اخبار ارزهای دیجیتالقانون‌گذاری

پاکستان چانگ‌پنگ ژائو را به‌عنوان مشاور شورای کریپتو خود منصوب کرد

شورای کریپتو پاکستان (PCC) در ماه مارس (اسفند ۱۴۰۳) برای نظارت بر پذیرش فناوری بلاک چین و دارایی‌های دیجیتال در کشور تاسیس شد.

خلاصه خبر

  • این انتصاب توسط وزارت دارایی پاکستان تایید شد و ژائو قرار است در زمینه تنظیم مقررات کریپتو، زیرساخت‌ها و راهبردهای توسعه به این نهاد مشاوره دهد.
  • پاکستان مدت‌هاست به‌عنوان یکی از کشورهای مستعد برای پذیرش رمزارزها شناخته می‌شود.

به گزارش کوین تلگراف، بر اساس گزارشات ۷ آوریل (۱۸ فروردین) چانگ‌پنگ ژائو لقب به CZ، مدیرعامل پیشین صرافی بایننس، به‌عنوان مشاور این شورای تازه‌تاسیس انتخاب شده است. این انتصاب توسط وزارت دارایی پاکستان تایید شد و ژائو قرار است در زمینه تنظیم مقررات کریپتو، زیرساخت‌ها و راهبردهای توسعه به این نهاد مشاوره دهد.

چانگ‌پنگ ژائو در حال امضای قرارداد همکاری با شورای رمزارز پاکستان
چانگ‌پنگ ژائو در حال امضای قرارداد همکاری با شورای رمزارز پاکستان

ژائو یکی از مشهورترین چهره‌های دنیای کریپتو است. او از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۳ (۱۳۹۶ تا ۱۴۰۲) مدیرعامل بایننس بود. با این حال در نوامبر ۲۰۲۳ (آبان ۱۴۰۲) و بعد از اینکه در آمریکا به نقض قوانین مبارزه با پول‌شویی اعتراف کرد و نهایتاً به چهار ماه زندان محکوم شد، از سِمت خود استعفا داد. برای پاکستان، این انتصاب می‌تواند فرصتی کلیدی برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی در صنعتی باشد که روزبه‌روز اهمیت راهبردی بیشتری پیدا می‌کند.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

در ماه مارس (اسفند ۱۴۰۳)، بلال بن‌ثاقب (Bilal bin Saqib)، مدیرعامل شورای کریپتوی پاکستان، اعلام کرد که کشورش در حال تدوین چارچوبی روشن برای تنظیم بازار دارایی‌های دیجیتال است. او در این رابطه تاکید کرد:

پاکستان دیگر نمی‌خواهد تماشاچی باشد. ما می‌خواهیم سرمایه‌گذاران جهانی را جذب کنیم، چراکه پاکستان یک بازار کم‌هزینه با رشد بالا و نیروی کار بومی فعال در حوزه وب ۳ دارد.

پاکستان مدت‌هاست به‌عنوان یکی از کشورهای مستعد برای پذیرش کریپتو شناخته می‌شود. جمعیت جوان، مهاجران فراوان در خارج از کشور و بازار پررونق غیررسمی برای تبادلات ارزی، دلایل اصلی این پتانسیل هستند.

در اواخر سال گذشته، ارزش حواله‌های رسمی ارسالی به پاکستان به‌طور چشم‌گیری افزایش یافت. کارشناسان معتقدند این جهش، نتیجه سرکوب گسترده بازار سیاه دلار در کشور بوده است. جان اشبورن (John Ashbourne)، اقتصاددان مؤسسه Fitch Solutions، در یک گفتگو در این باره گفت:

افزایش حواله‌های رسمی احتمالاً ناشی از این است که قبلاً این مبالغ از طریق بازار سیاه ارسال می‌شدند، اما حالا به کانال‌های رسمی منتقل شده‌اند.

پاکستان در شاخص جهانی پذیرش کریپتو در سال ۲۰۲۴ که توسط Chainalysis منتشر شده، جایگاه بالایی را به‌ دست آورده است. این موفقیت بیشتر به‌دلیل فعالیت گسترده کاربران خرد و استفاده از خدمات متمرکز بوده است.

در سال ۲۰۲۴، پاکستان در زمینه پذیرش کریپتو در آسیای مرکزی و جنوبی و اقیانوسیه رده نهم را به خود اختصاص داد
در سال ۲۰۲۴، پاکستان در زمینه پذیرش رمزارزها در آسیای مرکزی و جنوبی و اقیانوسیه رده نهم را به خود اختصاص داد

با اینکه آمار دقیقی از میزان استفاده از استیبل کوین‌ها در پاکستان در دست نیست، اما طبق یک نظرسنجی که در سال ۲۰۲۳ (۱۴۰۲) صورت گرفت؛ حدود ۳۳ درصد از سرمایه‌گذاران رمزارزی پاکستانی از این دارایی‌ها برای محافظت در برابر کاهش ارزش روپیه (پول ملی پاکستان) استفاده می‌کنند.

همچنین بر اساس نظرسنجی جدیدی که صورت گرفت؛ ۴۶ درصد از پاسخ‌دهندگان در جنوب آسیا (شامل پاکستان، هند، بنگلادش و…) اعلام کردند که از صنعت کریپتو به‌دلیل سرعت و دسترسی آسان تراکنش‌ها استفاده می‌کنند.

شروع معامله‌گری در نوبیتکس

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

نیما رحمتی

سال هاست که به بازارهای مالی و تحلیل‌های بنیادی علاقه‌مند شده‌ام و جذابیت لمس بازارهای مالی مختلف به‌خصوص بازار کریپتو روز به روز برام بیشتر میشه. سعی می‌کنم در کنار کار محتوا، برای دانش خودم هم تا حد امکان در رابطه با علم اقتصاد و مباحث مدیریت مالی مطالعه داشته باشم و اطلاعات کسب کنم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *