اخبارسایر اخبار

هجوم سرمایه‌گذاران جهان برای خرید طلا! رشد طلا ادامه دارد؟

افزایش تنش‌ها در خاورمیانه، سرمایه‌گذاران را به سمت دارایی‌های امن سوق می‌دهد؛ به طوری که تقاضای طلا با فرار سرمایه‌گذاران از بازارهای سهام و رمزارزها افزایش یافته است.

خلاصه خبر

  • بعد از چین سرمایه‌گذاران هندی هم در حال ورود به بازار طلا‌ هستند.
  • این امر می‌تواند طلا‌ به ۵٬۸۰۰ دلار برگرداند.

به گزارش کوین تلگراف، افزایش تنش‌های خاورمیانه از جمله تنش‌های بین پاکستان و افغانستان نااطمینانی زیادی را در بین سرمایه‌‌گذاران به وجود آورده‌ است. تحلیلگران وب سایت بیتونیکس خاطرنشان کردند:

معامله سریع و آسان در نوبیتکس خرید پکس‌گلد

در صورت افزایش تنش‌ها طلا می‌تواند ظرف دو هفته تقریباً ۱۵ درصد افزایش یابد و به دلیل تقاضای پناهگاه امن، محدوده ۵٬۵۰۰ تا ۵٬۸۰۰ دلار در هر اونس را هدف قرار دهد.

این چرخش به سمت دارایی‌های امن در رفتار سرمایه‌گذاران سراسر جهان قابل مشاهده است. داده‌های وب سایت The Kobeissi Letter نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاران هندی به سرعت در حال تخصیص مجدد سرمایه به طلا هستند. ورودی‌های ETF طلا در هند به حدود ۲۵۰ میلیارد روپیه (۲.۷ میلیارد دلار) رسیده‌ که بالاترین رکورد در تاریخ است و برای اولین بار از ورودی‌های صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک سهام پیشی گرفته‌ است.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

افزایش ورودی به محصولات طلا‌ در بحبوحه کاهش تخصیص سهام رخ داده‌ است، به طوری که تقاضای ETF طلا از ماه جولای بیش از ۹۰۰ درصد افزایش یافته‌ است. در حالی که ورودی صندوق‌های سهام این کشور حدود ۱.۹ میلیارد دلار کاهش یافته‌ است

سرمایه‌گذاران هندی به ETFهای طلا روی می‌آورند.
سرمایه‌گذاران هندی به ETFهای طلا روی می‌آورند.

دکوبیسی لتر تاکید کرد:

به عنوان دومین مصرف‌کننده بزرگ طلا در جهان و یکی از بزرگترین واردکنندگان آن، تغییر جهت هند به سمت ETFهای طلا، نشان‌دهنده یک تغییر بنیادی در نحوه تخصیص سرمایه توسط سرمایه‌گذارانش است.

طلا در حال حاضر با قیمت حدود ۵,۱۷۲ دلار در هر اونس معامله می‌شود که اندکی نسبت به روز قبل کاهش یافته است. با این حال، طی هفته گذشته قیمت آن ۲۱۹ دلار (۴.۴ درصد) افزایش یافته‌اند.

Cryptocurrencies, Gold, Economy, India, United States, Cryptocurrency Investment
قیمت طلا در هفته گذشته

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌ها و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم و بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =