اخبار ارزهای دیجیتال

درآمد اتریوم سریع‌تر از فیس‌بوک و مایکروسافت به 10 میلیارد دلار رسید

رشد سریع اتریوم از سال 2015 به درآمد انباشته‌ی 10 میلیارد دلار رسیده است. این یعنی اتریوم در مدت زمان کمتری نسبت به فیس‌بوک و مایکروسافت به درآمد 10 میلیارد دلاری رسیده است. این دستاورد ناشی از کارمزد تراکنش‌ها و فعالیت‌های DeFi است.

خلاصه‌ی خبر

  • اتریوم تنها در 7.5 سال و سریع‌تر از فیس‌بوک و مایکروسافت به درآمد 10 میلیارد دلاری دست یافته است.
  • این درآمد از طریق کارمزد تراکنش‌ها، برنامه‌های DeFi و NFTها و سایر منابع ایجاد می‌شود.
  • VanEck می‌گوید درآمد فعلی اتریوم 1.7 میلیارد دلار است اما می‌تواند تا سال 2030 به 51 میلیارد دلار برسد.

رکوردشکنی رشد اتریوم

اتریوم، برترین پلتفرم قراردادهای هوشمند، از زمان آغاز به کار خود در سال 2015، از 10 میلیارد دلار درآمد انباشته فراتر رفت. این دستاورد، جدول زمانی غول‌های فناوری مانند متا (فیسبوک سابق) که کمی بیش از 7.5 سال طول کشید تا به همان نقطه برسد و مایکروسافت که به 19 سال زمان نیاز داشت را تحت‌الشعاع قرار داد.

منابع متنوع: ترکیبی از کارمزد تراکنش‌ها، DeFi، NFT و موارد دیگر

مسیر اتریوم به درآمد 10 میلیارد دلاری توسط کارمزد تراکنش‌ها و طیف گسترده‌ای از فعالیت‌ها در شبکه‌ی آن انجام می‌شود. این فعالیت‌ها استفاده از برنامه‌های مالی غیرمتمرکز، ایجاد و تجارت توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT)، پرداخت‌های ارز دیجیتال و موارد دیگر را شامل می‌شود.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

چشم انداز حال و آینده

علیرغم موفقیت چشمگیر اتریوم، به دلیل رکود کلی بازار کریپتو در سال گذشته، درآمد آن بیش از 77% کاهش یافته است. بر اساس داده‌های Token Terminal، این شبکه‌ی غیرمتمرکز در سال جاری تاکنون ۱.۷ میلیارد دلار درآمد داشته است. با این حال، ارزیابی توسط VanEck نشان می‌دهد که درآمد شبکه‌ی اتریوم می‌تواند از 2.6 میلیارد دلار در سال به 51 میلیارد دلار تا سال 2030 افزایش یابد، در صورتی که پذیرش در مسیر فعلی خود ادامه یابد.

توجه:

این مقاله مشاوره‌ی سرمایه‌گذاری ارائه نمی‌دهد. همه‌ی سرمایه‌گذاری‌ها شامل ریسک هستند و خوانندگان باید قبل از تصمیم‌گیری تحقیقات خود را انجام دهند.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *