تحلیل ارز‌های دیجیتالتحلیل تکنیکال

تحلیل تکنیکال قیمت اتریوم، BNB، سولانا و ریپل (۸ خرداد ۱۴۰۳)

نوسان قیمت بیت کوین و اتریوم باعث شده‌ است تا آلت کوین‌ها نیز کاهش یابند. با این حال روند نزولی آن‌ها چندان پرقدرت به نظر نمی‌رسد.

خلاصه تحلیل

  • قیمت اتریوم در روند نزولی با حمایت‌های ۳٬۷۳۰ دلار و ۳٬۴۵۵ دلار مواجه است.
  • کاهش قیمت سولانا به سطح ۱۶۲ دلار نشان‌دهنده کمبود تقاضا برای آن در قیمت‌های بالاتر است.

به گزارش کوین تلگراف، عملکرد نه چندان چشمگیر قیمت بیت کوین در روزهای اخیر و تایید ETFهای اتریوم باعث شده است تا توجهات به سمت دومین ارز دیجیتال بزرگ بازار معطوف شود. برخی از تحلیلگران دیدگاه صعودی نسبت به اتریوم دارند. آن‌ها نه تنها به اتریوم، بلکه روی آلت کوین‌ها هم نظر مثبتی دارند و معتقدند مشابه چرخه‌های قبلی، بعد از رالی بیت کوین و اتریوم نوبه به سایر ارزهای دیجیتال می‌رسد. به همین خاطر در مطلب پیش رو تحلیل تکنیکال قیمت اتریوم و ۳ آلت کوین دیگر و روند کوتاه‌مدت آن‌ها را بررسی کرده‌ایم.

تحلیل تکنیکال قیمت اتریوم

قیمت اتریوم در ۲۶ مه ماه (۶ خرداد) از مرز ۳٬۷۳۰ دلار عبور کرد و این سطح را به یک حمایت تبدیل کرد.

تحلیل تکنیکال قیمت اتریوم
نمودار روزانه قیمت اتریوم

اگر خریداران بتوانند قیمت اتریوم را بالای ۳٬۹۵۰ نگه دارند، ETH می‌تواند مقاومت ۴٬۱۰۰ دلار را آزمایش کند. اگر این روند ادامه پیدا کند، مسیر بعدی اتریوم احتمالاً به سمت ۴٬۸۶۸ دلار خواهد بود.

از طرف دیگر اگر فروشندگان بخواهند از افزایش قیمت جلوگیری کنند، باید بتوانند قیمت اتریوم را به زیر ۳٬۷۳۰ دلار بکشانند. این امر می‌تواند قیمت اتریوم را به میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (موج آبی رنگ، ۳٬۴۵۵ دلار) برساند که احتمالاً به عنوان یک حمایت قدرتمند عمل خواهد کرد. اگر قیمت ETH از این ناحیه به سمت بالا برگردد، خریداران به دنبال هدف ۴٬۱۰۰ دلاری خواهند بود.

تحلیل تکنیکال قیمت BNB

قیمت BNB توانست در روزهای گذشته به بالای میانگین متحرک‌های اصلی خود برسد اما خریداران در به چالش کشیدن مقاومت ۶۳۵ دلاری ناتوان بوده‌اند.

نمودار روزانه قیمت BNB
نمودار روزانه قیمت BNB

شیب صعودی میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (موج آبی رنگ، ۵۹۵ دلار) و شاخص RSI نشان می‌دهد که خریداران شانس بهتری در برابر فروشندگان دارند. آن‌ها احتمالاً تلاش می‌کنند تا BNB را به بالای ۶۳۵ دلار برسانند و اگر بتوانند به این سطح دست پیدا کنند، BNB می‌تواند برای حرکت به سمت ۶۹۲ دلار آماده شود.

از سوی دیگر اگر قیمت BNB در برابر مقاومت پیش روی خود ناتوان باشد و به زیر خط روند صعودی موجود در نمودار روزانه‌اش برسد، سیگنال نزولی آن صادر می‌شود. در نتیجه BNB ممکن است برای مدت بیشتری در این رنج باقی بماند و احتمال کاهش قیمت آن تا محدوده ۵۳۶ دلار و یا ۴۹۵ دلار وجود دارد.

تحلیل تکنیکال قیمت سولانا

کاهش قیمت سولانا تا سطح ۱۶۲ دلار نشان‌دهنده کمبود تقاضای این ارز دیجیتال در سطوح بالاتر است.

نمودار روزانه قیمت سولانا تحلیل تکنیکال قیمت اتریوم
نمودار روزانه قیمت سولانا

میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (موج آبی رنگ، ۱۶۴ دلار) کاهش یافته‌ و اندیکاتور RSI اندکی بالاتر از خط میانی قرار دارد که نشان‌دهنده برتری خریداران است. اگر فشار خرید سولانا رشد کند، قیمت آن ممکن است تا محدوده ۱۸۹ دلار و یا حتی مقاومت ۲۰۵ دلار رشد کند.

برعکس این سناریو اگر قیمت سولانا زیر ۱۶۲ دلار باقی بماند، سیگنال نزولی آن صادر شده و این ارز دیجیتال ممکن است به سمت محدوده‌های ۱۴۰ دلار و ۱۲۶ دلار حرکت کند. با این حال خریداران احتمالاً با قدرت از این سطوح دفاع می‌کنند.

تحلیل تکنیکال قیمت ریپل

قیمت ریپل در ۲۴ مه (۴ خرداد) با جهشی از سطح میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (موج آبی رنگ، قیمت ۰.۵۲ دلار) روبه‌رو شد، اما خریداران نتوانستند این حرکت صعودی را حفظ کنند. این امر نشان می‌دهد که ریپل در سطوح بالا به سرعت با فشار فروش جدیدی مواجه می‌شود.

نمودار روزانه قیمت ریپل
نمودار روزانه قیمت ریپل

فروشندگان همچنان تلاش می‌کنند تا با به پایین کشیدن‌ قیمت ریپل به زیر میانگین متحرک‌های آن، موقعیت‌ خود را تثبیت کنند. با این کار قیمت ریپل احتمالاً تا خط حمایت موجود در نمودار روزانه آن پایین می‌آید و آنجا با فشار خرید معامله‌گران روبه‌رو می‌شود.

اگر قیمت ریپل از سطح فعلی خود برشد کند و مقاومت ۰.۵۷ دلار را بشکند، الگوی مثلث صعودی آن تکمیل می‌شود. در این صورت XRP می‌تواند به سمت هدف این الگو در ۰.۶۸ دلار حرکت کند.

مطالب تحلیلی منتشرشده در نوبیتکس صرفا جنبهٔ آموزشی و ارائهٔ اطلاعات دارد و به هیچ‌ عنوان توصیه سرمایه‌گذاری و سیگنال خرید و فروش نیست. سرمایه‌گذاری در بازار ارزهای دیجیتال با ریسک بالایی همراه است و کاربر موظف است قبل از هرگونه سرمایه‌گذاری، مطالعه و تحلیل شخصی خود در رابطه با دارایی موردنظر را انجام دهد.

احمد محمدیان

من فعالیتم در حوزه بلاکچین رو از تولید محتوا به صورت فریلنسری شروع کردم و کم کم با علاقه‌ای که به ریاضیات داشتم به این حوزه هم علاقه‌مند شدم. دوست دارم تو این حوزه تا جای ممکن تحقیق کنم و منطق پروژه‌های بلاکچینی رو متوجه بشم و معتقدم این موضوع میتونه به تحلیل‌های ما کمک بیشتری کنه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *