اخبار ارز دیجیتالاخبار آلت‌کوین‌ها

یک معامله‌گر ۱۷۳ دلار را به ۲۲۴٬۰۰۰ دلار تبدیل کرد؛ خوش‌شانسی یا اطلاعات داخلی؟

بر اساس داده‌های آنچین، یک معامله‌گر توانست با سرمایه‌گذاری در یک میم کوین کم‌تر شناخته‌شده‌ که ماه‌ها پیش خریده بود؛ به سود زیادی برسد.

خلاصه خبر

  • تا حدود یک سال، این توکن حرکت خاصی نداشت.
  • با این حال، باید توجه داشت که بیشتر کاربران در میم کوین‌ها ضرر می‌کنند.

به گزارش بیت کوین سیستمی، این معامله‌گر با صبر قابل‌توجه خود توکنی به نام TROLL (مبتنی بر شبکه سولانا) را نگه داشت و سرمایه اولیه ۱۷۳ دلاری‌اش را به بیش از ۲۲۴٬۰۰۰ دلار رساند.

او این توکن را اواسط دسامبر (آذر ۱۴۰۳) خرید؛ زمانی که ارزش بازار TROLL تنها ۶٬۵۱۰ دلار بود. این توکن در مه ۲۰۲۴ (اردیبهشت ۱۴۰۳) از طریق پلتفرم Pump.fun (بر بستر سولانا) عرضه شد و برگرفته از میم معروف «Trollface» است که در سال ۲۰۰۸ توسط Carlos Ramirez خلق شد.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

تا حدود یک سال، این توکن حرکت خاصی نداشت و در ژانویه ۲۰۲۵ (دی ۱۴۰۳) به ارزش بازار ۱۰٬۵۰۰ دلاری رسید. علاوه بر این در آوریل (فروردین) تا اطراف محدوده ۴٬۵۵۰ دلار سقوط کرد. همه‌چیز در تاریخ ۲۰ آوریل (۳۱ فروردین) تغییر کرد (تاریخی که در فرهنگ میم‌ها شناخته‌شده است) و TROLL با رشد ۵۹٬۹۴۴ درصدی، به ارزش بازار ۲.۷ میلیون دلار رسید. این رقم سپس به ۲۷.۳۷ میلیون دلار هم رسید، اما در حال حاضر حدود ۱۶ میلیون دلار است.

این معامله‌گر در ماه دسامبر (آذر ۱۴۰۳) با پرداخت ۰.۸ سولانا، TROLL را خرید و تنها سه هفته بعد دارایی‌اش را به کیف پول جدیدی منتقل کرد. فروش این توکن‌ها از ۲۱ آوریل (۱ اردیبهشت) آغاز شد. طبق اطلاعات Solscan، این فرد تا کنون حدود ۱۰۳٬۹۰۰ دلار را در ۹۷ تراکنش نقد کرده و هنوز ۱۲۰٬۴۹۰ دلار توکن TROLL در اختیار دارد.

معامله‌گری که ۲۴۴٬۰۰۰ دلار سود کرد
معامله‌گری که ۲۴۴٬۰۰۰ دلار سود کرد

با این حال، باید توجه داشت که بیشتر کاربران در میم کوین‌ها ضرر می‌کنند؛ چراکه این دسته از رمزارزها بالاترین ریسک را در بازار کریپتو دارند و می‌توانند به ضررهای سنگین، از جمله از دست رفتن کل سرمایه منجر شوند.

سود و ضرر معامله‌گران در بازار میم کوین‌ها
سود و ضرر معامله‌گران در بازار میم کوین‌ها

شروع معامله‌گری در نوبیتکس

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *