خرید بیت کوین با 50 هزارتومان
اخبار آلت‌کوین‌هااخبار ارزهای دیجیتال

مشکلات مربوط به ازدحام شبکه سولانا همچنان ادامه دارد؛ علت چیست؟

شبکه سولانا در دو روز گذشته، با ازحام قابل‌توجهی مواجه شده‌ و نتوانسته‌ است ۷۵ درصد از تراکنش‌های بدون رای را پردازش کند. این نوع تراکنش‌ها به رای‌گیریِ اعتبارسنج‌ها نیاز ندارند و به طور کلی برای وظایف ساده‌ای مثل انتقال توکن SOL یا به‌روزرسانی اطلاعات حساب کاربری استفاده می‌شوند. چالش‌های جدید سولانا انتقادات زیادی را در پی داشته اما بعضی از تحلیلگران، از این شبکه حمایت کرده‌اند.

خلاصه خبر

  • شبکه سولانا با ازدحام جدیدی مواجه شده‌ و نمی‌تواند تراکنش‌های بدون رای را پردازش کند.
  • مشکلات اخیر این شبکه روی قیمت سولانا هم تاثیر گذاشته‌ و به اصلاح ۱۰ درصدی آن در هفته گذشته کمک کرده است.

به گزارش کوین گیپ، بلاک چین سولانا در دو روز گذشته با چالش‌ها و مشکلات زیادی در زمینه ازدحام شبکه مواجه بوده است. طبق داده‌های موجود، بلاک چین سولانا برای دومین بار در ۴۸ ساعت گذشته دچار ازدحام شبکه شده‌ و ممکن است تراکنش‌های آن به تاخیر افتاده‌ و یا پردازش نشوند.

چرا شبکه سولانا با ازدحام زیادی مواجه شده‌ است؟

ازدحام اخیر سولانا به خاطر عملکرد کلاینت اعتبارسنج شبکه‌ Anza، یعنی Agave به وجود آمد‌ه است. Anza در پست اخیر خود توضیح داد که نگرانی اصلی در رابطه با ازدحام شبکه، ناشی از پیاده‌سازی QUIC و رفتار کلاینت اعتبارسنج Agave است.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

این مشکل باعث شد تا توسعه‌دهندگان Anza با سایر توسعه‌دهندگان صنعت بلاک چین همکاری کنند تا اقدامات لازم برای تشخیص و رفع چالش‌های موجود و در عین حال بهبود عملکرد کلی شبکه سولانا‌ را انجام دهند. آن‌ها تاکید کردند که در روزهای آینده برای کاهش ازدحام و بهبود تجربه کاربری سولانا‌، اصلاحات و تغییرات لازم را اجرا می‌کنند.

علاوه بر این، آن‌ها قصد دارند طی ماه‌های آینده تغییرات بیشتری را اعمال کرده و به بهبود کارایی شبکه سولانا کمک کنند.

عدم پردازش تراکنش‌های بدون رای

در ۴ آوریل (۱۶ فروردین) ۷۵ درصد از تمام تراکنش‌های بدون رای (Non-vote transactions) در شبکه سولانا با شکست مواجه شده‌ و پردازش نشدند. این نوع تراکنش‌ها به رای‌گیری توسط اعتبارسنج‌ها نیاز ندارند و به طور کلی برای وظایف ساده‌ای مثل انتقال توکن SOL یا به‌روزرسانی اطلاعات حساب کاربری استفاده می‌شوند. افزایش قابل‌توجه فعالیت معامله‌گران در شبکه سولانا به خاطر افزایش محبوبیت میم کوین‌ها، این مشکلات را تشدید کرده است.

چالش‌های موجود بحث‌ها و گمانه‌زنی‌های زیادی را در جامعه‌ سولانا‌ ایجاد کرده و کاربران زیادی از تجربه کاربری آن ابراز ناراحتی کردند. مرت مومتاز (Mert Mumtaz)، مدیرعامل شرکت هلیوس (Helius) و یکی از طرفداران سولانا، اعلام کرد که نباید نرخ شکست ۷۵ درصدی تراکنش‌های سولانا‌ را فقط به عدم ثبات شبکه آن نسبت دهیم. او همچنین تاکید کرد که اکثر این شکست‌ها به خاطر «اسپم ربات‌ها» به وجود آمده‌ است.

آندره کرونژ (Andre Cronje)، بنیان‌گذاران پروتکل فانتوم، هم خاطرنشان کرد که هرچند بسیاری از افراد باور دارند چالش‌های سولانا به معنی شکست آن است؛ این ازدحام دقیقاً به خاطر تقاضای بالای آن به وجود آمده‌ و به راحتی حل می‌شود. در هر صورت، مشکلات اخیر این شبکه روی قیمت سولانا هم تاثیر گذاشته‌ و به اصلاح ۱۰ درصدی آن در هفته گذشته کمک کرده است.

شروع معامله‌گری در نوبیتکس

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *