اخبار ارزهای دیجیتال

قانون‌ گذار آلمانی درباره‌ی مخاطرات مربوط به بدافزار جدیدی به نام Godfather هشدار داد

بدافزاری به نام Godfather تقریبا به ۱۱۰ صرافی کریپتوکارنسی و ۹۴ والت رمزارزی حمله کرده و اطلاعات آن‌ها را هک کرده است.

مقامات مالی آلمان در حال افزایش آگاهی درباره‌ی شیوع ویروس بدافزار مالی‌ای هستند که در حال ضرر رسانی به اپلیکیشن‌های بانکی و رمزارزی است.

سازمان بافین Bafin  (سازمان نظارت بر امور مالی فدرال آلمان) طی بیانیه‌ای رسمی که در تاریخ ۹ ژانویه منتشر شده است، به کاربران هشدار بدافزار Godfather را داده است. نرم‌افزاری که داده‌ها و اطلاعات شخصی کاربران را از اپلیکیشن‌های رمزارزی و بانکداری جمع آوری می‌کند.

بافین تاکید کرد که این ویروس جدید تقریبا ۴۰۰ اپلیکیشن رمزارزی و بانکداری را هدف قرار داده است که تعدادی از این‌ها مربوط به آلمان هستند. بدافزار Godfather شیوه‌ی خاص خودش را برای حمله به کاربران دارد. این نرم افزار با نمایش وبسایتی جعلی که ظاهری یکسان با اپلیکیشن‌های رمزارزی و بانکداری دارند، داده‌های ورود کاربران را سرقت می‌کنند.

بر اساس گفته‌های قانون‌ گذاران هنوز مشخص نشده که این بدافزار چگونه به موبایل و دیگر دستگاه‌های کاربران دسترسی پیدا کرده است. تنها مشخص شده که این بدافزار با ارسال پوش نوتیفیکیشن، کد ورود دو عاملی کاربر را دریافت می‌کند. بافین می‌گوید که «با این داده‌ها، این مجرمان سایبری می‌توانند به سادگی به حساب‌های کاربری و والت‌های رمزارزی دسترسی پیدا کنند».

اولین هشدار درباره‌ی Godfather در ماه دسامبر داده شد. هنگامی که گزارش‌ها حاکی از آن بود که این بدافزار در ۱۶ کشور مختلف اثر مخربی به روی دستگاه‌های اندرویدی گذاشته است. کارشناسان امنیت سایبری نیز گزارشی درباره‌ی تروجان بدافزار Godfather  در سال ۲۰۲۱ داده بودند؛ اما این بدافزار همچنان با بهبودها و به روز رسانی‌های مختلفی که داشت تبدیل به یکی از مخرب‌ترین و خطرناک‌ترین نرم‌افزارها در ماه‌های گذشته شده است.

تقریبا ۵۰ درصد تمام اپلیکیشن‌هایی که Godfather  به آن‌ها حمله کرده، اپلیکیشن‌هایی بانکداری مربوط به آمریکا هستند. آلمان نیز در زمره‌ی کشورهایی با بیشترین آسیب از این بدافزار قرار می‌گیرد. در  ادامه‌ی لیست می‌توان کشورهایی نظیر ترکیه، اسپانیا و کانادا را نیز مشاهده کرد. این بدافزار تا کنون توانسته ۱۱۰ صرافی رمزارزی شناخته‌شده و ۹۴ اپلیکیشن کیف پول رمزارزی را هدف قرار دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + نه =