اخباراخبار اقتصادی

فشار دوباره ترامپ بر فدرال رزرو؛ نرخ بهره پایین بیاید و جروم پاول اخراج شود!

Google مجله نوبیتکس را در گوگل بیشتر ببینید

ترامپ مدعی شد هزینه‌های زندگی در حال کاهش است، اما عملکرد اقتصادی دولتش را خوب توضیح نداده است.

خلاصه خبر

  • او خواستار استعفای فوری جروم پاول از هیئت‌مدیره فدرال رزرو شد و تهدید کرد در صورت ماندن، دولت باید علیه او شکایت کند.
  • با وجود انتقاد ترامپ از هزینه بازسازی ساختمان‌های فدرال رزرو، گزارش بازرس کل مبنایی برای ارجاع کیفری یا تخلف اداری پیدا نکرده است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در تازه‌ترین اظهارات خود از وضعیت اقتصاد دفاع کرد و مدعی شد هزینه‌های زندگی به‌شدت در حال کاهش است و تورم کنترل‌شده است. هم‌زمان، او فشار بر جروم پاول را افزایش داد و خواستار استعفای فوری او از هیئت‌مدیره فدرال رزرو شد؛ اختلافی که مسئله نرخ بهره همچنان در مرکز آن قرار دارد.

معامله سریع و آسان در نوبیتکس خرید تتر

ترامپ روز قبل ادعا کرد قیمت نفت اکنون از دوره بایدن پایین‌تر است. او با این‌ حال پذیرفت که در توضیح عملکرد اقتصادی دولتش «کار خوبی» انجام نداده است. این سخنان در شرایطی مطرح شد که نظرسنجی‌های اخیر از نارضایتی عمومی درباره مدیریت اقتصاد، هزینه زندگی و قیمت بنزین حکایت دارند.

در حالی که ترامپ چنین ادعایی مطرح کرده، کوین وارس (رئیس فدرال رزرو) در جلسه قبلی اعلام کرد نرخ تورم بیشتر از ۵ سال بالای محدوده هدف ۲ درصدی بوده و این بانک همچنان کنترل آن را هدف اصلی‌اش می‌داند. به همین خاطر هم در جلسه قبل نرخ بهره ۰.۲۵ درصد رشد کرد.

کانال بله مجله نوبیتکس

ترامپ همچنین در پیامی جداگانه، پاول را مسئول افزایش هزینه بازسازی ساختمان‌های فدرال رزرو معرفی کرد. او از تاد بلانش، دادستان کل، خواست گزارش بازرس کل را بررسی کند و تهدید کرد در صورت استعفا ندادن پاول، دولت باید به‌دلیل «فساد یا بی‌کفایتی» علیه او اقدام حقوقی کند.

با این‌ حال، گزارش بازرس کل، با وجود شناسایی ضعف‌های جدی در نظارت بر پروژه، مبنایی برای ارجاع کیفری یا تخلف اداری پیدا نکرده است. بودجه مصوب بازسازی ۲.۴۶ میلیارد دلار اعلام شده است.

پاول که ریاستش در ماه مه (اردیبهشت) پایان یافت، همچنان عضو هیئت‌مدیره فدرال رزرو است. او پیش‌تر گفته بود فشارهای حقوقی، بهانه‌ای برای دخالت در تصمیم‌های نرخ بهره‌اند؛ تصمیم‌هایی که باید بر ارزیابی شرایط اقتصادی استوار باشند، نه ترجیحات رئیس‌جمهور.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌ها و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم و بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =