اخبار ارزهای دیجیتالسایر اخبار

انتقاد ویتالیک بوترین از میم‌کوین‌ها: از حماقت تا فرصتی برای ساختن دنیایی بهتر

میم کوین‌ها که در ابتدا با راه‌اندازی دوج کوین محبوب شدند، به خاطر ماهیت پرنوسان و تاثیرات خود بحث‌های زیادی را ایجاد کرده‌اند. ویتالیک بوترین (Vitalik Buterin)، هم‌بنیانگذار اتریوم، نیز دیدگاه تامل‌برانگیزی درباره‌ تکامل میم کوین‌ها ارائه کرده است.

خلاصه خبر

  • ویتالیک بوترین اعلام از فقدان ارزش ذاتی میم‌ کوین‌ها انتقاد کرده است.
  • او از سرمایه‌گذاران خواست تا با بازتعریف میم کوین‌ها به پیشرفت آن‌ها کمک کرده و از این توکن‌ها در بخش‌هایی مثل امور خیریه استفاده کنند.

به گزارش کریپتواسلیت، ویتالیک بوترین در جدیدترین گزارش خود به وضعیت فعلی میم کوین‌ها پرداخته‌، فقدان ارزش ذاتی آن‌ها را نقد کرده و ناراحتی روزافزون فعالان بازار ارزهای دیجیتال نسبت به جهت‌گیری آن‌ها را بررسی کرده است. او تاکید کرده که پروژه‌های مختلف از یک دهه پیش با انتشار توکن تلاش کرده‌اند سرمایه موردنیاز خود را به دست آورند. با این حال طبق گفته‌های او معامله‌گران همچنان شیفته میم کوین‌ها هستند؛ مسئله‌ای که با هدف ارزهای دیجیتال و مسیر فعلی آن‌ها در تضاد است.

بوترین خاطرنشان کرد که در گذشته میم کوین‌هایی مثل دوج کوین احساسات مثبت معامله‌گران را تقویت می‌کردند اما اخیراً نگرانی‌های زیادی را ایجاد کرده‌اند. او در این مورد برای مثال به میم‌ کوین‌های شبکه سولانا اشاره کرد که مضامین صریحاً نژادپرستانه‌ای دارند.

بوترین به جای اینکه این پدیده را نوعی حماقت در نظر بگیرد و آن را کنار بگذارد، پرسش مهم‌تری را مطرح کرد: آیا می‌توان تمایل درونی افراد به سرگرمی در فضای ارزهای دیجیتال را به تلاش‌های مثبت‌تر و جامعه‌پسندتری هدایت کرد؟

او از سرمایه‌گذاران خواست تا با بازتعریف میم کوین‌ها به پیشرفت آن‌ها کمک کرده و از این توکن‌ها در بخش‌هایی مثل امور خیریه استفاده کنند. بوترین در صحبت‌های خود به شدت روی توکن‌های خیریه‌ای مثل «GiveWell Inu» و «Fable of the Dragon Tyrant» تاکید کرد. طبق گفته‌های او، این پروژه‌ها علی‌رغم نقص‌های خود نشان می‌دهند که میم کوین‌ها پتانسیل زیادی برای کمک به رفاه جامعه خود دارند.

بوترین علاوه بر این به ایده‌ نوآورا‌نه‌‌‌‌ «بازی‌های رابین هودی» اشار‌ه‌ کرد که با توزیع عادلانه‌ ثروت و اولویت‌ دادن‌ به مشارکت‌کنندگان کم‌درآمد رویکرد نوینی را ایجاد‌ کرده‌اند. او برای مثال به انقلاب اقتصادی کوچکِ جنوب شرقی آسیا اشاره کرد که با محبوبیت بازی اکسی اینفینیتی (Axie Infinity) در چرخه قبل به وجود آمد و به خانواده‌های کم‌درآمد کمک کرد.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *