خبر خوب برای هولدرهای ریپل: ATH جدید توی راهه!

امروز صبح روی ری‌تست محدوده‌ی Volume Area High هفتگی وارد پوزیشن لانگ شدم؛ چون این محدوده با عدم تعادلی که بعد از سخنرانی پاول دیروز ایجاد شد، هماهنگی داشت.

اگه قیمت بتونه بالاتر از محدوده ۳.۱۰ دلار بشکنه، احتمالاً حجم پوزیشنم رو بیشتر می‌کنم و همزمان استاپ لاس رو هم جابه‌جا می‌کنم تا ریسک مدیریت بشه.

T1 رو عمداً محافظه‌کارانه در نظر گرفتم. وقتی قیمت به این تارگت برسه، استاپ لاس رو میارم روی نقطه سربه‌سر و بدون اینکه هیچ سودی برداشت کنم، اجازه میدم کل پوزیشن ادامه پیدا کنه تا هم ریسک رو کم کنم و هم شانس سود بیشتر داشته باشم. 🚀

مطالب موجود در بخش «پالس»، توسط کاربران مجله نوبیتکس تولید می‌شود. مجله نوبیتکس هیچ مسئولیتی در قبال محتوای این مطالب ندارد.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌ها و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *