رونمایی نوبیتکس از «لاکت ولت» و «نوبیدکس» در رویداد دیفای دی
رویداد دیفایدی، سیام مرداد امسال ازسوی پلتفرم تبادل رمزارز نوبیتکس در مرکز همایشهای بین المللی رایزن برگزار شد. در این رویداد نوبیتکس از دو محصول جدید خود در حوزه دیفای (امور مالی غیرمتمرکز) یعنی کیف پول نرمافزاری غیر امانی «لاکتولت» و بستر تبادل غیرمتمرکز رمزارز به نام «نوبیدکس» رونمایی کرد.
نوبیتکس با رونمایی از این دو محصول حوزه دیفای، گام بزرگی در جهت توسعه صنعت مالی غیرمتمرکز در ایران و منطقه برداشته و دسترسی کاربران ایرانی به فناوریهای نوین مالی جهان را فراهم کرده است.
کیف پول «لاکتولت»
لاکت ولت کیف پول غیر امانی ایرانی به دو زبان انگلیسی و فارسی است؛ به این معنا که کنترل کلمات بازیابی کیف پول را کاملا در اختیار کاربر قرار میدهد. در واقع کلمات بازیابی کیف پول کاربر بهصورت آنلاین ذخیره نمیشود و تمام مراحل تولید کلیدهای کیف پول بهصورت آفلاین بوده و هیچ اطلاعاتی از کلید خصوصی یا کلمات بازیابی کیف پول در خارج از دستگاه کاربر ذخیره نمیشود. این محصول یک کیف پول نرمافزاری و امن است که امکان ذخیره، ارسال و دریافت رمزارزها در شبکههای مختلف را فراهم میکند.
صرافی غیر متمرکز «نوبیدکس»
صرافی یا بازار معاملاتی غیرمتمرکز ارزهای دیجیتال امکان انجام معاملات کریپتو را برای همه فراهم میکند. در نوبیدکس نیازی به واریز و برداشت دارایی به خارج از کیف پول شخصی کاربر نیست و در زمان انجام معاملات، داراییهای رمزارزی به صورت خودکار بین کیف پول خریدار و فروشنده جابهجا میشود.
کاربر برای سفارشگذاری در نوبیدکس نیاز به ولت شخصی به صورت افزونه بر روی مرورگر و یا اپلیکیشن گوشی موبایل دارد. این کیف پولها علاوه بر کیف پول بومی نوبیتکس با نام لاکت ولت، شامل تراست ولت، متامسک و تمامی ولتهایی میشود که قابلیت اتصال از طریق ولتکانکت به صرافیهای غیرمتمرکز را دارند.
در حال حاضر نوبیدکس به زبان فارسی، از شبکه آربیتروم پشتیبانی میکند و در صورتی که دارایی کیف پول شخصی کاربر بر روی شبکه آربیتروم باشد، میتواند در نوبیدکس سفارش خود را ثبت کند.
در رویداد دیفای دی امیرحسین راد، مدیرعامل نوبیتکس پس از توضیح درباره این دو محصول حوزه دیفای، از برنامههای نوبیتکس برای توسعه آنها صحبت کرد و اینکه لاکتولت و نوبیدکس، دریچهای به دنیای دیفای در ایران گشودهاند. او تاکید کرد که لاکت ولت با اتصال به بسترهای دیفای و پشتیبانی از شبکههای مختلف مثل بیتکوین و اتریوم و ترون ماموریت تازهای را برای خود تعریف کرده است.
وحید شامخی، معاون توسعه کسب و کار نوبیتکس نیز از ظرفیتهای دیفای در ایران و جهان گفت. بهگفته شامخی، رشد دیفای باعث شده که شرکتهای بزرگی مثل ادوبی و مرسدس بنز روی توسعه پلتفرمهایی در این زمینه سرمایهگذاری کنند.
در ادامه رویداد دیفای دی، امین شمس استاد دانشگاه ایالتی اوهایو ساختارهای کلی پروژههای دیفای را شرح داد. به گفته شمس کل ارزش داراییهای قفل شده در دیفای ۸۸ میلیارد دلار و تعداد صرافیهای غیر متمرکز به سرعت در حال رشد است.
سپس حمید باطنی، ضیا صدر و میثم رضایی، سه کارشناس حوزه بلاکچین در یک میزگرد درباره نقاط قوت و ضعف دیفای به بحث پرداختند.
پس از آن علی خویی، مدیر محصول نوبیفای نوبیتکس از برگزاری هکاتون دیفای دی خبر داد و گفت: «نوبیتکس برای توسعه ایدههای نوآورانه در حوزه دیفای، رقابتی یکماهه برای جذب ایدههای نوین و خلاقانه در این صنعت برگزار میکند. هکاتون دیفایدی از 30 مرداد آغاز شده و برنامهنویسان حوزه بلاکچین، تیمهای فعال در دیفای، افرادی که اپلیکیشن، پلتفرم، طرح یا ایده در موضوعات مورد رقابت دارند، محققان حوزه نرم افزار و بلاکچین، دانشجویان و برنامهنویسان میتوانند تا انتهای شهریورماه با بارگذاری پروژههای خود در وبسایت هکاتون دیفای به رقابت بپردازند.»
نوبیتکس با رونمایی از نوبیدکس و لاکت ولت بستر را برای ورود به دنیای دیفای در ایران ایجاد کرده و از فعالان کامیونیتی رمزارز و برنامهنویسان و محققان برای ادامه این راه دعوت میکند و هکاتون دیفای، گامی برای دستیابی به این هدف است.