اخبار ارزهای دیجیتالایردراپ

ایردراپ ولت کانکت (WCT) شروع شد

پلتفرم ولت کانکت (WalletConnect) در روز قبل اعلام کرد که ایردراپ توکن آن یعنی WCT (با ۱ میلیارد عرضه کل) شروع شده‌ است.

خلاصه خبر

  • در فصل اول ایردراپ ولت کانکت، ۵۰ میلیون توکن (از مجموع ۱۸۵ میلیون توکن برنامه‌ریزی‌شده) بین بیش از ۱۶۰٬۰۰۰ کاربر توزیع می‌شود.
  • از مجموع توکن‌های اختصاص داده‌شده‌ برای این فصل، ۳۰ میلیون توکن بین کاربرانی توزیع می‌شود که در ولت کانکت ثبت نام کرده و معیارهای تعامل را انجام داده‌ بودند.

به گزارش دبلاک، ولت کانکت (WalletConnect) به طور رسمی اعلام کرد که کاربران می‌توانند واجد شرایط بودن خود برای اولین فصل از ایردراپ WCT را چک کنند. کاربرانی که قبلاً در این ایرد‌راپ شرکت کرده بودند، می‌توانند با استیک کردن توکن‌های خود در تصمیمات حاکمیتی آن هم شرکت کنند.

در فصل اول ایردراپ ولت کانکت، ۵۰ میلیون توکن (از مجموع ۱۸۵ میلیون توکن برنامه‌ریزی‌شده) بین بیش از ۱۶۰٬۰۰۰ کاربر توزیع می‌شود. این افراد ممکن است سازندگان، مشارکت‌کنندگان و یا کاربران عادی باشند. حداکثر عرضه توکن WCT هم یک میلیارد است.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

از مجموع توکن‌های اختصاص داده‌شده‌ برای این فصل، ۳۰ میلیون توکن بین کاربرانی توزیع می‌شود که در ولت کانکت ثبت نام کرده و معیارهای تعامل را انجام داده‌ بودند. ۲۰ میلیون توکن باقی‌مانده‌ برای مشارکت‌کنندگان شبکه این پروتکل از جمله اپراتورهای گره و مشارکت‌کنندگان اولیه GitHub کنار گذاشته‌ شده‌‌ است.

البته توکن‌هایی که در این ایردراپ توزیع می‌شود، در ابتدا غیرقابل انتقال هستند. با این حال کاربران می‌توانند آن‌ها را برای یک هفته تا دو سال استیک کنند. شایان ذکر است که کاربران برای واجد شرایط شدن‌ در این ایردراپ باید در ولت کانکت ثبت می‌کردند، اتصال کیف پول از طریق شبکه WalletConnect و شرکت در فعالیت های شبکه قبل از تاریخ قطعی مشخص شده در ماه گذشته می کرد.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *