تحلیل ارز‌های دیجیتالتحلیل تکنیکال

تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین، اتریوم، BNB و سولانا (۲۳ خرداد ۱۴۰۳)

بازار ارزهای دیجیتال در روز قبل با فشار فروش شدیدی روبه‌رو شده و بسیاری از معامله‌گران خود را ناامید کرده است.

خلاصه تحلیل

  • به نظر می‌رسد که فشار فروش بیت کوین هنوز به پایان نرسیده‌ است.
  • کاهش شیب میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه هم نشان می‌دهد که فشار فروش اتریوم بیشتر از فشار خرید آن است.

به گزارش کوین تلگراف، در هفته آینده انتشار شاخص CPI و نشست FOMC می‌تواند نوسانات بیت کوین و بازار ارزهای دیجیتال را افزایش دهد. اکثر سرمایه‌گذاران منتظر شکست صعودی ارزهای دیجیتال هستند اما در هر صورت، باید تمام جوانب را بسنجند. داده‌های وب سایت کوین‌شیرز (CoinShares) هم نشان می‌دهد که در هفته گذشته ۲ میلیارد دلار سرمایه وارد بازار ارزهای دیجیتال شده‌‌ است.

حال باید دید که این سرمایه چه تاثیری روی بازار می‌گذارد. در مطلب پیش رو با تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین و ۳ آلت کوین دیگر تلاش کرده‌ایم روند آن‌ها در کوتاه‌مدت را بررسی کنیم.

تحلیل تکنیکال قیمت بیت کوین

بیت کوین BTC: تلاش کرد موقعیت خود در بالای میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (موج آبی رنگ، ۶۸٬۶۰۸ دلار) روزه را حفظ کند اما در نهایت موفق نشد. این امر نشان می‌دهد فشار فروش بیت کوین هنوز به پایان نرسیده‌ است.

تحلیل بیت کوین
نمودار روزانه قیمت بیت کوین

اگر بیت کوین در پایین میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه باقی بماند، روند نزولی آن تشدید می‌شود و قیمت آن ممکن است به میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (موج قرمز رنگ، ۶۵٬۹۱۹ دلار) برسد. در این سطح احتمالاً فشار خرید بیت کوین رشد می‌کند اما اگر حمایت آن از دست برود، BTC ممکن است تا محدوده ۶۰٬۰۰۰ دلار کاهش یابد.

تحلیل قیمت بیت کوین نشان می‌دهد که ۷۲٬۰۰۰ تا ۷۳٬۷۷۷ دلار همچنان مهم‌ترین مقاومت سربار بیت کوین محسوب می‌شود. BTC تنها در صورتی می‌تواند به رشد خود تا سطح ۸۰٬۰۰۰ دلار و یا حتی ۸۸٬۰۰۰ دلار امیدوار باشد که بتواند از این مقاومت سربار عبور کند.

تحلیل تکنیکال قیمت اتریوم

اتریوم ETH: تلاش کرد موقعیت خود در نزدیکی میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (موج آبی رنگ، ۳٬۶۶۲ دلار) را حفظ کند و به سطح ۳٬۷۳۰ دلار برسد. با این حال فشار فروش آن به شدت رشد کرد و این ارز دیجیتال موفق نشد به هدفش برسد.

نمودار روزانه قیمت اتریوم

کاهش شیب میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه هم نشان می‌دهد که فشار فروش اتریوم بیشتر از فشار خرید آن است. در نتیجه احتمال کاهش قیمت اتریوم تا میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (موج قرمز رنگ، ۳٬۳۸۱ دلار) وجود دارد.

روند اتریوم تنها در صورتی صعودی می‌شود که قیمت آن به بالای سطح ۳٬۷۳۰ دلار برسد. این امر نشان می‌دهد که فشار خرید اتریوم در سطوح پایین‌تر ادامه دارد و این ارز دیجیتال ممکن است دوباره تا محدوده ۴٬۰۹۰ دلار رشد کند. عبور از این مقاومت هم ETH را به سطح ۴٬۸۶۸ دلار می‌رساند.

تحلیل قیمت BNB

قیمت BNB BNB: بعد از رسیدن به سطح ۷۲۲ دلار در ۶ ژوئن (۱۷ خرداد) کاهش یافت و در ۱۰ ژوئن (۲۱ خرداد) به سطح شکست (Breakout) خود در ۶۳۵ دلار رسید. این سطح اهمیت زیاد دارد و BNB برای ادامه دادن‌ به روند صعودی خود باید دوباره به بالای آن برسد.

تحلیل بیت کوین
نمودار روزانه قیمت BNB

اگر این اتفاق بیفتد، نشان می‌دهد که فشار خرید BNB در سطوح پایین افزایش می‌یابد. در این صورت سطح مذکور به حمایت BNB تبدیل می‌شود و این ارز دیجیتال می‌تواند دوباره برای رسیدن‌ به هدف ۷۲۲ دلار تلاش کند. بسته شد‌ن‌ کندل روزانه BNB در بالای این سطح هم این ارز دیجیتال را به محدوده ۷۵۵ دلار خواهد رساند.

برعکس اگر فشار فروش BNB ادامه داشته باشد، این ارز دیجیتال ممکن است در نهایت تا حمایت‌های مهم ۵۶۰ دلار و یا حتی ۵۳۶ دلار سقوط کند.

تحلیل تکنیکال قیمت سولانا

سولانا SOL: در ۷ ژوئن (۱۸ خرداد) به زیر سطح شکست ۱۶۲ دلار رسید و نشان داد فشار فروش زیادی دارد.

نمودار روزانه قیمت سولانا
نمودار روزانه قیمت سولانا

این ارز دیجیتال تا چند روز از میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (موج قرمز رنگ، ۱۵۶ دلار) خود دفاع کرد اما در نهایت شکست خورد. در نتیجه SOL حالا با ریسک سقوط تا محدوده ۱۴۰ دلار مواجه است که حمایت مهم آن محسوب می‌شود.

روند سولانا تنها در صورتی صعودی می‌شود که قیمت آن به بالای سطح ۱۷۶ دلار برسد. در این صورت قیمت سولانا ممکن است تا مقاومت ۱۸۹ دلار و یا حتی ۲۰۵ دلار رشد کند.

مطالب تحلیلی منتشرشده در نوبیتکس صرفا جنبهٔ آموزشی و ارائهٔ اطلاعات دارد و به هیچ‌ عنوان توصیه سرمایه‌گذاری و سیگنال خرید و فروش نیست. سرمایه‌گذاری در بازار ارزهای دیجیتال با ریسک بالایی همراه است و کاربر موظف است قبل از هرگونه سرمایه‌گذاری، مطالعه و تحلیل شخصی خود در رابطه با دارایی موردنظر را انجام دهد.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *