خرید بیت کوین با 50 هزارتومان
اخبار اتریوماخبار ارزهای دیجیتال

شرکت توسعه‌دهنده متامسک از کمیسیون بورس آمریکا شکایت کرد

شرکت کانسنسیس (Consensys)، توسعه‌دهنده کیف پول متامسک، در ۲۵ آوریل (۶ اردیبهشت) از کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) به خاطر دخالت بیش از حد این نهاد برای تنظیم مقررات اتریوم شکایت کرد.

خلاصه خبر

  • شرکت کانسنسیس از کمیسیون بورس آمریکا شکایت کرده است.
  • کانسنسیس امیدوار است دادگاه تایید کند که اتریوم اوراق بهادار نیست.

به گزارش کریپتواسلیت، شرکت کانسنسیس در این دادخواست ادعا کرد که SEC قصد دارد از طریق اقدامات اجرایی علیه شرکت‌های مختلف، از جمله خود آن اتریوم را به طور غیرقانونی تحت مقررات خود درآورد و این اقدام غیرقانونی است.

کانسنسیس قصد دارد ثابت کند که SEC مجوز تنظیم مقررات اتریوم، رابط‌های کاربری نرم‌افزار تحت کنترل کاربر یا کل بلاک چین اتریوم را ندارد.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

شرکت مذکور می‌خواهد در دادگاه اعلام کند که اتریوم یک اوراق بهادار نیست و این شرکت با راه‌اندازی متامسک به عنوان یک کارگزار عمل نکرده و اوراق بهادار نمی‌فروشد. علاوه بر این کانسنسیس می‌خواهد در دادگاه اعلام کند که اقدامات قانونی یا تحقیقات بر اساس این مسائل، جزء اختیارات SEC نیست.

علاوه بر این، کانسنسیس می‌خواهد جلوی تحقیقات SEC درباره کیف پول متامسک و فروش ETH و همچنین اقدامات قانونی آتی را بگیرد. SEC با ارسال اخطار ولز (Wells Notice) و برگزاری کنفرانس تلفنی در ۱۰ آوریل (۲۲ فروردین)، کانسنسیس را از اقدامات قانونی و احتمالی خود آگاه کرده‌ بود. سرویش استیکینگ و سوآپ متامسک از جمله بخش‌هایی هستند که آژانس مذکور را نگران کرده است.

استدلال متامسک

این شکایت بر اساس سه استدلال مهم بنا شده‌ است. کانسنسیس در ابتدا ادعا کرد که SEC فقط می‌تواند اوراق بهادار را کنترل کند و قبلاً هم موافقت کرده که ETH یک اوراق بهادار نیست.

استدلال دوم کانسنسیس این است که SEC به اشتباه پلتفرم‌های غیرمالی را به عنوان برنامه‌های مالی طبقه‌بندی می‌کند. این شرکت تاکید کرد که ETH از برنامه‌های کاربردی روی اتریوم پشتیبانی می‌کند و بنابراین، کاربرد غیرمالی جداگانه‌ای از نقش خود به عنوان یک کالا دارد. این شرکت علاوه بر این اعلام کرد که SEC هیچ حقی برای قانون‌گذاری این فناوری ندارد.

در نهایت، کانسنسیس ادعا کرد که متامسک و سایر برنامه‌‌های شبیه به آن کارگزار اوراق بهادار نیستند و فقط امکان خرید، فروش و انتقال اتریوم را فراهم می‌کند. این پرونده در دادگاه منطقه‌ای ایالات متحده برای ناحیه شمالی تگزاس ثبت شده و SEC و گری گنسلر (Gary Gensler)، رییس آن، را به عنوان متهم معرفی کرده است.

پیامدهای شکایت کانسنسیس از SEC

اینکه آیا SEC اتریوم را یک اوراق بهادار تلقی می‌کند یا خیر، یکی از بزرگ‌ترین سوالات و چالش‌های بازار ارزهای دیجیتال محسوب می‌شود. این موضوع روی هر شرکت یا پروژه‌ای که با ETH سروکار دارد، تاثیر می‌گیرد.

نشریه فورچون (Fortune) یک ماه پیش اعلام کرد که SEC احضاریه‌ جدیدی را برای شرکت‌هایی که با بنیاد اتریوم همکاری داشته‌اند، صادر کرده است. به نظر می‌رسد خود بنیاد اتریوم نیز هم احضاریه آژانس مذکور را دریافت کرده است.

یونی سواپ، یکی از صرافی‌های غیرمتمرکز مبتنی بر اتریوم، در ۱۰ آوریل (۲۲ فروردین) اخطار ولز را SEC دریافت کرده بود. با این حال، مشخص نیست که اتهامات احتمالی SEC علیه یونی سواپ مستقیماً به ETH مرتبط باشد.

اینکه آیا SEC با ETH به عنوان یک اوراق بهادار رفتار کند یا خیر، می‌تواند بر تایید صندوق‌های قابل‌معامله در بورس اسپات اتریوم هم تاثیر بگذارد. SEC در ژانویه (دی ۱۴۰۲) ETFهای اسپات بیت کوین را تایید کرد و BTC را به عنوان یک کالا (نه اوراق بهادار) در نظر گرفت. گری گنسلر در آن زمان تاکید کرد که تصمیم SEC فقط برای بیت کوین اعمال می‌شود و روی بقیه دارایی‌های دیجیتال تاثیر نمی‌گذارد.

شروع معامله‌گری در نوبیتکس

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *