تحلیل ارز‌های دیجیتالتحلیل تکنیکال

تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین، اتریوم، BNB، سولانا و ریپل (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳)

بیت کوین در تلاش است از رنج خود خارج شده و به رکورد جدیدی برسد. این اتفاق مطمئناً تاثیر مثبتی روی بازار آلت کوین‌ها می‌گذارد.

خلاصه تحلیل

به گزارش کوین تلگراف، بیت کوین در روزهای قبل توانست حمایت مهم ۶۰٬۰۰۰ دلار را حفظ کند. همین مسئله فشار خرید BTC را افزایش داد و به رشد آن کمک کرد. رالی بیت کوین احتمال ایجاد یک اصلاح شدید در کوتاه‌مدت را کاهش می‌دهد اما تضمین نمی‌کند که این ارز دیجیتال می‌تواند رنج خود را در جهت صعودی بشکند. 

در این مدت حجم روزانه صندوق‌های قابل‌معامله در بورس (ETF) اسپات بیت کوین هم رشد کرده و به ۵.۶۵ میلیارد دلا رسیده‌ است. این رقم بالاترین حجم معاملات صندوق‌های مذکور از ۲۴ مارس (۵ فروردین) محسوب می‌شود. در مطلب پیش رو با بررسی تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین و ۴ آلت کوین دیگر تلاش می‌کنیم آینده کوتاه‌مدت آن‌ها را پیش‌بینی کنیم.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین

بیت کوین در ۱۵ مه (۲۶ اردیبهشت) به بالای میانگین‌های متحرک خود رسید و در ۱۶ مه (۲۷ اردیبهشت) با موفقیت آن‌ها را آزمایش کرد.

تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین
نمودار روزانه قیمت بیت کوین

افزایش شیب میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (موج آبی رنگ، ۶۳٬۵۰۷ دلار) و شاخص RSI نشان می‌دهد که فشار خرید بیت کوین بیشتر از فشار فروش آن است. مقاومت بعدی BTC در محدوده ۶۸٬۰۰۰ دلار قرار دارد اما این ارز دیجیتال احتمالاً از آن عبور می‌کند. در این صورت بیت کوین باید با مقاومت سربار خود در محدوده ۷۳٬۷۷۷ دلار دست‌وپنجه نرم کند.

با این حال اگر قیمت بیت کوین بعد از رسیدن به مقاومت ۶۸٬۰۰۰ دلار کاهش یابد و به زیر میانگین‌های متحرک خود برسد، نشان می‌دهد که BTC فشار فروش زیادی در سطوح بالاتر دارد. در نتیجه BTC ممکن است برای مدت بیشتری در رنج ۵۶٬۵۰۰ دلار تا ۶۸٬۰۰۰ دلار در نوسان باشد.

تحلیل تکنیکال قیمت اتریوم

اتریوم در روزهای قبل توانست به رشد خوبی برسد و از سقوط خود تا پایین حمایت مهم ۲٬۸۵۰ دلار جلوگیری نماید.

نمودار روزانه قیمت اتریوم
نمودار روزانه قیمت اتریوم

اتریوم در ادامه ممکن است تا سقف کانال نزولی خود رشد کند اما فشار فروش آن در این محدوده احتمالاً رشد می‌کند. اگر بعد از رسیدن به این محدوده قیمت اتریوم به شدت کاهش یابد، در ادامه ممکن است به سطح ۲٬۸۵۰ دلار برسد.

برعکس اگر ETH بتواند از سقف این کانال عبور کند، نشان می‌دهد که روند نزولی آن به پایان رسیده‌ است. در این صورت اتریوم می‌تواند تا سطح ۳٬۴۰۰ دلار و یا حتی ۳٬۷۳۰ دلار رشد کند.

تحلیل تکنیکال قیمت BNB

قیمت BNB در ۱۴ مه (۲۵ اردیبهشت) به زیر میانگین‌های متحرک خود رسید اما به لطف حمایت خط روند صعودی‌اش رشد کرد.

نمودار روزانه قیمت BNB
نمودار روزانه قیمت BNB

BNB در تلاش است از الگوی مثلث موجود در خارج شود. اگر BNB موفق نشود و به زیر حمایت این الگوی برسد، در ادامه ممکن است تا سطح ۵۳۶ دلار و یا حتی ۴۹۵ دلار کاهش یابد.

برعکس اگر BNB موفق شود و از مقاومت الگوی مذکور عبور کند، نشان می‌دهد که فشار خرید زیادی دارد. در این صورت BNB ممکن است از مقاومت ۶۳۵ دلار عبور کند. مقاومت بعدی این ارز دیجیتال هم در سطح ۶۹۲ دلار قرار دارد.

تحلیل تکنیکال قیمت سولانا

سولانا در ۱۵ مه (۲۶ اردیبهشت) رشد کرد و به بالای میانگین‌های متحرک خود رسید. این اتفاق نشان داد که SOL فشار خرید خوبی دارد.

نمودار روزانه قیمت سولانا
نمودار روزانه قیمت سولانا

قیمت سولانا در ۱۷ مه (۲۸ اردیبهشت) به بالای مقاومت مهم ۱۶۲ دلار رسید. حال SOL می‌تواند تا محدوده ۱۸۵ دلار و یا حتی مقاومت محکم ۲۰۵ دلار رشد کند.

از طرف دیگر اگر قیمت سولانا بعد از رسیدن به مقاومت‌های مذکور کاهش یابد و به زیر میانگین‌های متحرک خود برسد، در ادامه ممکن است تا حمایت ۱۴۰ دلار کاهش یابد.

تحلیل تکنیکال قیمت ریپل

ریپل در تلاش است تا میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (موج قرمز رنگ، ۰.۵۴ دلار) رشد کند. این امر نشان می‌دهد که فشار فروش ریپل کاهش یافته است.

تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین
نمودار روزانه قیمت ریپل

XRP احتمالاً از این مقاومت عبور خواهد کرد. در نتیجه قیمت ریپل ممکن است تا مقاومت سربار ۰.۵۷ دلار رشد کند. با این حال فشار فروش ریپل احتمالاً در این سطح رشد می‌کند.

در نتیجه اگر قیمت ریپل کاهش یابد و به زیر میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه برسد، نشان می‌دهد که فشار فروش آن در سطوح بالاتر افزایش می‌یابد. در نتیجه XRP ممکن است دوباره تا حمایت خط روند صعودی خود و یا حتی محدوده ۰.۴۶ دلار کاهش یابد.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *