کاهش شدید تعداد کاربران بازیهای تلگرامی؛ رویای نات کوین به پایان رسید؟
بازیهای تلگرامی مثل همستر کامبت سعی کردند راه نات کوین را ادامه بدهند اما کاهش شدید تعداد کاربران آنها نشان میدهد که این پروژهها، ممکن است در رسیدن به هدف خود شکست بخورند.
خلاصه خبر
بازی نات کوین و ایردراپ بزرگ آن در فصل بهار، سر و صدای زیادی ایجاد کرد. طولی هم نکشید که بازیهای زیادی مثل همستر کامبت، کتیزن، بلوم و پیکسل ورس راهاندازی شدند تا راه آن را ادامه بدهند.
این بازیها (مخصوصاً همستر کامبت) در ابتدا هم به موفقیت زیادی رسیدند. برای مثال همستر کامبت ادعا کرده است که تعداد کل کاربران آن به ۳۰۰ میلیون نفر میرسد. با این حال از چند هفته قبل تلگرام قابلیت جدیدی به رباتهای خود اضافه کرد تا نشان دهد تعداد کاربران ماهانه آنها چند نفر است.
حالا مشخص شده است که بسیاری از این بازیها کاربران خود را از دست دادهاند. برای مثال تعداد کاربران ماهانه بازی همستر کامبت از بیش از ۱۵۵ میلیون نفر به کمتر از ۹۰ میلیون نفر رسیده است. تعداد کاربران بازی پیکسل ورس هم از حدود ۲۳ میلیون نفر به ۱۵ میلیون نفر رسیده است. به نظر میرسد انتقاد شدید کاربران از ایردراپ پیکسل ورس در کاهش محبوبیت آن موثر بوده است. بازیهایی مثل کتیزن و بلوم و حتی خود نات کوین هم بخشی از کاربرانشان را از دست دادند.
در این میان فقط بازی داگز توانست تعداد کاربرانش را به اندازه ۲۵ درصد افزایش دهد. به نظر میرسد اخبار مربوط به ایردراپ این بازی و راهاندازی توکن آن، در این رشد موثر بوده است.
بسیاری از این پروژهها (از جمله تپ سواپ) در ماههای قبل به نقشه راهشان متعهد نبودند و راهاندازی توکنشان را به تاخیر انداختند. بسیاری از آنها هم تلاش کردند از طریق همکاری با پروژههای جدید و انتشار ویدیوهای یوتیوبی به درآمد برسند.
به نظر میرسد چنین مسائلی بازیکنان را خسته کرده است. بسیاری از این افراد به خاطر ساده بودن نات کوین به آن جذب شده بودند اما بازیهایی مثل همستر کامبت روز به روز پیچیدهتر میشوند و هیچ خبر جدیدی درباره ایردراپ خود منتشر نمیکنند.
آنچه که مشخص است، این است که اگر وضعیت بازیهای تلگرامی به همین صورت ادامه داشته باشد؛ آنها باید خود را برای کاهش بیشتر تعداد کاربرانشان آماده کنند.
پوشش اخبار و آموزشهای مرتبط با بازیهای تلگرامی در مجله نوبیتکس صرفاً با هدف اطلاعرسانی انجام میشود و بههیچوجه توصیهای برای مشارکت در این پلتفرمها نیست. مجله نوبیتکس هیچگونه مسئولیتی در رابطه با خطرات احتمالی تعامل با بازیهای تلگرامی ندارد.
راهی برای کسب درآمد آسان وجود ندارد. نات کوین ره عنوان اولین ، یک اتفاق و به نوعی پیام تبلیغاتی برای اغاز به کار این پروژه ها بود که تقریبا (اگر نگوبیم کاملا) از بین رفت. اگر قرار بر کار با موبایل و به عنوان مثال چند تپ ساده و آپگرید چند عدد کارت، کاربران را به پول برساند مطمئنا نظم مالی و ساختار های شغلی حال حاضر دنیا بهم میریزد. به نظر می. رسد آنچه که از کاربران این ایدراپ ها باقی مانده آنهایی هستند که به سختی و پیچیدگی این پروژه ها آشنا هستند و همچنین به عنوان یک شغل و منبع درآمد آسان به آنها نگاه نمیکنند.
اگر اون کسی که مالک تلگرام باشد وقصد سو استفاده از کاربرانش را داشته باشد طوری ضرر وزیان میکند که اصلأ قابل جبران نباشد برایش علاوه بر آن ابرویش میرود چون اوست که با مالک های ایردراپ ها پیمان بسته و تلگرام تیک آبی را داده است پس مقصر اصلی مالک تلگرام میباشد خلاص
بیشتر تقلب کردن حذف شدن
از 300میلیون به 80میلیون رسیده درسته چون اون 300میلیون کاربریا ربات بودن یا چند حساب داشتن. که این عادیه با بروز رسانی های تلگرام… خودم با دو حساب تپ سواپ بازی میکردم الان یک حساب دارم .
مردم ب تلگرام و تیک ابی و تبلیغات همستر اعتماد کردن ،مطمئن باشید مردم جهان میدونن ک از شون سو استفاده شده ،واز تلگرام متنفر،واز کاربران بیشتر ضررر میکنه ،واه مردم دامن گیرش میش که از کل جهان ابروش بره،برای همیشه ،