خرید بیت کوین با 50 هزارتومان
اخبار آلت‌کوین‌هااخبار ارزهای دیجیتال

چرا قیمت توکن‌های هوش مصنوعی افزایش یافته است؟

سه پروژه فچ ای‌آی (FET)، سینگولاریتی نت (AGIX) و اوشن پروتکل (OCEAN) پروپوزال ادغام توکن‌های خود را ارائه کرده‌اند تا با ترکیب آن‌ها، یک توکن هوش مصنوعی جدید به اسم ASI راه‌اندازی کنند. انتشار این خبر باعث شد قیمت تمام این توکن‌های هوش مصنوعی افزایش یابد.

خلاصه خبر

  • فچ ای‌آی، سینگولاریتی نت و اوشن پروتکل پروپوزال ادغام توکن‌های خود را ارائه کرده‌اند.
  • این ۳ پروژه قصد دارند توکن جدیدی به اسم ASI را راه‌اندازی کنند.

به گزارش دبلاک، سه پروژه فچ ای‌آی، سینگولاریتی نت و اوشن پروتکل «اتحاد ابَر هوش مصنوعی» را تشکیل داده‌اند تا توکن‌های خود را به توکن «Artificial Superintelligence» به معنی توکن ابَر هوش مصنوعی و با نماد ASI تبدیل کنند. بعد از انتشار این خبر، ارزش توکن‌های این پروژه‌ها افزایش یافته‌ است. به عبارت دقیق‌تر قیمت فچ ای‌آی و سینگولاریتی نت در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۹ درصد رشد کرده‌اند. توکن اوشن پروتکل نیز در این مدت بیش از ۲۰ درصد افزایش یافته‌ است.

این ادغام برای ایجاد بزرگ‌ترین پروژه مستقل و متن‌باز در زمینه تحقیق و توسعه هوش مصنوعی صورت گرفته‌ است. تیم توسعه‌دهنده پروژه‌های مذکور هم اعلام کرده‌اند که هدف اصلی آن‌ها سرمایه‌گذاری بر هوش مصنوعی و توسعه این سه پروژه، ایجاد یک زیرساخت غیرمتمرکز در مقیاس بزرگ و تسریع سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی است. بروس پون (Bruce Pon)، مدیرعامل و هم‌بنیانگذار اوشن پروتکل، گفته‌ است:

ثبت نام سریع در نوبیتکس

ما می‌توانیم با ایجاد یک مجموعه فناوری غیرمتمرکز وارد عرصه جهانی شویم و با ترکیب فناوری‌های خود، رهبریِ تحقیق و توسعه و تجاری‌سازی هوش مصنوعی عمومی (AGI) را به دست می‌آوریم. توکن ASI نقش زیادی در هماهنگی همه پروژه‌ها دارد و از آن برای تامین امنیت شبکه، دسترسی به داده‌ها و متکی نبودن به بخش بانکداری و پرداخت‌های سنتی استفاده خواهد شد.

سه پروژه مذکور قرار است امروز پروپوزال ادغام خود را ارائه می‌کنند تا اعضای جامعه طی ۲ هفته آینده درباره آن صحبت کنند. رای‌گیری در مورد این پروپوزال احتمالاً بین ۲ تا ۱۶ آوریل (۱۴ تا ۲۸ فروردین) انجام خواهد شد.

اگر این پروپوزال‌ها توسط اعضای جامعه فچ ای‌آی، اوشن پروتکل و سینگولاریتی نت تأیید شود، توکن FET با مجموع عرضه ۲.۶۳ میلیارد توکن و قیمت اولیه ۲.۸۲ دلار به ASI تبدیل خواهد شد. علاوه بر این توکن‌های AGIX و OCEAN به ترتیب با نرخ تبدیل ۰.۴۳۳۳۵ به ۱ و ۰.۴۳۳۲۲۶ به ۱ به ASI تبدیل خواهند شدند.

هومایون شیخ (Humayun Sheikh)، مدیرعامل و بنیانگذار فچ ای‌آی، خاطرنشان کرد:

در دنیایی که نوآوری در هوش مصنوعی با سرعتی سرسام‌آور در حال پیشرفت است، شرکت‌های بزرگ بازار آن را تحت سلطه خود درآورده‌اند. ما در حال ایجاد مسیر متفاوتی هستیم. مأموریت ما این است که پلتفرم‌های خود را برای غیرمتمرکز کردن هوش مصنوعی ترکیب کنیم. هوش مصنوعی غیرمتمرکز، تعامل مستقیم بین توسعه‌دهندگان و کاربران را تسهیل کرده و به مراجع متمرکز نیاز ندارد. این امر حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهد و راه را برای ایجاد یک اکوسیستم هوش مصنوعی دموکراتیک‌تر و قابل اعتمادتر هموار می‌کند.

این سه پروژه یک شورای حاکمیتی را تأسیس خواهند کرد تا بر توکنومیکس آن‌ها نظارت و راهنمایی کند. دکتر بن گورتزل (Ben Goertzel)، بنیانگذار سینگولاریتی نت، به عنوان مدیرعامل شورای مذکور عمل خواهد کرد. علاوه بر این همایون شیخ نقش ریاست آن را بر عهده می‌گیرد و بروس پون (Bruce Pon) و ترنت مک‌کونقلی (Trent McConaghy) نمایندگان اوشن پروتکل خواهند بود. این تیم‌ها خاطرنشان کردند:

سازمان‌هایی که به هدایت و توسعه‌ سه شبکه‌ مذکور کمک می‌کنند، به عنوان نهادهای جداگانه به فعالیت خود ادامه خواهند داد اما در اکوسیستم ASI به صورت مشترک همکاری نزدیکی خواهند داشت.

شروع معامله‌گری در نوبیتکس

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *