تحلیل ارز‌های دیجیتالتحلیل تکنیکال

تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین، اتریوم، BNB و سولانا (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)

بیت کوین در روند صعودی‌اش به مقاومت جدیدی برخورد کرده و روی حرکت صعودی آلت کوین‌ها هم تاثیر گذاشته‌ است.

خلاصه تحلیل

  • بیت کوین در کوتاه‌مدت احتمالاً در رنج ۵۶٬۵۰۰ دلار تا ۷۳٬۷۷۷ دلار در نوسان خواهد بود.
  • اتریوم برای شروع کردن‌ یک حرکت صعودی جدید باید به طور کامل از میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه عبور کند.

به گزارش کوین تلگراف، بیت کوین هفته گذشته نوسانات زیادی را تجربه کرد. قیمت این ارز دیجیتال از کف ۵۶٬۵۰۰ دلار به بالای ۶۴٬۰۰۰ دلار رسید و کندل هفتگی خود را با رشدی ۱.۵ درصدی به ثبت رساند. این امر نشان داد که احساسات معامله‌گران همچنان مثبت است و تقاضای آن‌ها با کاهش قیمت بیت کوین افزایش می‌یابد.

داده‌های وب سایت فارساید اینوسترز (Farside Investors) هم نشان می‌دهد که ETFهای اسپات بیت کوین در روز قبل ۳۷۸ میلیون دلار سرمایه جذب کردند و جریان ورودی تمام این صندوق‌هابرای اولین بار مثبت شد.

جریان ورود و خروج سرمایه از ETFهای اسپات بیت کوین

حال باید با بررسی تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین و سایر آلت کوین‌ها ببینیم که این جریان ورود سرمایه چه تاثیری روی بازار می‌گذارد.

تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین

بیت کوین در روز قبل از مقاومت میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (موج آبی رنگ، ۶۳٬۵۵۶ دلار) عبور کرد اما نتوانست به بالای میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (موج قرمز رنگ، ۶۵٬۹۳۷ دلار) برسد.

تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین
نمودار روزانه قیمت بیت کوین

کاهش شیب میانگین‌های متحرک و و رسیدن RSI بیت کوین به محور میانی (سطح ۵۰) نشان می‌دهد که این ارز دیجیتال در کوتاه‌مدت احتمالاً در رنج ۵۶٬۵۰۰ دلار تا ۷۳٬۷۷۷ دلار در نوسان خواهد بود.

بسته‌ شدن‌ کندل روزانه BTC در بالای میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه فشار خرید بیت کوین را افزایش می‌دهد. در این صورت BTC می‌تواند خود را به سطح مهم ۷۳٬۷۷۷ دلار برساند. اگر فشار فروش بیت کوین دوباره رشد نکند، این ارز دیجیتال می‌تواند در ادامه به محدوده ۸۰٬۰۰۰ دلار برسد.

تحلیل تکنیکال قیمت اتریوم

اتریوم در ۶ مه (۱۷ اردیبهشت) به بالای میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (موج آبی رنگ، ۳٬۱۴۳ دلار) رسید. با وجود این دنباله بلند کندل آن روز نشان داد که فشار فروش اتریوم در سطوح بالاتر افزایش می‌یابد.

نمودار روزانه قیمت اتریوم
نمودار روزانه قیمت اتریوم

اگر فشار فروش ETH همچنان صعودی باشد، این ارز دیجیتال ممکن است تا حمایت مهم ۲٬۸۵۰ دلار کاهش یابد. این سطح اهمیت زیادی دارد و اگر حمایت آن از دست برود، قیمت ETH احتمالاً تا حمایت کانال نزولی (کانال نزولی در تصویر بالا) کاهش می‌یابد.

اگر قیمت اتریوم دوباره رشد کند و به بالای مقاومت کانال مذکور برسد، این پیش‌بینی نزولی باطل می‌شود. در این صورت ETH ممکن است تا محدوده ۳٬۷۳۰ دلار رشد کند.

تحلیل تکنیکال قیمت BNB

قیمت BNB در ۳ مه (۱۴ اردیبهشت) به بالای میانگین‌های متحرک خود رسید و همچنان در تلاش است تا خود را به مقاومت ۶۳۵ دلار برساند.

نمودار روزانه قیمت BNB

فشار فروش BNB چهار بار در این محدوده رشد کرد و به آن اجازه نداد از مقاومت ۶۳۵ دلار عبور کند. بنابراین این اتفاق ممکن است دوباره تکرار شود. اگر BNB بعد از رسیدن‌ به مقاومت مذکور کاهش یابد، نشان می‌دهد که برای مدت بیشتری در رنج ۴۹۵ دلار تا ۶۳۵ دلار در نوسان خواهد بود.

شکسته‌ شدن‌ و بسته‌ شدن‌ کندل روزانه BNB در بالای مقاومت ۶۳۵ دلار نشان می‌دهد که روند صعودی آن از سر گرفته‌ شده‌ است. در این صورت BNB ممکن است تا مقاومت ۶۹۲ دلار رشد کند. با این حال اگر فشار فروش BNB ادامه داشته باشد و قیمت آن به زیر ۴۹۵ دلار برسد، نشان می‌دهد که روند آن نزولی شده‌ است.

تحلیل تکنیکال قیمت سولانا

سولانا روزهای گذشته در رنج ۱۲۶ تا ۱۶۲ دلار در نوسان بود و نشان‌ داد که هولدرهای آن همچنان مردد هستند.

تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین
نمودار روزانه قیمت سولانا

کاهش شیب میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (موج آبی رنگ، ۱۴۶دلار) و رسیدن شاخص RSI به بالای محور میانی نشان می‌دهد که سولانا ممکن است برای مدت بیشتری در رنج مذکور بماند. اگر قیمت سولانا در بالای میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه بماند، در ادامه می‌تواند به مقاومت ۱۶۲ دلار برسد. البته سولانا برای غلبه بر این مقاومت با چالش‌های زیادی مواجه می‌شود.

با وجود این اگر سولانا به بالای مقاومت ۱۶۲ دلار برسد، در ادامه می‌تواند تا مقاومت مهم ۲۰۵ دلار رشد کند. از طرف دیگر اگر کندل روزانه SOL در پایین میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه بسته‌ شود، در ادامه ممکن است تا حمایت ۱۲۶ دلار کاهش یابد.

مطالب تحلیلی منتشرشده در نوبیتکس صرفا جنبهٔ آموزشی و ارائهٔ اطلاعات دارد و به هیچ‌ عنوان توصیه سرمایه‌گذاری و سیگنال خرید و فروش نیست. سرمایه‌گذاری در بازار ارزهای دیجیتال با ریسک بالایی همراه است و کاربر موظف است قبل از هرگونه سرمایه‌گذاری، مطالعه و تحلیل شخصی خود در رابطه با دارایی موردنظر را انجام دهد.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + هفده =