اخبار ارزهای دیجیتال

پروژه‌های دیفای در طول سال ۲۰۲۲ بیشترین میزان حمله‌ی هکری را تجربه کردند

گزارشی تازه از امنیت وب ۳ که توسط Beosin منتشر شده نشان می‌دهد که از ۱۶۷ حمله‌ی بزرگ و مخربی که در سال گذشته انجام شده، ۱۱۳ مورد از آن مربوط به پروژه‌های دیفای بوده است.

بر هیچ کس پوشیده نیست که در سال ۲۰۲۲، جهان وب۳ و اقتصاد غیرمتمرکز (یا دیفای) حمله‌ها و نشتی اطلاعاتی عمده‌ای را تجربه کردند. از حمله به پل رونین تا هک نوماد، ۱۰ حمله‌ی ابتدای لیست، چیزی در حدود ۲ میلیارد دلار ضرر به همراه داشته است.

در گزارش امنیتی وب۳ که Beosin Global برای سال ۲۰۲۲ منتشر کرده، نشان می‌دهد که از میان ۱۶۷ حادثه‌ی پیش‌ آمده در سال ۲۰۲۲، ۱۱۳ تای آن‌ها مربوط به پروژه‌های دیفای بوده است که در واقع چیزی در حدود ۶۷ درصد حمله‌ها را شکل می‌دهد. به جز پروژه‌ها مربوط به دیفای، حمله‌هایی به روی صرافی‌ها، پروژه‌های توکن‌های غیرمثلی یا NFTها، بریج‌های کراس چین و کیف‌پول‌ها صورت گرفت.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

با توجه به این گزارش پروژه‌های دیفای با این ضرر ۹۵۰ میلیون دلاری، پس از ضرر‌ ۱.۸۹ میلیارد دلاری بریج‌های کراس‌چین در جایگاه دوم قرار می‌گیرد.

در مجموع تمامی حمله‌هایی که در سال ۲۰۲۲ انجام شده چیزی در حدود ۳.۶ میلیارد دلار ضرر ایجاد کرده است. این عدد تقریبا ۴۷.۴ درصد بیشتر از عدد سال قبل است که چیزی در حدود ۲.۴ میلیارد دلار بوده است.

نکته‌ی مهم اینست که در همین لحظه نیز زنگ خطر برای تمامی پروژه‌های دیفای به صدا در آمده است؛‌ چرا که به احتمال خیلی زیاد این حمله‌ها در سال جاری میلادی شدت و تعداد بیشتری خواهند داشت.

کارشناسان معتقدند که دلایل متعددی برای این حمله‌ها وجود دارد. یکی از این دلیل‌ها اینست که امنیت پروژه‌های دیفای هنگام شروع مراحل تست بسیار پایین است؛ اما پروژه‌ها در مراحل آغازین نیز عدد‌های بالایی به خود جلب می‌کنند و همین مسئله باعث میشود که هکرها به سمت این فضا کشیده شوند.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *