اخباراخبار آلت‌کوین‌ها

سقوط آزاد آلت کوین‌ها: در ۳ ماه قبل فقط ۳ ارز دیجیتال بهتر از بیت کوین بودند!

پس از بیش از دو ماه ضعف بیت کوین مجدداً سبطه خود بر بازار را به اثبات رساند. شاخص دامیننس بیت کوین از مرز ۶۰ عبور کرده که بالاترین سطح از اواسط سال ۲۰۲۱ محسوب می‌شود.

خلاصه تحلیل

  • دامیننس بیت کوین رشد کرده است.
  • اکثر آلت کوین‌ها به شدت سقوط کرده‌اند.

به گزارش بی‌این‌کریپتو، اکثر آلت کوین‌ها سقوط کرده‌اند و کمتر از ۵ درصد از ۵۵ توکن برتر عملکردی بهتر از بیت کوین داشته‌اند. با ادامه یافتن این وضعیت یک حس واضح ریسک‌گریزی در سراسر بازار در حال گسترش است و قاطعانه بازار کریپتو را در یک فصل جدید بیت‌کوین قرار می‌دهد.

معامله سریع و آسان در نوبیتکس خرید بیت‌کوین

بیت کوین موقعیت خود را تثبیت می‌کند

بر اساس داده‌های Alphractal، تنها ۳ از ۵۵ آلت کوین اصلی طی ۶۰ روز گذشته عملکردی بهتر از بیت کوین (BTC) داشته‌اند. در حالی که بقیه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد از ارزش خود را از دست داده‌اند. بازار آلت کوین‌ها عمیقاً در منطقه قرمز باقی مانده ،و شاخص آلت سیزن (Altcoin Season Index) در حال حاضر حدود ۲۵-۲۹ است.

عملکرد بیت کوین و آلت کوین‌ها
عملکرد بیت کوین و آلت کوین‌ها

نمودار دامیننس بیت‌کوین (BTC.D) به ۶۰.۷۴ درصد رسید که نسبت به ۵۹ درصد در پایان تابستان افزایش یافته و بالاترین سطح در طول بیش از دو سال را نشان می‌دهد. این امر نشان‌دهنده چرخش سرمایه از دارایی‌های پرخطر به بیت کوین است. تحلیلگرانی مانند بنجامین کوئن، پیش‌بینی می‌کنند که در صورت ادامه روند صعودی بیت کوین آلت کوین‌ها ممکن است در هفته‌های آتی ۳۰ درصد دیگر کاهش یابند.

ثبت نام سریع در نوبیتکس
دامیننس بیت کوین
دامیننس بیت کوین

فشار فروش بازار آلت کوین‌ها از روزهای قبل تشدید شد و چندین تحلیلگر اشاره کردند که ساختار صعودی‌اش تضعیف شده‌ است. اگر این فروش ادامه یابد، آلت کوین‌ها ممکن است وارد فاز نزولی عمیق‌تری شوند.

با این حال، برخی از معامله‌گران نسبت به ساختار بازار در سه تا شش ماه آینده خوشبین هستند. بیت کوین همچنان بالاتر از میانگین متحرک نمایی ۵۰ هفته‌ای خود قرار دارد،. کاهش احتمالی نرخ بهره فدرال رزرو در ماه بعد معامله‌گران را دلگرم کرده است. به گفته یک معامله‌گر، آلت کوین‌ها نیز در نهایت از بیت کوین پیروی خواهند کرد تا زمانی که روند صعودی بیت کوین حفظ شود. این کاربر تاکید کرده است:

ترس را نادیده بگیرید، ساختار را دنبال کنید.

در این مرحله، ممکن است شاهد یک چرخش نقدینگی آشنا باشیم، با خروج سرمایه از آلت کوین‌ها برای تقویت سلطه بیت کوین. تا زمانی که بیت کوین در تایم‌فریم هفتگی قوی بماند و سرمایه نهادی به بازار وارد شود، آلت کوین‌ها بعید است به طور مستقل رشد قابل توجهی داشته باشند. این محیط به نفع یک استراتژی دفاعی است که بیت کوین و استیبل کوین‌ها را بر دارایی‌های سوداگرانه ترجیح می‌دهد.

نشانه‌های صعودی ممکن است ظاهر شوند اما نه برای همه!

علی‌رغم چشم‌انداز نزولی کوتاه‌مدت برای آلت کوین‌ها، چندین تحلیلگر به امکان رشد آن‌ها اشاره می‌کنند. به گفته یک کاربر دیگر، نمودار Others/BTC کندل ماهانه خود را با یک فتیله بلند به سمت پایین بسته است. الگویی که در گذشته پیش از بازگشت‌های کوتاه‌مدت رخ داده است.

نمودار Others/BTC
نمودار Others/BTC

در حالی که بیت کوین فعلا قدرت بیشتری دارد، هرگونه مکث یا عقب‌نشینی در حرکت آن می‌تواند به آلت کوین‌ها اجازه دهد تا یک رالی جدید را آغاز کنند. این امر باعث می‌شود سرمایه سوداگرانه به توکن‌های با ارزش بازار کمتر بازگردد.

به طور خلاصه در حالی که یک رشد کوتاه‌مدت امکان‌پذیر است، تنها تعداد کمی از بخش‌های بازار به احتمال زیاد سود خواهند برد، به ویژه پروژه‌هایی با بنیاد قوی و کاربردهای ملموس، مانند توکن‌های مرتبط با دارایی‌های توکنیزه‌شده، DeFi یا هوش مصنوعی. بازار به شدت انتخابی می‌شود و فضای کمی برای آلت کوین‌های ترندهای ضعیف باقی می‌گذارد. بنابراین، اواخر سال ۲۰۲۵ ممکن است یک آلت سیزن بزرگ را به همراه نداشته باشد، بلکه یک مینی آلت سیزن انتخابی را به ارمغان بیاورد که بر اساس کیفیت و نه تبلیغات تعریف می‌شود.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌ها و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم و بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 10 =