اخبار ارزهای دیجیتالسایر اخبار

جنجال کوین بیس و بایننس بر سر لیست کردن ارزهای دیجیتال؛ ماجرا چیست؟

صرافی‌های بایننس و کوین بیس به خاطر درخواست‌های غیر منطقی خود برای لیست کردن توکن‌ها، با انتقادات زیادی روبه‌رو شده‌اند. به عبارت دقیق‌تر هزینه و کارمزد لیست کردن‌ ارزهای دیجیتال و دریافت بخش زیادی از توکن‌ها گمانه‌زنی‌های زیادی را ایجاد کرده است.

خلاصه خبر

  • کاربران بازار ارزهای دیجیتال به تازگی فرآیند غیرمنطقی لیست شدن توکن‌های مختلف در صرافی‌های متمرکزی مانند بایننس و کوین بیس را مورد انتقاد قرار داده‌اند.
  • طبق ادعاهای مذکور، این صرافی‌ها با درخواست سهم زیادی از توکن‌ها روی بقای مالی آن‌ها و عملکردشان تاثیر گذاشته‌اند.

به گزارش بی‌این کریپتو، این بحث‌ها زمانی شروع شد که سیمون ددیک (Simon Dedic)، مدیرعامل مون‌راک کپیتال، بخشی از مکالمه خود با یکی از پروژه‌های ارز دیجیتال را منتشر کرد. صرافی بایننس حدود یک سال است که تحقیق و ارزیابی این پروژه را آغاز کرده است. 

به گفته‌ ددیک، بایننس برای لیست کردن توکن این پروژه ۱۵ درصد از توکن‌های در گردش آن را مطالبه کرده است. او تخمین زده‌ است که هزینه لیست شدن‌ این توکن حدود ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون دلار خواهد بود. به گفته‌ او، چنین تقاضایی برای پروژه‌ها مقرون‌به‌صرفه‌ نیست و همین موضوع یکی از دلایل سقوط ارزهای دیجیتال پس از لیست شدن‌ آن‌ها خواهد بود.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

آندره کرونی ( Andre Cronje)، بنیان‌گذار شبکه فانتوم، نیز افشا کرد که در گذشته صرافی کوین بیس برای لیست کردن یک توکن حدود ۳۰ تا ۳۰۰ میلیون دلار درخواست کرده بود. تیم کوین بیس و مدیرعامل آن در پاسخ ادعا کردند که لیست شدن توکن‌ها در این صرافی رایگان است.

جاستین سان، بنیانگذار شبکه ترون، نیز مدعی شد که کوین بیس برای لیست کردن ترون ۸۰ میلیون دلار TRX و ۲۵۰ میلیون دلار بیت کوین درخواست کرده است.

یکی از مدیران شرکت انیموکا برندز نیز عنوان کرد که کارمزد لیست شدن‌ توکن‌ها چرخه‌ای ناسالم ایجاد کرده که در نهایت به پروژه‌ها آسیب رسانده و حرکت صعودی آن‌ها را نابود می‌کند.

چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل سابق صرافی بایننس، نیز تاکید کرد که بیت کوین برای لیست شدن نیازی به پرداخت کارمزد و غیره نداشته‌ است. او توصیه کرد که توسعه‌دهندگان ارزهای دیجیتال بهتر است به جای تلاش برای لیست کردن توکن‌هایشان، روی توسعه برنامه‌های خود کار کنند.

این بحث به اهمیت تحقیق شخصی روی پروژه‌ها (DYOR) تاکید دارد. بسیاری از مدیران توضیح دادند که تخصیص بخش زیادی از توکن‌ها به ایردراپ و یا تبلیغات آن‌ها، تضمینی برای لیست شدن‌ در صرافی‌ها نخواهد داشت.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

احمد محمدیان

من فعالیتم در حوزه بلاکچین رو از تولید محتوا به صورت فریلنسری شروع کردم و کم کم با علاقه‌ای که به ریاضیات داشتم به این حوزه هم علاقه‌مند شدم. دوست دارم تو این حوزه تا جای ممکن تحقیق کنم و منطق پروژه‌های بلاکچینی رو متوجه بشم و معتقدم این موضوع میتونه به تحلیل‌های ما کمک بیشتری کنه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *