آموزش حفظ امنیت

در صورت مسدودشدن تراکنش در کیف پول تلگرام چه کنیم؟ آموزش رفع محدودیت ربات Wallet@

اخیراً گزارش‌های متعددی از سوی کاربران ایرانی ارزهای دیجیتال در رابطه با مسدودشدن تراکنش‌ها در کیف پول داخلی تلگرام، یعنی ربات Wallet@ منتشر شده است. Wallet@ یک کیف پول امانی یا حضانتی وابسته به پیام‌رسان تلگرام است و متأسفانه طبق اعلام پشتیبانی این کیف پول، کاربران ایرانی اجازه استفاده از آن را ندارند. با این حال، از آنجایی که جلوی ساخت کیف پول تلگرام با شماره‌های ایرانی گرفته نشده است، بعضی کاربران ایرانی همچنان از این ابزار استفاده می‌کنند.

با توجه به افزایش تعداد گزارش‌های کاربران درباره مسدود‌شدن دارایی‌هایشان در ربات Wallet@، در این مطلب از مجله نوبیتکس شرایط استفاده از کیف پول تلگرام را مرور کرده و به شما آموزش می‌دهیم در صورت مواجهه با مسدود‌شدن تتر (USDT)، بیت کوین (BTC) یا تون کوین (TON) در کیف پول تلگرام، چگونه محدودیت‌ها را رفع و دارایی خود را برداشت کنید.

چرا نباید از کیف پول تلگرامی Wallet@ استفاده کنیم؟

همان طور که در ابتدا گفته شد، کیف پول داخلی تلگرام با آدرس Wallet@ بر خلاف کیف پول‌هایی مثل تراست ولت (Trust Wallet) یا متامسک (MetaMask) که عبارت بازیابی و کنترل کامل کیف پول را در اختیار کاربران قرار می‌دهند، یک کیف پول حضانتی یا امانی است؛ به این معنی که کنترل مستقیم دارایی‌ها در سطح شبکه‌های بلاکچینی را به کاربران نمی‌دهد و در نقش واسطه بین دارایی و مالک آنها عمل می‌کند.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

با توجه به شرایط کشور از حیث تحریم‌های بین‌المللی، سرویس‌های حضانتی خارجی به‌طور کلی گزینه امنی برای کاربران ایرانی نیستند. بنابراین، ربات Wallet@ تلگرام نیز با توجه به داشتن سابقه مسدودکردن دارایی کاربران ساکن ایران و بستن کیف پول آنها، به هیچ‌وجه ابزار مناسبی برای مدیریت دارایی‌های دیجیتال شما نبوده و می‌تواند شما را با مشکلاتی مثل مسدودشدن تراکنش یا بسته‌شدن کیف پول مواجه کند.

آموزش رفع محدودیت و برداشت از کیف پول تلگرام

همان‌طور که گفته شد، بهتر است برای مدیریت دارایی‌های دیجیتال خود از کیف پول داخلی تلگرام استفاده نکنید، اما در صورتی که از این کیف پول استفاده کردید و تراکنش واریزی شما (مثل واریز تتر، بیت کوین یا تون کوین) مسدود شد، می‌توانید از طریق ارتباط‌گرفتن با پشتیبانی این کیف پول درخواست برداشت خود را ثبت کنید. آدرس پشتیبانی کیف پول تلگرام t.me/wallet_supportbot است و سایر آدرس‌های مشابه اعتباری ندارند و احتمالاً ابزاری برای کلاهبرداری از کاربران هستند. ضمناً پشتیبانی کیف پول هرگز از قبل و بدون درخواست شما، پیامی ارسال نمی‌کند. بنابراین، باید مراقب کلاهبردارانی که خود را پشتیبانی کیف پول تلگرام معرفی می‌کنند، باشید.

کاربران ربات کیف پول تلگرام اغلب به این شکل از مسدود‌شدن تراکنش خود مطلع می‌شوند که در ربات Wallet@ پیامی مبنی بر مسدودشدن یک تراکنش خاص و نیاز به «گذراندن تأیید هویت» جهت بازشدن امکان برداشت، دریافت می‌کنند. از آنجایی هم که امکان انجام احراز هویت برای کاربران ایرانی در این کیف پول وجود ندارد، با مانع مواجه می‌شوند. در ادامه اما، مراحل رفع این محدودیت را توضیح می‌دهیم.

رفع محدودیت کیف پول تلگرام
نمونه پیام ارسال‌شده از طرف ربات Wallet@ بعد از مسدودی تراکنش در کیف پول تلگرام

ارسال پیام به پشتیبانی کیف پول تلگرام

برخی کاربرانی که با این محدودیت مواجه می‌شوند، از یک صرافی ایرانی اقدام به واریز مستقیم ارز دیجیتال به کیف پول داخلی تلگرام کرده‌اند. این کار درست مثل واریز مستقیم ارز دیجیتال از یک صرافی ارز دیجیتال داخلی به مقصد یک صرافی ارز دیجیتال خارجی مانند بایننس که از پذیرش کاربران ایرانی خودداری می‌کند، دارای ریسک مسدودشدن تراکنش است. ضمناً ممکن است کیف پول تلگرام نسبت به شماره موبایل‌های ایرانی نیز حساس باشد و فعالیت کاربران با شماره‌های مربوط به ایران را مسدود کند.

در صورت مواجهه با چنین مشکلی، نیاز است به پشتیبانی کیف پول تلگرام مراجعه کرده و شرایط خود را در یک پیام به زبان انگلیسی توضیح دهید. کاربرانی که در گذشته با چنین مشکلی مواجه شده‌اند، ضمن توضیح اینکه امکان انجام احراز هویت را ندارند، از پشتیبانی خواسته‌اند برای برداشت دارایی‌ها روشی جایگزین به آنها معرفی کند.

رفع محدودیت کیف پول تلگرام
نمونه پیام ارسالی برای پشتیبانی کیف پول تلگرام

در ادامه نیز ربات کیف پول Wallet@ طی پیامی از کاربر درخواست می‌کند آدرسی متناسب با نوع تراکنش که به آن دسترسی دارد را ارائه کرده و منتظر تأیید آن بماند. منظور از آدرس متناسب با تراکنش این است که آدرسی ویژه همان شبکه‌ای ارائه کنید که واریز از آن انجام شده است. مثلاً در صورت واریز تتر از شبکه ترون (TRC-20)، برای دریافت آن نیز آدرسی ویژه واریز تتر روی شبکه ترون ارائه کنید. در صورت تأیید آدرس جدید، ارزهای دیجیتال با کسر مبلغ کارمزد برای شما ارسال می‌شود. فقط با توجه به تعداد زیاد درخواست‌ها، ممکن است فرایند پاسخ‌گویی پشتیبانی و ارسال پیام در ربات کیف پول تلگرام شما برای ارائه آدرس جهت واریز، چند ساعت زمان ببرد.

رفع محدودیت کیف پول تلگرام
پیام ارسالی از طرف ربات کیف پول تلگرام برای ارسال آدرس جهت برداشت

ضمناً توجه داشته باشید آدرسی که به پشتیبانی کیف پول تلگرام ارائه می‌کنید نباید آدرس مرتبط با کیف پول شما در یک صرافی ایرانی یا حتی آدرس یک کیف پول تلگرامی دیگر باشد. هر دو این آدرس‌ها احتمالاً توسط پشتیبانی تأیید نمی‌شوند و بهتر است برای برداشت تتر یا بیت کوین آدرس کیف پول‌های غیرامانی مثل تراست ولت و برای برداشت تون کوین، آدرس کیف پول‌هایی مثل تون کیپر (Tonkeeper) یا همان تراست والت را ارائه کنید.

برای دریافت نسخه موبایل این دو کیف پول ویژه سیستم‌عامل اندروید و iOS نیز می‌توانید به این آدرس‌ها مراجعه کنید:

آموزش ارسال آدرس کیف پول تراست والت

جهت دریافت آدرس در تراست ولت مطابق تصاویر زیر به بخش Receive مراجعه کرده و پس از انتخاب ارز دیجیتال مورد نظر، آدرس کیف پول خود را کپی و در ادامه برای ربات کیف پول تلگرام ارسال کنید.

واریز به کیف پول تراست ولت
مراحل دریافت آدرس واریز به کیف پول تراست ولت

آموزش ارسال آدرس کیف پول تراست والت

مشاهده آدرس کیف پول مبتنی بر شبکه TON تون کیپر نیز مطابق تصاویر زیر است. در ادامه بعد از کپی‌کردن آدرس، آن را برای ربات Wallet@ ارسال کرده و منتظر تأیید بمانید.

واریز کیف پول تون کیپر
مراحل دریافت آدرس واریز به کیف پول تون کیپر

نکات مهم درباره کیف پول Wallet@ تلگرام

همان‌طور که در طول مقاله اشاره شد، نکاتی در رابطه با استفاده کاربران ایرانی از کیف پول داخلی تلگرام وجود دارد که بهتر است به آنها توجه داشته باشید:

  • کیف پول Wallet@ تلگرام یک سرویس امانی است، کنترل کامل دارایی‌ها را در اختیار کاربر قرار نمی‌دهد و می‌تواند در صورت نیاز دسترسی شما به کیف پول را مسدود کند.
  • طبق اعلام پشتیبانی، این کیف پول به کاربران ایرانی خدمات ارائه نمی‌کند و همچنین سابقه مسدودکردن تراکنش برخی کاربران داخل کشور را دارد.
  • واریز ارز دیجیتال از مقصد صرافی‌های داخلی به این کیف پول با خطر مسدود‌شدن تراکنش مواجه است.
  • با توجه به محدودیت‌های این کیف پول برای کاربران ایرانی، بهتر است جهت تعامل با اکوسیستم بلاکچین تون کوین، از گزینه‌های غیرامانی مثل کیف پول تون کیپر یا تراست ولت استفاده کنید.

جمع‌بندی

کیف پول حضانتی Wallet@ با توجه به محدودیت‌های موجود و سوابقی که در برخورد با کاربران ایرانی داشته است، گزینه مناسبی برای استفاده معامله‌گران ارزهای دیجیتال داخل کشور نیست. در صورت مواجهه با مسدود‌شدن تراکنش در کیف پول داخلی تلگرام، می‌توانید این موضوع را با پشتیبانی کیف پول مطرح کرده و آدرس جدیدی برای برداشت دارایی‌ها ارائه کنید. جهت تعامل با برنامه‌های مربوط به بلاکچین تون کوین از کیف پول‌های غیرامانی نظیر تراست ولت یا تون کیپر استفاده کنید.

سؤالات متداول

در صورت مسدودشدن تراکنش در کیف پول تلگرام چه کنیم؟

با پشتیبانی کیف پول ارتباط گرفته و درخواست برداشت ارز دیجیتال به یک آدرس جدید را بدهید.

کیف پول Wallet@ تلگرام کاربران ایرانی را تحریم کرده است؟

طبق اعلام پشتیبانی کیف پول تلگرام، این ابزار برای کاربران ایرانی در دسترس نبوده و به کاربران داخل کشور خدمات ارائه نمی‌کند.

بهترین جایگزین کیف پول تلگرام Wallet@ چیست؟

تراست ولت و تون کیپر بهترین جایگزین‌های غیرامانی کیف پول داخلی تلگرام هستند.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

محمدامین علی‌یاری

از سال ۲۰۲۰ به‌عنوان نویسنده محتوا، خبرنگار و محقق توی فضای ارزهای دیجیتال و بلاکچین فعالیت می‌کنم. علاقه‌مند به پیداکردن پروژه‌های نوآورانه‌ای هستم که روی کاربردپذیری کریپتو تمرکز دارن. بعضی وقت‌ها ترید هم می‌کنم، اما بیشتر طرفدار سرمایه‌گذاری بلندمدت هستم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *