیمت سکه گرمی

قیمت سکه گرمی با افزایش ۳.۷۰ درصدی از ۲۷٬۰۰۰٬۰۰۰ به ۲۸٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان رسید.

قیمت طلای آب‌شده نقدی

قیمت طلای آب‌شده نقدی با افزایش ۳.۳۱ درصدی از ۷۹٬۳۵۳٬۰۰۰ به ۸۱٬۹۷۶٬۰۰۰ تومان رسید.

جدول قیمت طلا امروز ۱ مرداد ۱۴۰۵

نوع قیمت درصد تغییر روزانه
اونس طلا ۴٬۱۲۲ دلار −‎۰.۲۶٪
طلای ۱۸ عیار ۱۹٬۰۰۳٬۴۰۰ تومان +‎۳.۰۳٪
طلای ۲۴ عیار ۲۵٬۳۳۷٬۶۰۰ تومان +‎۳.۰۳٪
سکه بهار آزادی ۱۸۵٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان +‎۲.۲۲٪
سکه امامی ۱۸۹٬۰۱۰٬۰۰۰ تومان +‎۱.۶۲٪
نیم سکه ۹۶٬۵۰۰٬۰۰۰ تومان +‎۲.۱۲٪
ربع سکه ۵۴٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان +‎۲.۸۶٪
سکه گرمی ۲۸٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان +‎۳.۷۰٪
طلای آب‌شده نقدی ۸۱٬۹۷۶٬۰۰۰ تومان +‎۳.۳۱٪

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌ها و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم و بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 3 =