تحلیل ارز‌های دیجیتالتحلیل تکنیکال

تحلیل ریپل امروز ۴ اسفند ۱۴۰۳

اگر ریپل به بالای میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه برسد، این ارز دیجیتال می‌تواند تا خط روند نزولی موجود در نمودار یک روزه‌اش رشد کند.

به گزارش کوین تلگراف، معامله‌گران در ۱۹ فوریه (۱ اسفند) قیمت ریپل را به بالای میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (موج قرمز رنگ، ۲.۷۲ دلار) رساندند. با این حال فروشندگان این ارز دیجیتال در ۲۰ فوریه (۲ اسفند) موفق شدند قیمت آن را دوباره کاهش دهند.

نمودار قیمت ریپل
نمودار قیمت ریپل

شیب میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (موج آبی رنگ، ۲.۶۴ دلار) کاهش یافته‌ و شاخص RSI آن در نزدیکی نقطه میانه خود قرار دارد .این امر نشان می‌دهد که ریپل ممکن است برای مدت بیشتری درون الگوی مثلث متقارن خود باقی بماند. اگر XRP به بالای میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه برسد، این ارز دیجیتال می‌تواند تا خط روند نزولی موجود در نمودار یک روزه‌اش رشد کند. برعکس بسته شدن کندل XRP در پایین میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه نشان می‌دهد که این ارز دیجیتال ممکن است تا خط حمایت الگوی خود کاهش یابد.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

همچنین بخوانید: ریپل چیست؟

حرکت اصلی ریپل احتمالاً با شکسته‌ شدن‌ سقف یا کف الگوی مثلث متقارن آن تکمیل می‌شود. عبور از مقاومت مذکور این ارز دیجیتال را به سطح ۳.۴۰ دلار خواهد رساند. با این حال سقوط به زیر حمایت آن XRP را تا محدوده ۱.۹۰ دلار کاهش می‌دهد.

شروع معامله‌گری در نوبیتکس

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *