اخباراخبار بیت کوین

۱۵ سال پیش در چنین روزی ساتوشی ناکاموتو برای همیشه ناپدید شد

در ۱۲ دسامبر ۲۰۱۰، ساتوشی ناکاموتو، خالق ناشناس بیت کوین، برای آخرین بار در BitcoinTalk پستی درباره به‌روزرسانی‌های کد و آسیب‌پذیری‌های DoS منتشر کرد و پس از آن از فروم ناپدید شد.

خلاصه خبر

  • تا چند ماه بعد او با توسعه‌دهندگان اولیه بیت کوین از طریق ایمیل در تماس بود.
  • هم‌زمان، معرفی بیت کوین در کنفرانس فناوری CIA توسط گاوین اندرسن، احتمالاً یکی از دلایل اصلی کناره‌گیری کامل ساتوشی از زندگی عمومی بود.

در ۱۲ دسامبر ۲۰۱۰ (۲۱ آذر ۱۳۸۹)، ساتوشی ناکاموتو، خالق ناشناس بیت کوین، برای آخرین بار در فروم BitcoinTalk پستی منتشر کرد. او در این پست به بحث درباره آسیب‌پذیری‌های DoS و به‌روزرسانی‌های کد پرداخت و پس از آن به‌طور ناگهانی از فروم ناپدید شد.

معامله سریع و آسان در نوبیتکس خرید تتر

با وجود این، تا چند ماه بعد ساتوشی همچنان با توسعه‌دهندگان اولیه بیت کوین از طریق ایمیل در تماس بود و در آخرین پیام‌های خود از آن‌ها خواست تا او را به «چهره‌ای مرموز» تبدیل نکنند. او اعلام کرد که «به سراغ چیزهای دیگر رفته» و بیت کوین را در «دست‌های خوبی» گذاشته است.

همزمان با این رخداد، گاوین اندرسن، یکی از توسعه‌دهندگان اصلی بیت کوین، اعلام کرد که قصد دارد بیت کوین را در یک کنفرانس فناوری سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) معرفی کند. بسیاری از اعضای جامعه بیت کوین معتقدند همین اتفاق یکی از عوامل مهم کناره‌گیری کامل ساتوشی از زندگی عمومی بود.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

دلایل ناپدید شدن او تا حد زیادی به حفظ ناشناسی و امنیت شخصی مرتبط است. حضور بیت کوین در چنین محافل رسمی و دولتی می‌توانست توجه گسترده‌ای را به پروژه جلب کند و در عین حال خطراتی برای هویت و امنیت ساتوشی ایجاد نماید.

از زمان ناپدید شدن ساتوشی تاکنون، هویت واقعی او همچنان رازآلود باقی مانده است و جامعه کریپتو با تکیه بر اصول و کدهای ارائه‌شده توسط او، توسعه و گسترش بیت کوین را ادامه داده است. این رویداد تاریخی، نقطه عطفی در تاریخ ارزهای دیجیتال به شمار می‌آید و همواره به عنوان نماد ناشناس بودن و تمرکززدایی در جامعه کریپتو یاد می‌شود.

آخرین پست ساتوشی ناکاموتو
آخرین پست ساتوشی ناکاموتو

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌ها و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم و بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 2 =