تحلیل ارز‌های دیجیتالتحلیل تکنیکالواچ لیست

واچ لیست هفته اول آذر؛ ۳ ارز برتر این هفته که باید زیرنظر داشته باشید

در این تحلیل، ۳ ارز از بازار را بررسی خواهیم کرد که شرایط فعلی آن‌ها با توجه به سبک تحلیل تکنیکال مناسب است. ما در واچ لیست هر هفته در نوبیتکس به عنوان یک تریدر، فارغ از عناصر بلند مدت به دنبال فرصت‌هایی کوتاه مدت در بازار هستیم. در این زمان با رعایت مدیریت ریسک و سرمایه، می‌توان ارزهایی را که در کوتاه مدت توانایی سوددهی دارند، بررسی کرده و زیر نظر داشت.

در اصل در واچ لیست ما در تلاشیم تا به ایجاد دیدگاهی جامع‌تر و آگاهانه‌تر در معاملات ارزهای دیجیتال کمک کنیم. در ادامه و با بهره‌گیری از پلتفرم تریدینگ ویو (TradingView) به نمودار این ارزها رجوع کرده و با تفسیر عوامل تکنیکالی موجود در آن‌ها، این پروژه‌ها را از دیدگاه قیمت بررسی می‌کنیم.

هر ۳ آلت کوین از این لیست در نوبیتکس لیست شده و بازار معاملاتی خود را دارند. ارزهای این واچ لیست در این هفته از سطوح حمایتی برخوردار بوده و جذابیت تحلیلی بالایی دارند. در این تحلیل به شناسایی سطوحی می‌پردازیم که برای شکار موقعیت‌های معاملاتی، مناسب و مستحکم هستند. با ادامهٔ تحلیل با ما همراه باشید.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

۱. بایننس کوین (BNB/USDT)

بایننس مدت‌ها است که در آمریکا با آژانس‌های مختلف پرونده‌های حقوقی مختلف داشته‌ است. الان که به نظر می‌رسد سیاست‌های آمریکا ممکن است تغییر کند، معامله‌گران امیدوارند که پرونده‌های باقی‌مانده بایننس مثل پرونده آن با کمیسیون بورس آمریکا زودتر حل و فصل شود. از لحاظ فاندامنتال هم شرایط BNB خوب به نظر می‌رسد؛ زیرا شاخص‌هایی مثل حجم معاملات صرافی‌های غیرمتمرکز آن رشد کرده و تعداد آدرس‌های جدید این شبکه هم همچنان صعودی است.

تعداد آدرس‌های جدید BNB
تعداد آدرس‌های جدید BNB

قیمت BNB مدت‌ها است که در محدوده ۴۶۰ تا ۶۱۴ دلار در نوسان است. در حرکت صعودی اخیر بازار BNB توانست از این محدوده عبور کند؛ منتهی در حال حاضر در تلاش است که بالای سطح ۶۱۴ دلار تثبیت شود و دوباره مثل اوایل سال به سطح ۷۰۰ دلار نزدیک گردد. اگه کندل روزانه BNB بالای سطح ۶۱۴ دلار بسته شود، می‌شود به رشد آن امیدوار بود اما هنوز این اتفاق نیفتاده است.

با این حال شاخص RSI این ارز دیجیتال هم در محدوده خنثی قرار دارد و به نظر می‌رسد که هولدرهای آن هم هنوز از آینده این ارز دیجیتال مطمئن نیستند.

نمودار روزانه قیمت BNB
نمودار روزانه قیمت BNB

۲. فچ ای‌آی (FET/USDT)

جدا از میم کوین‌ها این روزها محبوبیت توکن‌های هوش مصنوعی به شدت رشد کرده و برای همین بهتر است که یک توکن هوش مصنوعی در واچ لیست معامله‌گران باشد.

در مقایسه با بقیه توکن‌های هوش مصنوعی قیمت فچ ای‌آی هفته قبل رشد زیادی نداشته‌ است. این ارز دیجیتال در حال حاضر هم در تلاش است که بالای محدوده ۱.۲ دلار تثبیت شود. فچ ای‌آی در محدوده ۱ تا تا ۱.۲ دلار فشار خرید خیلی خوبی دارد و ممکن است به لطف این فشار خرید رشد کند.

به نظر می‌رسد یک کانال صعودی هم در روند صعودی آن به وجود آمده است. حال باید ببینیم که حمایت این کانال دوباره به رشد قیمت آن کمک می‌کند یا خیر. در این صورت احتمالاً تارگت بعدی FET خط میانی این کانال در اطراف محدوده ۱.۴ دلار است.

نمودار روزانه قیمت فچ ای‌آی
نمودار روزانه قیمت فچ ای‌آی

۳. اینجکتیو (INJ/USDT)

توسعه‌ دهندگان اینجکتیو اخیراً به شدت روی توسعه شبکه و اکوسیستم آن کار می‌کنند. آن‌ها در روز قبل هم از کیت توسعه جدید این ارز دیجیتال رونمایی کردند. تعداد تراکنش‌های نهنگ‌های اینجکتیو هم اخیراً رشد کرده و به نظر می‌رسد که توجه سرمایه‌گذارهای بزرگ را به خودش جلب کرده است.

تراکنش‌های بزرگ اینجکتیو

از لحاظ تکنیکال هم اینجکتیو در تلاش است که بالای محدوده ۲۴ دلار بماند و به لطف آن بتواند خود را به سطح ۲۸ دلار برساند. RSI این ارز دیجیتال هم در سطح خنثی قرار دارد. منتهی اینکه روند بازار به چه شکلی باشد و مخصوصاً اینکه چه اتفاقات سیاسی در هفته‌های آینده رخ دهد، هم روی قیمت اینجکتیو و هم رو بقیه آلت کوین‌ها تاثیر می‌گذارد.

نمودار قیمت اینجکتیو
نمودار قیمت اینجکتیو

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *