اخبار ارزهای دیجیتالسایر اخبار

هک ربات تلگرامی Banana Gun؛ دو میلیون دلار سرمایه از دست رفت

کاربران ربات تلگرامی Banana Gun اعلام کرده‌اند که نزدیک به ۲ میلیون دلار سرمایه خود را از دست داده‌اند و قربانی یک هک بوده‌اند.

خلاصه خبر

  • به نظر می‌رسد که حداقل ۱۱ مهاجم مجموعاً ۱.۹ میلیون دلار ارز دیجیتال را از کاربران Banana Gun هک کرده و دزدیده‌اند.
  • به نظر می‌رسد که مهاجمان کیف پول حداقل ۳۶ قربانی را تخلیه کرده و ۵۶۳ اتریوم را به سرقت برده‌اند.

به گزارش کوین تلگراف، Banana Gun یک ربات تلگرامی است که کاربران خود اجازه می‌دهد در بلاک چین‌های مختلفی مثل اتریوم، سولانا و بیس معامله کنند.

با این حال طبق گفته هاکان اونال (Hakan Unal)، مدیر ارشد شرکت Onchain Cyvers، حداقل ۱۱ مهاجم مجموعاً ۱.۹ میلیون دلار ارز دیجیتال را از کاربران Banana Gun دزدیده‌اند. اونال علام کرد است:

ثبت نام سریع در نوبیتکس

به نظر می‌رسد که کیف‌پول های BananaGunBot در حال تخلیه شدن هستند. سیستم ما حدود ۱۱ مهاجم را شناسایی کرده و تقریباً ۱.۹ میلیون دلار به سرقت رفته‌ است. صدها کاربر قبلاً تحت تاثیر این اتفاق قرار گرفته‌اند.

هک ربات تلگرامی Banana Gun
هک ربات تلگرامی Banana Gun

به نظر می‌رسد که مهاجمان کیف پول حداقل ۳۶ قربانی را تخلیه کرده و ۵۶۳ اتریوم را به سرقت برده‌اند. به گفته‌ هاکان اونال، علی‌رغم کمبود اطلاعات به نظر می‌رسد که این حمله به قراردادهای هوشمند آسیبی نرسانده‌‌ است. او تاکید کرده است:

طبق تحقیقات ما، به نظر نمی‌رسد که این اتفاق اکسپلویت قرارداد هوشمند باشد. شاید حجم پول‌های دزدیده‌شده‌ کم باشد اما در هر صورت، روی کاربران این ربات تاثیر گذاشته است.

در هر صورت انتشار این خبر دوباره نشان داد که کاربران باید به شد مراقب ربات‌های جدید تلگرامی باشند. بهترین کار این است که هرگز از ولت اصلی خود در ربات‌ها استفاده نکنید و ولت جداگانه‌ای برای این پلتفرم‌ها داشته باشید.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *