اخبار ارزهای دیجیتال

چرا با وجود تایید ETFهای اسپات اتریوم بازار رشد نکرد؟

در شب قبل کمیسیون بورس آمریکا مجوز کامل ETFهای اسپات اتریوم را صادر کرد اما بازار واکنش چندان مثبتی به آن نشان نداد.

خلاصه خبر

  • به نظر می‌رسد ETFهای اسپات اتریوم از قبل تاثیرشان را روی بازار گذاشته‌اند.
  • علاوه بر این نقل‌وانتقالات صرافی مت گاکس (Mt Gox) نااطمینانی و فاد جدیدی در بازار ایجاد کرده است.

به گزارش کوین دسک، داده‌های وب سایت آرکهام (Arkham) نشان می‌دهد که صرافی مت گاکس بیشتر از ۲.۸۵ میلیارد دلار بیت کوین را در اوایل روز سه‌شنبه به یک کیف پول جدید منتقل کرده است. این پلتفرم سپس در دو تراکنش به ترتیب ۵٬۰۰۰ بیت کوین به ارزش ۳۴۰ میلیون دلار و ۳۷٬۰۰۰ بیت کوین به ارزش ۲.۵ میلیارد دلار را به کیف پول‌های جدیدی فرستاد.

به نظر می‌رسد مت گاکس حدود ۱۳۰ میلیون دلار بیت کوین را به صرافی بیت استمپ (Bitstamp) فرستاده‌ است. در هر صورت انتشار این خبر باعث شد تا حدودی تاثیر مثبت اخبار مربوط به ETFهای اسپات اتریوم کاهش یابد و نااطمینانی سرمایه‌گذاران تقویت شود.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

علاوه بر این بعضی از تحلیلگران باور دارند که ETFهای اسپات اتریوم از قبل تاثیر خود را روی بازار گذاشته‌ بودند. روند ETFهای اسپات بیت کوین تا حدودی متفاوت‌تر بود. کمیسیون بورس آمریکا در یک روز همه اسناد یازده ETF اسپات بیت کوین را تایید کرد و شرکت‌های مختلف توانستند سریعاً معاملات آن‌ها را آغاز کنند.

با این حال بخشی از اسناد ETFهای اسپات اتریوم در ماه مه (اردیبهشت) راه‌اندازی شدند و بازار متوجه شد تا زمان راه‌اندازی این صندوق‌ها زمان زیادی باقی نمانده‌ است. به همین خاطر تحلیلگران به این نتیجه رسیده‌اند که آن‌ها از قبل تاثیرشان را روی بازار گذاشته‌ بودند.

در هر صورت باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که قیمت بیت کوین بعد از راه‌اندازی ETFهای اسپات آن ابتدا کاهش یافت. این ارز دیجیتال زمانی رشد کرد که این صندوق‌ها معاملات خود را آغاز کردند و فشار خریدشان وارد بازار شد. در نتیجه قیمت اتریوم هم ممکن است بعد از آغاز معاملات ETFهای اسپات آن رشد کند.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *