هجوم توکنهای اسکویید گیم به بازار کریپتو؛ مراقب کلاهبرداران باشید!
با انتشار فصل دوم سریال اسکویید گیم یا بازی مرکب (Squid Game)، توکنهای کلاهبرداری زیادی در بازار کریپتو ترند شدند.
خلاصه خبر
- توکنهای منتسب به سریال «بازی مرکب» به بازار ارزهای دیجیتال سرازیر شدند.
- کاربران باید با احتیاط عمل کنند و مراقب کلاهبرداریهای موجود باشند.
به گزارش کوین تلگراف، توکنهای مبتنی بر سریال «بازی مرکب» نتفلیکس پس از انتشار فصل دوم این سریال، در بازار سرازیر شدهاند. با این حال، اعضای جامعه ارزهای دیجیتال هشدار دادند که این توکنها ممکن است به احتمال زیاد کلاهبرداری یا راگ پول (rug pull) باشند.
در ۲۶ دسامبر (۶ دی)، نتفلیکس فصل دوم سریال محبوب کرهای «بازی مرکب» را منتشر کرد. این سریال در مورد یک مسابقه خصوصی است که در آن بازیکنان در شرایط مالی دشوار، زندگی خود را برای بردن یک جایزه هنگفت به خطر میاندازند.
با عرضه این سریال، توکنهای کریپتویی زیادی با همین نام بازار را پر کردند. هرچند که شرکتکنندگان بازی مرکب ممکن است شانس بردن مقدار زیادی پول در این سریال را داشته باشند، کسانی که پول خود را روی توکنهای بازی مرکب میگذارند؛ ممکن است چنین شانسی نداشته باشند.
در ۲۷ دسامبر (۷ دی)، شرکت امنیتی پک شیلد (PeckShield) به اعضای جامعه در مورد توکنهای بازی مرکب که آنها را کلاهبردارانه میدانست، هشدار داد. طبق گفتههای پک شیلد، توکنهای کلاهبرداری مبتنی بر این سریال نتفلیکس به شدت ترند شدهاند.
این شرکت اعلام کرد که بزرگترین هولدر یکی از این توکنها که در شبکه بیس (Base) راهاندازی شده، خود توسعهدهنده آن است. از زمان راهاندازی توکن مذکور قیمت آن ۹۹ درصد کاهش یافته است. توکنهای مشابه زیادی نیز در شبکه سولانا ظاهر شدهاند.
علاوه بر این یک حساب کاربری در شبکه X (توییتر سابق) به اسم اسکویید گیم در حال تبلیغ توکنی مبتنی بر این سریال بود. با این حال، یک عضو جامعه به کاربران هشدار داد که این توکن را خریداری نکنند. این کاربر اشاره کرد که هولدرهای اصلی توکن «بازی مرکب» همه «شبیه به هم» هستند. این بدان معناست که توکنها به تعداد کمی از افراد توزیع میشوند که ممکن است پس از خرید توسط سایر افراد، این توکنها را به یکباره به فروش برسانند.
هنگامی که بازی مرکب در سال ۲۰۲۱ منتشر شد، توکنهای زیادی با نام آن وارد بازار کریپتو شدند. قیمت یکی از این توکنها به شدت افزایش یافت و بیش از ۴۵٬۰۰۰ درصد سود داشت. با این حال، با ظهور گزارشهایی مبنی بر عدمتوانایی کاربران در فروش کوینهای خود، اعضای جامعه این به کلاهبرداری بودن این توکن مظنون شدند.
در آن زمان، وب سایت کوین مارکت کپ (CoinMarketCap) با صدور هشداری اعلام کرد که کاربران نمیتوانند توکن مذکور را در صرافی غیرمتمرکز پنکیک سواپ (PancakeSwap) به فروش برسانند. به همین دلیل، برخی اعلام کردند که این توکن یک کلاهبرداری از نوع «راگ پول» بوده است.