رمزارزها

ارزان‌ترین شبکه انتقال تتر کدام است؟ بلاکچین‌های ارزان برای انتقال USDT

همان‌طور که در زمان انتقال پول باید کارمزد بانکی پرداخت کنید، در زمان انتقال ارز‌های دیجیتال نیز هزینه‌ای باید پرداخت شود که کارمزد شبکه یا کارمزد انتقال نام دارد. باتوجه‌به تفاوت کارمزد و سرعت تراکنش در هر شبکه بلاک‌چینی، آشنایی با انواع مختلف شبکه‌ها در زمان انتقال تتر، به‌عنوان پرکاربردترین استیبل کوین، ضروری است.

به همین دلیل، در ادامه این مطلب به معرفی و بررسی برخی از بهترین و ارزان‌ترین شبکه‌های انتقال تتر می‌پردازیم تا بتوانید در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید.

نقش شبکه‌های بلاک‌چین در هزینه انتقال تتر

تتر به دلیل ثبات ارزش، سرعت انتقال، کاربرد گسترده در معاملات و دسترسی آسان جایگاه ویژه‌ای در میان کاربران ارز‌های دیجیتال پیدا کرده است. این ویژگی‌ها باعث شده است تا امروزه تتر انتخاب اول بسیاری از معامله‌گران، سرمایه‌گذاران و حتی کاربران عادی برای انتقال یا ذخیره ارزش در دنیای رمزارز‌ها باشد.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

محبوبیت تتر همچنین باعث شده است تا این ارز دیجیتال بر بستر شبکه‌های بلاک‌چینی مختلفی پشتیبانی شود. درحالی‌که در ابتدا تتر تنها در شبکه بیت کوین فعالیت داشت، امروزه انتقال آن بر بستر شبکه‌های مختلفی مانند اتریوم، ترون، پالیگان و سولانا امکان‌پذیر است.

کارمزد تتر

زمانی که شما تتر را در صرافی نوبیتکس خریداری می‌کنید، دارایی در اولین مرحله به کیف پول امن شما در صرافی منتقل می‌شود. در این مرحله، تتر شما هنوز به هیچ شبکه خاصی وابسته نیست؛ اما زمانی که بخواهید آن را به کیف پول یا پلتفرمی دیگر منتقل کنید، لازم است که شبکه انتقال مورد نظر خود را انتخاب کنید. این انتخاب مستقیماً بر سرعت و هزینه انتقال شما تأثیرگذار خواهد بود و به همین دلیل ضروری است که ویژگی‌ها و تفاوت‌های هر شبکه را بدانید.

هر شبکه بلاک‌چینی، تفاوت‌هایی در سرعت، پلتفرم‌های پشتیبانی شده، امنیت و مهم‌تر از همه کارمزد انتقال دارند. به‌عنوان‌مثال، درحالی‌که کارمزد انتقال در شبکه اتریوم معمولاً بیشتر از دیگر شبکه‌ها است، اما امن‌ترین شبکه به شمار می‌رود و در فضای امور مالی غیرمتمرکز یا دیفای (DeFi) بیشترین پشتیبانی را می‌شود.

بنابراین، انتخاب بهترین شبکه برای نگهداری و انتقال تتر، بستگی به هدف شما دارد. در این مقاله، تمرکز ما بر کاهش هزینه‌ها و معرفی ارزان‌ترین شبکه‌های انتقال تتر است و مقرون‌به‌صرفه‌ترین گزینه‌ها را بررسی می‌کنیم.

بهترین شبکه‌ها برای نگهداری و انتقال تتر

هم اکنون استیبل‌کوین تتر بر بستر بیش از 10 شبکه بلاک‌چینی پشتیبانی می‌شود که از مهم‌ترین و بهترین آن‌ها می‌توانیم به ترون (Tron)، پالیگان (Polygon) اتریوم (Ethereum)، ترون (Tron)، آلگورند (Algorand)، سولانا (Solana)، پولکادات (Polkadot)، بی ان بی اسمارت‌چین (BNB Smart Chain) و تزوس (Tezos) اشاره کنیم.

در ادامه اخرین وضیعت نرخ کارمزد تتر در شبکه‌های مختلف آمده است. برای چک کردن نرخ به روز و لحظه‌ای کارمزد تتر در هر شبکه می‌توانید به وب سایت gasfeesnow.com مراجعه کنید.

کارمزد تتر روی شبکه های مختلف
نرخ دلاری کارمزد انتقال تتر در هر بلاکچین.

لازم به ذکر است که اکثر این شبکه‌های انتقال در صرافی نوبیتکس نیز پشتیبانی می‌شوند و شما می‌توانید در زمان انتقال تتر خود به طیف وسیعی از شبکه‌های بلاک‌چینی دسترسی داشته باشید تا دارایی خود را به هر آدرسی که می‌خواهید منتقل کنید. فقط در نظر داشته باشید که با توجه به هزینه‌های نگهداری و جابه‌جایی رمزارز کاربران در صرافی، کارمزد برداشت تتر در نوبیتکس ممکن است کمی از نرخ لحظه‌ای هر شبکه بیشتر باشد. برای اطلاع از کارمزد فعلی برداشت تتر در نوبیتکس روی هر شبکه به صفحه کارمزدها مراجعه کنید.

جدول زیر نیز یک مقایسه کلی از ویژگی‌های هر شبکه برای انتقال تتر ارائه می‌کند.

شبکه انتقالویژگی
اتریوم (ERC20)پشتیبانی گسترده در حوزه دیفای، کارمزد زیاد
ترون (TRC20)کارمزد نسبتاً پایین (پایین‌تر از اتریوم)، سرعت بالا و پشتیبانی گسترده در صرافی‌ها
بی ان بی اسمارت‌چین (BEP20)کارمزد بسیار پایین و سرعت بالا
پالیگان (Polygon)شبکه لایه دوم اتریوم با کارمزد بسیار پایین
سولانا (Solana)سرعت بالا و کارمزد بسیار پایین

ترون (TRC20)

کارمزد تتر ترون

امروزه در میان شبکه‌های مختلف بلاک چینی، ترون به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها برای انتقال تتر شناخته می‌شود و بیشترین تتر‌های در گردش در شبکه ترون قرار دارند. یکی از دلایل اصلی محبوبیت TRC20، سرعت بالای انجام تراکنش‌ها و کارمزد تقریباً صفر آن است. به همین دلیل، برای انتقال تتر میان صرافی و کیف پول‌های دیجیتال، اغلب TRC20 انتخاب اول کاربران است.

همچنین دسترسی به توکن ترون برای پرداخت کارمزد‌ها نیز آسان است و کاربران به‌راحتی می‌توانند حتی مقادیر ناچیز این توکن را نیز از صرافی‌ها خریداری کرده و در کیف پول خود برای پرداخت کارمزد‌های انتقال تتر نگهداری کنند. لازم به ذکر است که توکن ترون عملکرد قیمتی خوبی نیز داشته است. این رمزارز طی سال‌های گذشته در مسیری صعودی حرکت کرده و در اواخر سال 2024 موفق به ثبت اوج قیمتی جدیدی نیز شد.

شبکه ترون همچنین با بهره‌گیری از الگوریتم اثبات سهام نمایندگی شده (DpoS)، موفق شده است تا ظرفیت بالایی برای پردازش تراکنش‌ها در ثانیه فراهم کند. این ویژگی باعث می‌شود تا در زمان‌هایی ازدحام زیادی در شبکه وجود دارد، TRC20 همچنان عملکرد پایداری داشته باشد و تراکنش‌ها را به‌سرعت پردازش کند. همچنین TRC20 ثابت کرده است که در اکثر موارد بدون تأخیر انتقال ارز‌های دیجیتال را انجام می‌دهد و ریسک گیرکردن یا تأخیر در انتقال بسیار پایین است.

دسترسی و استفاده از کیف پول‌های مبتنی بر ترون نیز بسیار ساده است و با وجود ابزار‌هایی مانند ترون اسکن (TronScan)، این شبکه همواره یکی از بهترین و ارزان‌ترین گزینه‌ها برای انتقال تتر محسوب می‌شود.

بی ان بی اسمارت‌چین (BEP20)

کارمزد بی ان بی چین

یکی دیگر از گزینه‌های محبوب برای انتقال ارزان تتر و دیگر ارز‌های دیجیتال، شبکه بی ان بی اسمارت‌چین به شمار می‌رود. این شبکه توسط صرافی بزرگ بایننس توسعه‌یافته و به‌عنوان نسخه‌ای سریع‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تر از اتریوم طراحی شده است. BEP20 از استانداردی مشابه ERC20 بهره می‌برد اما روی بلاک‌چین بی ان بی اسمارت‌چین اجرا می‌شود و با کارمزد‌های بسیار پایین‌تر و سرعت تراکنش بالاتر توانسته است تا توجه کاربران زیادی را به خود جلب کند.

باتوجه‌به جایگاه صرافی بایننس در بازار ارز‌های دیجیتال، امروزه بسیاری از کیف پول‌ها و صرافی‌ها از تتر BEP20 پشتیبانی می‌کنند که باعث می‌شود تا این شبکه پرکاربرد و در دسترس باشد. همچنین کارمزد‌های انتقال این شبکه با توکن بایننس کوین (BNB) انجام می‌شود. این توکن همانند ترون از محبوبیت زیادی در بازار ارز‌های دیجیتال برخوردار است که خریدوفروش آن را به‌راحتی و حتی در مقادیر کم امکان‌پذیر می‌کند.

بی ان بی اسمارت‌چین از پروتکل گواه اعتبار سهام (PoSA) استفاده می‌کند که باعث کاهش زمان پردازش تراکنش و افزایش توان عملیاتی این شبکه شده است. این ویژگی، BEP20 را به گزینه‌ای مناسب برای کاربران روزمره و حتی توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز تبدیل کرده است؛ زیرا حتی در زمان‌هایی که شبکه شلوغ است، سرعت تأیید تراکنش‌ها در BEP20 بالا باقی می‌ماند و انتقال‌ها بدون معطلی انجام می‌شوند.

لازم به ذکر است درحالی‌که این شبکه وابسته به صرافی بایننس است، اما در زمان استفاده از آن نیازی به نگرانی پیرامون تحریم‌ها ندارید و کاربران ایرانی نیز می‌توانند از شبکه بلاک‌چینی بایننس برای انتقال تتر استفاده کنند.

پالیگان (Polygon)

کارمزد تتر پالیگان

شبکه پالیگان که در گذشته متیک نتورک نام داشت، یکی دیگر از گزینه‌های مناسب برای انتقال تتر است.

این شبکه به‌عنوان راه‌حل مقیاس‌پذیری لایه دوم برای اتریوم توسعه‌یافته و هدف اصلی آن کاهش کارمزد‌ها و افزایش سرعت تراکنش‌ها در محیطی سازگار با ماشین مجازی اتریوم (EVM) است؛ بنابراین، به کمک پالیگان می‌توانید به اکوسیستم اتریوم با سرعت بیشتر و کارمزد‌های کمتر دسترسی داشته باشید.

پالیگان از مکانیزم اجماع ترکیبی استفاده می‌کند که شامل اثبات سهام و لایه‌های امنیتی اضافی است، به همین دلیل علاوه بر سرعت بالا پالیگان از امنیت بسیار بالایی نیز برخوردار است. همچنین به‌خاطر سازگاری کامل با قرارداد‌های هوشمند اتریوم، بسیاری از صرافی‌ها و کیف پول‌ها از تتر شبکه پالیگان پشتیبانی می‌کنند.

لازم به ذکر است که در شبکه پالیگان، کارمزد تراکنش‌ها با توکن MATIC پرداخت می‌شود که معمولاً میزان این کارمزد بسیار ناچیز است.

سولانا (Solana)

کارمزد سولانا

شبکه سولانا، یکی از رقبای اصلی و قدرتمند شبکه اتریوم به شمار می‌رود که از آن می‌توانید برای انتقال تتر نیز استفاده کنید. این شبکه زیرساخت اختصاصی خود را دارد که از الگوریتم ترکیبی اثبات تاریخ (PoH) و اثبات سهام (PoS) بهره می‌برد. این مکانیزم باعث شده است تا سولانا بتواند هزاران تراکنش را در ثانیه و با کارمزدی ناچیز پردازش کند.

تتر در شبکه سولانا به‌عنوان یک توکن بومی با نماد USDT عرضه شده و انتقال آن بسیار سریع و ارزان است. پرداخت کارمزد‌ها نیز با توکن SOL انجام می‌شود که مقدار بسیار کمی از آن برای انجام تراکنش‌ها کافی است.

این ویژگی‌ها سولانا را به شبکه محبوبی برای پردازش تراکنش‌ها تبدیل کرده است که چالش‌های خود را نیز برای این شبکه به همراه داشته است. به دلیل ازدحام و حجم بالای تراکنش‌ها، سولانا در گذشته بار‌ها با قطعی‌های مختلفی مواجه شده است. بااین‌حال، لازم به ذکر است که طی چند سال اخیر بهبود‌های قابل‌توجهی روی این شبکه اعمال شده است تا از تکرار این قطعی‌ها جلوگیری شود.

این شبکه اخیراً محبوب توسعه‌دهندگان نیز بوده است و به‌عنوان رقیبی برای اتریوم، میزبانی بسیاری از پلتفرم‌ها و توکن‌های محبوب جدید بازار بوده است. با رشد ادامه‌دار اکوسیستم سولانا، این شبکه برای انتقال تتر نیز انتخاب مناسبی به شمار می‌رود و آمار‌ها نشان می‌دهند که پس از ترون و اتریوم، بیشترین میزان توکن‌های تتر در این شبکه گردش دارند.

اتریوم (ERC20)

کارمزد تتر اتریوم erc20

درحالی‌که اتریوم ارزان‌ترین روش برای انتقال تتر نیست، اما همچنان یکی از محبوب‌ترین شبکه‌ها برای ذخیره و انتقال استیبل‌کوین تتر باقی‌مانده است.

این محبوبیت تا حد زیادی تحت‌تأثیر زیرساخت قدرتمند، امنیت بالا و اکوسیستم گسترده‌ای است که طی سالیان گذشته در شبکه اتریوم شکل‌گرفته است. امروزه تقریباً تمامی صرافی‌های معتبر، کیف پول‌ها و پلتفرم‌های غیرمتمرکز از تتر مبتنی بر استاندارد ERC20 پشتیبانی می‌کنند. این موضوع باعث می‌شود تا کاربران هنگام انتقال تتر بر بستر شبکه اتریوم، اطمینان بیشتری نسبت به سازگاری آدرس‌ها، امنیت تراکنش‌ها و دردسترس‌بودن ابزار‌های مختلف داشته باشند.

از سوی دیگر، بسیاری از پروژه‌های مالی غیرمتمرکز (DeFi) و اپلیکیشن‌های مبتنی بر قرارداد‌های هوشمند در بستر اتریوم فعال هستند و از تتر برای وام‌دهی، ییلد فارمینگ یا معامله استفاده می‌کنند. در نتیجه، کاربرانی که از این خدمات بهره می‌برند مجبور هستند تا حتی با پرداخت کارمزد‌های بیشتر، از تتر ERC20 استفاده کنند.

شبکه اتریوم در برابر ازدحام شبکه و حملات نیز بسیار مقاوم است و برخلاف شبکه‌هایی مانند سولانا، در اوج شلوغی نیز عملکرد بسیار خوبی از خود نشان می‌دهد. همچنین تیم توسعه اتریوم بسیار فعال هستند و به طور مداوم ارتقا و به‌روزرسانی‌های جدیدی را برای این شبکه معرفی می‌کنند که می‌تواند به مقیاس‌پذیری بهتر این شبکه، کاهش کارمزد و افزایش سرعت در بلندمدت منجر شود.

نکات مهم در زمان انتقال تتر

در بازار ارز‌های دیجیتال، تراکنش‌ها غیرقابل‌برگشت هستند و پس از انتقال دارایی، امکان بازگرداندن آن وجود ندارد؛ بنابراین، ضروری است که هنگام انتقال تتر به نکات مهم و جزئیات حساس این فرایند توجه داشته باشید.

اطمینان از صحت آدرس و انتخاب درست شبکه انتقال، یکی از مهم‌ترین گام‌ها در انتقال ارز‌های دیجیتال به شمار می‌رود. باتوجه‌به اینکه آدرس کیف پول‌های بلاک‌چینی طولانی هستند، توصیه می‌شود که به‌جای تایپ آدرس را کپی کنید و سپس چندین بار آدرس را به‌دقت بررسی کنید تا مطمئن شوید که به‌صورت کامل و صحیح کپی انجام شده است. دراین‌بین همچنین پیشنهاد می‌شود تا آی دی تراکنش یا TxID را نیز ذخیره داشته باشید تا بتوانید به کمک ابزار‌های تحلیلی بلاک‌چینی وضعیت تراکنش خود را پیگیری کنید.

علاوه‌برآن، مهم است که در زمان انتخاب شبکه به آدرس مقصد و شبکه مبدأ توجه داشته باشید و شبکه انتقال را صرفاً بر اساس نام یا کارمزد آن انتخاب نکنید. زیرا در صورت انتخاب شبکه انتقال اشتباه، دارایی‌های شما ممکن است به آدرسی منتقل شود که از آن پشتیبانی نمی‌کند و ازدست‌رفتن یا شروع یک روند بسیار پیچیده و زمان بر بازیابی سرمایه را به دنبال دارد.

کارمزد تتر

در نهایت لازم به ذکر است که برخلاف بسیاری از رمزارز‌های بازار که ماهیتی غیرمتمرکز دارند، تتر یک ارز دیجیتال متمرکز است که توسط شرکت آمریکایی تتر کنترل می‌شود. ماهیت متمرکز بدان معناست که شرکت تتر این قدرت را دارد تا هر زمان که بخواهد، هر میزان تتر را در هر کیف پول و آدرس بلاک‌چینی فریز و غیرقابل‌استفاده کند.

اگرچه کنترل متمرکز تتر باعث شده است تا این استیبل‌کوین حتی در زمان‌های بحرانی ارزش یک‌دلاری خود را حفظ کند، اما این ویژگی همچنین باعث می‌شود تا شرکت تتر موظف به رعایت قوانین آمریکا و اجرای تحریم‌ها باشد.

درحالی‌که تا به امروز شرکت تتر به دلیل تحریم‌ها دارایی‌های کاربران ایرانی را فریز نکرده است، اما بهتر است که در زمان استفاده از این استیبل‌کوین به برخی از نکات مهم امنیتی توجه داشته باشید تا در هیچ زمان خطری سرمایه شما را تهدید نکند.

یکی از مهم‌ترین نکات، عدم انتقال تتر به‌صورت مستقیم از سمت صرافی‌های ایرانی به صرافی‌ها و پلتفرم‌های متمرکز خارجی است. به‌طورکلی ردیابی ارز‌های دیجیتال دشوار است، اما این اقدام باعث می‌شود تا مبدأ ایرانی انتقال تتر مشخص شود و پلتفرم خارجی حساب شما را محدود کند.

همچنین توصیه می‌شود که از صرافی‌ها و پلتفرم‌های متمرکز خارجی تتر را به‌صورت مستقیم به کیف پول و صرافی‌های ایرانی منتقل نکنید. در این زمان‌ها، می‌توانید از کیف پول‌های غیرحضانتی مانند تراست ولت به‌عنوان واسطه استفاده کنید تا اطمینان حاصل کنید که دارایی‌های شما به‌سرعت و بدون مشکل جابه‌جا می‌شوند.

آشنایی با تتر و دلیل محبوبیت آن

تتر، بزرگ‌ترین استیبل‌کوین بازار ارز‌های دیجیتال است که با نماد USDT شناخته می‌شود. استیبل‌کوین‌ها، ارز‌های دیجیتالی هستند که ارزش آن‌ها به یک دارایی مانند دلار آمریکا یا طلا وابسته است. در میان استیبل‌کوین‌های متنوع بازار، محبوب‌ترین نوع استیبل‌کوین‌های دلاری هستند که همواره قیمتی برابر با 1 دلار آمریکا دارند.

تتر نیز از جمله این استیبل‌کوین‌ها است که از زمان عرضه در سال 2014 تا به امروز موفق شده است تا به یکی از بزرگ‌ترین رمزارز‌های بازار تبدیل شود.

یکی از دلایل اصلی این محبوبیت ادامه‌دار، نظارت شرکت Tether و موفقیت آن در حفظ قیمت 1 دلاری USDT است. درحالی‌که طی سالیان گذشته و در نتیجه نوسانات شدید قیمتی برخی از استیبل‌کوین‌های بازار برابری ارزش خود با دلار آمریکا را از دست دادند، تتر حتی در اوج بحران‌ها نیز ارزش خود را حفظ کرده است که آن را به انتخاب مطمئنی برای معامله گران و سرمایه‌گذاران بازار تبدیل می‌کند.

ارزان ترین شبکه انتقال تتر

باتوجه‌به اینکه تتر ارزشی برابر با دلار آمریکا دارد، از تتر می‌توان برای انتقال راحت دلار و سرمایه بر بستر بلاک‌چین و بدون نیاز به نگرانی نسبت به نوسانات شدید قیمتی ارز‌های دیجیتال استفاده کرد. طی سالیان گذشته، تتر در ایران نیز از محبوبیت زیادی برخوردار شده است و بسیاری از کاربران برای تبدیل ریال به دلار و انتقال پول از تتر استفاده می‌کنند.

باتوجه‌به اینکه تتر نیز مانند سایر ارز‌های دیجیتال از فناوری بلاک‌چین استفاده می‌کند، برای انتقال آن باید کارمزد شبکه را پرداخت کنید؛ بنابراین در زمان معامله و انتقال تتر، آشنایی با انواع شبکه‌های بلاک‌چینی پشتیبانی‌کننده این استیبل‌کوین به شما کمک می‌کند تا همواره از سریع‌ترین و ارزان‌ترین گزینه استفاده کنید.

جمع‌بندی

باتوجه‌به محبوبیت جهانی تتر، امروزه این استیبل‌کوین بر بستر شبکه‌های بلاک‌چینی مختلفی پشتیبانی می‌شود که به شما این امکان را می‌دهد تا بر اساس نیاز‌های خود بهترین گزینه را برای انتقال سرمایه انتخاب کنید. اگر هدف شما کاهش هزینه‌ها است، شبکه‌های ترون و بی ان بی اسمارت‌چین برخی از بهترین گزینه‌ها به شمار ‌می‌روند که در صرافی نوبیتکس نیز پشتیبانی می‌شوند.

همچنین لازم به ذکر است که امروزه انتقال توکن از یک شبکه به شبکه دیگر به‌راحتی قابل‌انجام است و در هر زمان می‌توانید به کمک سرویس‌های بریج (Bridge) تتر‌های خود را با پرداخت هزینه کارمزد بین شبکه‌ها جابه‌جا کنید.

سؤالات متداول

ارزان‌ترین شبکه برای انتقال تتر کدام است؟

شبکه بی ان بی اسمارت‌چین معمولاً کمترین کارمزد را برای انتقال تتر دارد.

تتر در چند شبکه بلاک‌چینی پشتیبانی می‌شود؟

هم اکنون استیبل‌کوین تتر بر بستر بیش از 10 شبکه بلاک‌چینی از جمله ترون، پالیگان، اتریوم، اومنی، ترون، آلگوراند، سولانا، پولکادات، بایننس اسمارت چین، آربیتروم و تزوس پشتیبانی می‌شود.

آیا انتقال تتر از یک شبکه به شبکه دیگر ممکن است؟

بله این فرایند به کمک سرویس‌های بریج یا استفاده از صرافی قابل‌انجام است. 

شروع معامله‌گری در نوبیتکس

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

حامد توانای آزاد

بیش از ۷ ساله که معاملات ارزهای دیجیتال رو انجام می‌دم و تو این مدت مجذوب فناوری بلاک‌چین و دنیای این دارایی‌های نوین شدم. دوست دارم که دانش و تجربیاتم از بازار نوین ارز‌های دیجیتال رو با دیگران به اشتراک بذارم و به علاقه‌مندان برای درک بهتر فناوری انقلابی بلاک چین کمک کنم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *