اخبار اتریوماخبار ارزهای دیجیتال

ارتقا دنکان روی کدام راهکارهای لایه ۲ تاثیر می‌گذارد؟

ارتقای دنکان (Dencun) در ۱۳ مارس (۲۳ اسفند) انجام می‌شود تا مقیاس‌پذیری، امنیت و تجربه کاربری شبکه اتریوم را بهبود ببخشد.

خلاصهٔ خبر

  • این ارتقا به بهبود توان عملیاتی اتریوم و راهکارهای لایه ۲ آن کمک می‌کند.
  • ارتقا مذکور احتمالاً در رشد قیمت آلت کوین‌های مبتنی بر راهکارهای لایه ۲ اتریوم هم موثر است.

به گزارش کوین گیپ، در ارتقا دنکان ۵ پروپوزال به اسم «EIP-4844» و «EIP-1153» و «EIP-4788» و «EIP-5656» و «EIP-6780» اجرا می‌شود که به ترتیب به بهبود مقیاس‌پذیری، کاهش هزینه ذخیره‌سازی آنچین، تنظیم دقیق عملکرد ماشین مجازی اتریوم (EVM) و افزایش امنیت آن کمک می‌کنند.

دنکان ویژگی پروتو دنک شاردینگ (Proto-Danksharding) را به اتریوم اضافه می‌کند و با ایجاد تراکنش جدیدی به اسم بلاب (Blobs) به بهبود توان عملیاتی این شبکه و راهکارهای لایه ۲ کمک می‌کند. مایکل دویچر (Miles Deutscher)، تحلیلگر مشهور بازار کریپتو باور دارد که این ارتقا روی ۶ راهکار لایه ۲ تاثیر مثبتی می‌گذارد:

ثبت نام سریع در نوبیتکس
  • پالیگان: پالیگان با استفاده از اثبات دانش صفر به دستاوردهای مهمی رسیده است و علاوه بر ارتقای دنکان، تغییر برند خود را هم در پیش دارد.
  • آربیتروم: آربیتروم از نظر ارزش کل سرمایه قفل‌شده (TVL) برترین راهکار لایه ۲ اتریوم محسوب می‌شود و از کاهش هزینه‌های ناشی از ارتقای دنکان تاثیر می‌گیرد.
  • آپتیمیزم: آپتیمیزم هم دومین راهکار لایه ۲ برتر اتریوم (از نظر TVL) محسوب می‌شود و با توجه به ۴ ایردراپ خود، کاربران زیادی دارد.
  • ۴. شبکه کوتی (COTI): شبکه کوتی از فناوری مدارهای آشفته (Garbled Circuits) استفاده می‌کند و با توجه به اینکه روی حفظ حریم خصوصی کاربرانش تمرکز کرده، می‌تواند در آینده به جایگاه مهمی دست یابد.
  • ۵. منتل (Mantle): منتل بعد از لیدو (Lido) و راکت پول (RocketPool) سومین پروتکل غیرمتمرکز استیکینگ اتریوم است و ایردراپ احتمالی آن توجه معامله‌گران را به خود جلب کرده است.
  • ۶. متیس (Metis): متیس نیز به زودی نسخه آلفای شبکه اصلی خود را راه‌اندازی می‌کند و با اجرای دنکان، توان عملیاتی آن افزایش می‌یابد. 

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *