اخبار آلت‌کوین‌هااخبار ارزهای دیجیتال

شبکه آپتیمیزم مکانیزم اثبات خطا را در شبکه آزمایشی خود راه‌اندازی کرد

اوپی لبز (OP Labs)، توسعه‌دهنده اصلی شبکه آپتیمیزم، مکانیزم اثبات خطا (Fault Proof) را پیش از راه‌اندازی در شبکه اصلی خود روی شبکه آزمایشیِ اوپی‌ سپولیا (OP Sepolia) راه‌اندازی کرده‌ است. با توجه به اینکه شبکه‌هایی مثل آربیتروم در حال حاضر از این مکانیزم استفاده می‌کنند، تلاش توسعه‌دهندگان آپتیمیزم اهمیت زیادی در تقویت امنیت و غیرمتمرکزسازی آن دارد.

خلاصه خبر

  • اوپی‌ لبز مکانیزم اثبات خطا را در شبکه آزمایشی اوپی‌ سپولیا راه‌اندازی کرد.
  • این مکانیزم اهمیت زیادی در افزایش امنیت شبکه آپتیمیزم دارد.

به گزارش دبلاک، اوپی لبز اعلام کرده است:

مکانیزم اثبات خطا به صورت منبع باز و کامل روی شبکه آزمایشی اوپی سپولیا فعال شد. این مکانیزم از اعتبارسنجیِ بدون نیاز به مجوز استفاده می‌کند و به هر فردی اجازه می‌دهد تا بدون قرار گرفتن در لیست انتظار در آن مشارکت کند.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

اثبات خطا به عنوان یک مکانیسم امنیتی برای شبکه‌های لایه ۲ اتریوم عمل می‌کند و به کاربران اجازه می‌دهد تا تراکنش‌های بالقوه تقلبی یا نادرست را به چالش بکشند. این قابلیت برای اطمینان از عدم دستکاری در پردازش تراکنش‌های برون‌زنجیره‌ای اهمیت زیادی دارد.

شبکه اصلی آپتیمیزم در حال حاضر فاقد اثبات خطا است و این موضوع نگرانی‌هایی را در رابطه با امنیت و تمرکز آن ایجاد کرده است. این بدان معنا است که کاربران در داخل شبکه آپتیمیزم، باید به تولیدکنندگان بلاک کاملاً اعتماد کنند. علاوه بر این، شبکه آپتیمیزم برای بکاپ‌گیری از یک شورای امنیت خاص استفاده می‌کند.

شبکه اصلی آپتیمیزم در حال حاضر از یک راهکار مقیاس‌پذیری به اسم رول‌آپ‌های آپتیمیستیک (Optimistic Rollups) استفاده می‌کند. این فناوری، تراکنش‌های اتریوم را در یک لایه ثانویه به صورت برون‌زنجیره‌ای جمع‌آوری کرده و امکان پردازش ارزان‌تر تراکنش‌ها و افزایش مقیاس‌پذیری اتریوم را فراهم می‌آورد.

اوپی لبز علاوه بر این بسته نرم‌افزاری به اسم «OP Stack» را راه‌اندازی‌ کرده‌ که به توسعه‌دهندگان مختلف اجازه می‌دهد تا شبکه‌های لایه ۲ خود را راه‌اندازی کنند. از این توسعه‌دهندگان برای مثال می‌توان به کوین بیس اشاره کرد که شبکه بیس (Base) را با استفاده از اوپی استک راه‌اندازی کرده است.

اکثر بلاک چین‌های مبتنی بر رول‌آپ‌های آپتیمیستیک هنوز شبکه‌های خود را به کمک مکانیزم اثبات خطا غیرمتمرکز نکرده‌اند. با این حال مهم‌ترین رقیب آپتیمیزم یعنی آربیتروم از این مکانیزم استفاده می‌کند.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *