اخبار نوبیتکس

نکاتی درباره شایعه ردفلگ

کاربران عزیز نوبیتکس؛ ممکن است در روزهای اخیر برخی شایعه‌های شبکه‌های اجتماعی مربوط به پروژه تخریب تکراری برند نوبیتکس با کلید واژه “ردفلگ” برای شما نیز سوال ایجاد کرده باشد؛ در این مطلب به سوالات شما پیرامون این موضوع پاسخ خواهیم داد.

معنای واژه “فلگ شدن” چیست؟

شبکه‌های بلاکچینی (به جز شبکه‌های پرایوت) کاملا شفاف هستند، به این معنا که با دانشی محدود در حوزه بلاکچین و تحلیل داده امکان رصد تراکنش و ارتباط بین ولت‌ها برای همه افراد و نهادها ممکن است.

آدرس‌های پلتفرم‌های متمرکز به راحتی قابلیت شناسایی یا فلگ گذاری دارند، در نظر داشته باشید آدرس‌های مهم تمام صرافی‌های ارز دیجیتال مانند بایننس، اوکی‌ایکس،کوکوین و… قابل رویت و اصطلاحا فلگ شده هستند و در تمامی اکسپلورهای آنالیز نمایش داده می‌شوند. فلگ شدن آدرس پلتفرم‌های متمرکز فقط مختص به نوبیتکس نبوده و موضوع تازه‌ای نیست. همینطور بستر(Arkham) که با استناد به آن، شایعات آغاز شده، یکی از بسترهای آنالیز بلاکچین محسوب می‌شود که علاوه بر نقصان جدی اطلاعات در آن، به روزرسانی ضعیفی نسبت به تغییرات داشته و صرفا بر اساس گزارش‌های دریافتی فعالیت‌ می‌کند؛ نوبیتکس مدتهاست که با بررسی کلیه سرویس‌های ارائه شده در این حوزه شناخت کاملی از ریز اطلاعات موجود در بسترهای قدرتمندی مثل chainanalysis، OKlink و … را دارد.

استفاده از عنوان ردفلگ اساسا بی‌معنا است؛

چراکه اطلاعات مبتنی بر شفافیت برای تمامی صرافی‌ها در ایران و جهان قابل ارائه است.

به عبارت دقیق‌تر به طور کلی شفافیت ذاتی بلاکچین سبب دیده شدن تمامی آدرس‌های یک اکسچنج متمرکز می‌شود و رویت آدرس به معنای عدم امنیت یا ضعف یک صرافی نیست. و از سویی دیگر عدم نمایش آدرس‌های یک صرافی‌ به معنای عدم شناسایی یا نبود آدرس‌ها نیست.

آیا شناسایی آدرس‌ها، دارایی کاربران را به خطر می اندازد؟

شناسایی آدرس‌ها برای کاربران ایرانی از دو زاویه قابل بررسی است.

۱- امنیت دارایی:

در خصوص امنیت دارایی لازم است با افتخار اعلام کنیم که یکی از امن‌ترین زیرساخت‌های نگهداشت دارایی رمزارزی در دنیا از ابتدا تا به امروز در اختیار نوبیتکس است و همواره اولویت نوبیتکس در تمامی تصمیمات امنیت دارایی کاربران است. غیر از معدود توکن‌هایی نظیر استیبل کوین‌ها، هیچ یک از دارایی‌های بلاکچینی قابلیت مسدودسازی یا تصرف را ندارند. در مورد استیبل کوین‌ها نیز، اینکه ما، در کشوری تحت تحریم زندگی می‌کنیم، به لحاظ حقوقی اجازه تصرف اموال‌مان را به نهادهای بین‌المللی نمی‌دهد. به‌علاوه، ما در نوبیتکس با کمک مشاوران بین‌المللی همواره ریسک‌های موجود را رصد و تا جای ممکن مدیریت می‌کنیم.

در همین راستا سیاست‌های شفاف نوبیتکس (عدم استفاده از میکسرها، عدم مشارکت در پروژه های جابه جایی پول و ….) به کاهش حداکثری این ریسک کمک کرده است؛ به عبارت دقیق‌تر نوبیتکس با سیاست شفافیت خود به عنوان یک پلتفرم سرمایه‌گذاری برای شهروندان ایرانی، صرفاً بستری برای استفاده از حق سرمایه گذاری در حوزه رمزارزی را برای ایرانیان فراهم ساخته است. با نگاهی به گزارش برخی از پلتفرم‌های رصد بلاکچینی نیز این موضوع تأیید می‌شود که نوبیتکس هرگز اجازه گسترش یافتن سوءاستفاده از طریق بستر خود برای مقاصدی مثل دزدی، کلاهبرداری، پولشویی و تامین مالی تروریسم را نداده است و در صورت مشاهده چنین تراکنش‌هایی به سرعت حساب کاربر متصل با آن مسدود شده است و در این راستا آمادگی همکاری با تمامی ناظران داخلی و خارجی وجود داشته و خواهد داشت.

۲- ریسک انتقال:

ریسک انتقال به بسترهایی که طبق قوانین تحریمی عمل می‌کنند همواره برای ایرانیان وجود دارد. نوبیتکس و سایر بسترهای معتبر ایرانی دقیقا به منظور کاهش چنین ریسکی ایجاد شده‌اند. ما نیز همیشه تلاش‌کرده‌ایم با پاسخ به نیازهای کاربران آنها را از قبول ریسک‌های بین‌المللی بی‌نیاز کنیم، اما در صورتی که به هردلیل کاربر تمایل به استفاده از بسترهای پرریسک از این منظر را داشته باشد، مسئولیت حفظ حریم خصوصی نیز بر عهده خود کاربر است. در نظر داشته‌باشید هیچ یک از پلتفرم‌های تبادل در سراسر دنیا امکان ارائه خدمات پرایوسی یا پنهان کردن آدرس‌ها را برای تمامی کاربران ندارند؛ مجدد یادآور می‌شویم روش‌هایی مانند استفاده چندباره از آدرس‌های واسط، انتقال تمامی دارایی در زمان جابجایی و انتقال حجم‌های بزرگ، امتیاز پرایوسی را به شدت کاهش می‌دهد و کارآمد نیست.

توصیه و کلام پایانی در نظر داشته‌باشید تمامی‌ پلتفرم‌هایی که تحت نام پلتفرم‌بین‌المللی در ایران فعالیت می‌کنند در مدت کوتاهی اقدام به جذب دارایی‌های ایرانیان کرده و سپس مانند گذشته با مسدود سازی دارایی‌ها به اکوسیستم اقتصادی و اجتماعی کشور آسیب می‌زنند.

یادآور می‌شویم اولین و تنها روش اثبات اندوخته در ایران ماه گذشته توسط نوبیتکس ارائه شد که برای اولین بار یک پلتفرم ایرانی اطمینان خاطر نسبت به موجود بودن دارایی به اندازه موجودی کاربران را ارائه می‌‌دهد. در پایان یادآور می‌شویم با توجه به اعتقاد ما به ماهیت غیرمتمرکز نگهداشت دارایی‌ها، به طور کلی توصیه می‌کنیم دارایی را به صورت شخصی نگه‌داری کنید.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *